2009 Haziran Anneleri!!

Doymuyor diye endiselenme, zaten kilosu doydugunu ispatliyor, masallah kuzuna

bugün bi video koymuştum buraya 10 aylık kız cocugu 19 kilo ve sadece anne sütü alıomuş dr ek gıdaya başlatmış zayıflaması için

Doymuyor diye endiselenme, zaten kilosu doydugunu ispatliyor, masallah kuzuna

Canım ama sürekli aglıyor emmek için arkadaşım emzirdigin için obezlik olmaz ver diyor,gece uykusundan çok uyanıyor benim asıl sorunum bu,emzik versemmi diye karasızım 2gecedir deniyorum zaten almıyoda atıyor hemen:sm_confused:

mümine geçmiş olsun cnm inş atlatır bebişin hemençççok zor gerçekten..
annenlerin gelmesi ii olmuş..yardımcı olurlar sana..

allah yardımcın olsun müminecim yeni evinize kolayca tasının ve huzurla oturun inşallah iiki gelmiş annengil selam söle kızına da tekrar gecmiş olsun cabucak iileşir kuzum inşallah

geçmiş olsun diyen herkese çoook teşekkürler, kızım akşam mamasının tamamını fışkırarak kustuktan sonra sızdı kaldı, az önce uyanıp tekrar yedi umarım tekrar kusmaz, :sinifsinif:

çok geçmiş olsun canım, sanırım sana en iyi drun yardımcı olur

çok geçmiş olsun saadetcim, bebişlerin durumundaki en ufak değişiklik önemli bişeyin habercisi olabiliyo demekki, bu arada maaşallah iremimizee

kızlar, sanırım ben eve tel. gelene kadar giremem artık, kendinize ve bebişlere iyi bakııın, öpüldünüz a.s. :gitme:

Arkadaşlar ben burda konulara pek hakim değilim yeni üyeyim ve pek fazla nete giremiyorum,sanırım hasta kuzucuklar var annelerine ve kuzularına geçmişolsun acil şifalar hepsine

Kızlar benim pıtırcığım elinden tuttuğumuz zaman ayağa kalkıp adım atıyor,yürümeyü çok seviyor sürekli yürütmemizi istiyor,acaba yürütmem doğrumufisfisfis

siz iki dunur ne marifetlisiniz oyle biri deep freezei doldurmus, digeri hergun ziyafet sofrasi kurmus....ben 3 gunde bir tek cesit ancak yapabiliyorum, cok yapiyorum 3 gun yiyoruz valla, temizligi zaten hic sorma, anca ctsi ya da pazar,ne yapayim hem ogretmenlik, hem annelik,hem ascilik benim altindan kalkabilecegim bir is degilmis

hazalcım ,benım kızımda 70cm ve 9 kılo tam,bizimkide gece çok uyanıyor, emziriyorum ama artık yatmadan mama yapıyorum devam mamasından yapıp veriyorum,biraz daha az uyanıyor şimdi,gündüzde yoğurt,meyve,çorba veriyorum,gündüz hiç emziremiyorum,uykuluyken emiyor sadece.emme isteğe cok azaldı,:1no2:

Maşaallah canım kızına, oda tombişlerdenmişcokacimcoook,canım bende mama denedim ama yine aynı uyanmaları devam ediyor,ben sabahları sadece meyve püresi veriyorum çok kilo almasından korkuyorum o yüzden ek bişey vermiyorum,belki senin pıtırcığın sabahları ek gıdaları yediği içinde artık az emmek istiyor olabilir

çok tşkr edrim..müminecimm haklıısım cnm hiç uysuzluk etmeyen akıllı bıdığım huysuzluk ediyordu 2 3 gündür demek bundanmışş senağlama

nese size iyi taşınmalar kendini özletmeden en ksa zamanda dön aramıza
hoşçakal cnm :a015:

kızlar ya benim kuzum hepten tembel çıktı..yarım dönüyor tam dönemiyor..öyle ayağı kaldırdığımda falan da adım atmıyor..dimdik bekliyor..galiba çok dombili oldugu için kaldıramıyor popoyu..bir de sürekli kucakta gezmek istiyor taşıyamıyorum da artık..bugun de huysuzluğu tuttu..damakları kaşınıyor..ağzına ne sokacağını sasırdı..maske takayım diyorum şu domuz gribi muhabbetinden dolayı..maske falan bırakmıyor.çekip koparıyor..eşim de grip olmuş..bulaşacak diye de ödüm kopuyor..

günaydın kızlar hepinize
bakıyorum dakimsecikler yok
bebişler gece hiçbirinizi uyutmadı sanırım yoksunuz
bizde uyuyamadık maalesef ama babamız erken gittigi için erken kalkmak lazım ve esnemekten agzım ayrıldı
dün bir sürü temizlik yaptım bugünde biraz işim var yarında mevlüt okutacagım Allahtan bir mani çıkmazsa

Annesi kuzucugun anca adım atar tembel felan deme çocuga
benimkide dik duruyor tuttugum zaman ama adım felan yok
ve benimkide çok fazla kucakcı çocun poposunu yere koyamıyoruz desem yeridir
uyuturken bile kucakta dolaştırarak uyutuyoruz

yalnız olmadıgını duymak beni sevindirdi..burda okuduklarıma bakarak acaba benimki geri mi kaldı diye düşünmüştüm..kaydirigubbakcemile5

yalnız olmadıgını duymak beni sevindirdi..burda okuduklarıma bakarak acaba benimki geri mi kaldı diye düşünmüştüm..kaydirigubbakcemile5

hiç öyle düşünme canım anca olur
bak seninki yarım dönüyor tutunca dikiliyormuş onu yapamayan bebeklerde var
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

herkese günaydın 2 gündür kabus yaşıyoruzz
kızım dünden beri ne versem hortum gibi kusuyor
beni dün akşam elektirik çarptı ama öyle böyle değil kolum uyuştu 1 saat hissetmedimm
kızım gece hiç uyumadı sürekli ağlıyo
çıldırmak üzereyim eşimi bekliyorum zehrayı doktora götürcez oda hala gelemedi
bende size bakiim dedim
inş kötü bişi yoktur dua edin kıslarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…