2009 Haziran Anneleri!!

binnur canım, emdikten bi saat sonra falan ver ek gıdayı istersen, ya da bi öğün ek gıda bi öğün emzirme şeklinde yap ,bi de manuel de olsa bi pompa al ki sütün azalmasın, en azından depolar, sonra ihtiyacın olunca kullanırsın, biz de geçmedik tam olarak ek gıdalara, ama ben mama verdiğim için, mamayı az verip kalanını ek gıda yaparım diye düşünüyorum

ben sma kullanıyordum mama olarak..en son eşim hero bayb almış..az önce baktım da bunlarda da var gdo..genetiğimize dna mıza kadar el attılar..moralim çok bozuldu..biz saglıklı çocuklar yetiştirmeye çalışırken şuna bakın..devlete hiç güvenim kalmadı..neden izin veriliyor bunlara..

müminecim denedim öyle o sıra uyucagı tutuyoo huysuzlaşıyor yine emmiyo
bide dönüşümlü deniyimm
canım mamayı bırakırsın benim sütüm geceye kalmıyodu sıkıyodum zor damlıyodu gece yatarken kızıma mecbur 90cc mama içiriyodum şiimdi gerek kalmadı muhallebi tok tutuyor bayaa
sadece emip uyuyo

ben 2 gündür takmış durumdayım bu gdoyaa
mamada var ii tamam hadi kızıma çorba yapiim sağlıklı beslensin ee sebzedede varr
ki vitaminlerin çoğunlğu sebze ve meyvelerde
npcas bizz yok akrep geni yok köpekbalığı genii çıldırmamak elde değill
hepsini geçtim çok dikkat ettim kızıma hiç bişi vermiyorumm
ee bu çocuk beni emiyoo bu kadar ucuzmu insan hayatı yaa
bugün anneyim bende bu konuşulcak bakalım bi çözüm buluncakmı

sma çok güzel bi mama anne sütüne yakın ben onunla büyümüşüm emmediğim için. gayette sağlıklıyımkaydirigubbakcemile3
her sene bişey çıkartıyorlar işte onlara bakarsan aç gezip ölmemiz lazım akannehir

selam kızlar.. güzel bir hafta olur inşş .. am abu ülkede zor bubende taktım ya bu gdolu ürünelre.. sütüm azaldı malesef((mama veriyorum takviye.. hero baby aldım en son.. ona baktım odna da yazıyor lesitin diye(canım çok sıkıldı ya.. yaşanamz hale geldi artık bu üleke.. ne yedircez bu çocukalara biz(

canım bizim zamanımızla şimdi aynı mı bemnde 3 ay emmişim mamayla büyümüşüm ama şimdi genetiği değiştirilmiş herseyin bunların basında soya kanola mısır patates domates vb .. syler gelio yani önceden belki zararsızdı ama artık hersey o kadar da masum değil ne yazıkki

malesef.. valla keşke fırsatımız ols imkanmız olsa yurt dışında yaşasak inan sıkıldım arıtk.. her gün yeni bişey duymaktan bıktım(

dr lar inek sütünü tavsiye etmiyorlardı devam maması diyorlardı, yogurdu bile devam mamasıyla mayalayın diyorlardı gdo dan haberleri yoktu galiba ben zaten 8. ayda falan keçi sütü alacagım, yoğurdunu öyle mayalayacagım

ben mamayla büyümüşüm 3 gün emmişim hep yurtdışından halamlar dayımlar yollamıışş en iisini
2.250 gr doğmuşum çok zayıfım die herkes üstüme titremişş
ama küçük bi rüzgardan hemen hasta olurumm bünyem öle zayıfki
o yüzden kızımı emebildiği kadar emzirmek istiyorumm
tabi her bünye farklı ben anne sütü almmama bağlıyorumm

herkese günaydın..kızlar ben muhallebi yapmak istiyorum.sütü nerden almam gerekiyo?**
birde muhallebiyi ne zaman vermem lazım

evet canım benm kardeşim de sadece 3 gün emdi aynı sen gibi o da hemen herseyden nem kapıo hasta oluyor ben 3 ay emmeme ragmen ona göre ii sayılırım yani anne sütüyle resmen cocugun nbağışıklık sistemini şekillendiriyorsun

canım bilemiyorum ben hiç yapmadım muhallebi yapanlar cevap yazarlar galiba

ya sen emzirmiyor muydun gectin mi ek gıdaya

herkese günaydın..kızlar ben muhallebi yapmak istiyorum.sütü nerden almam gerekiyo?**
birde muhallebiyi ne zaman vermem lazım

canım inek sütünü tavsiye etmiyorlar 1 yaşına kadar. bulabilirsen keçi sütüyle yap hem daha faydalı bulamazsan şişe sütlerden al onlar günlük süt çünkü. bi öğün olarak ver ama akşam yada yatarken verme çünkü şekerli.yatarken verilen şekerli muhallebiler bademciklere mikrop yerleştiyormuş bebeğin bedemcik rahatsızlığı yaşamasına sebep oluyormuş

ilke ben milupanınkini yapıyorum hiç kendim yapmadım tembellikten değil ama doktorum öle demiştiii
ben gece yatmadan 2 saat önce veriyorummm

canım bilemiyorum ben hiç yapmadım muhallebi yapanlar cevap yazarlar galiba

ya sen emzirmiyor muydun gectin mi ek gıdaya

ya ewt emziriyorum hiçbişey wermedim..ama bu ay az alınca dr başla dedi.
ama tam soramadım sorcaklarımı.elma armut suyu,yoğurt muhallebi..
bunlardan vercm artık.zaten yağmur 4.5 aylık oldu.geceleri sıksık uyanıo bugün resmen ağladım gece sinirden..benimle birlikte hem emzirip hemnde ek gıda veren varsa paylaşssın benmle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…