milupa bu maili atmış
'Bizim tüm ürünlerimiz Avrupa Birliği'ne üye ülkelerde üretiliyor. Avrupa Birliği GDO içeren ürünlerin üretilmesini, pazarlanmasını ve satılmasını yasaklamıştır. Bu nedenlede bizim ürünlerimizde GDO lu bir hammadde veya bileşen kesinlikle bulunmamaktadır. Milupa Web Sitesi Ana Sayfasında "Milupadan Haberler" bölümünde detaylı açıklamamızı bulabilirsiniz.'
İlginiz için çok teşekkür ederiz.
Aynur Şekerbiçen
Milupa Beslenme Uzmanı
iyiyim fıstığım sen ve bebişinde iidir inş.. öpüyorum sizi
tmm cnm sağol
maşallah bebişine ilk dişiniz hayırlı olsunn..bakalım bnm kızım ne zman çıkaracak..bugün braz hysuzluk etti..acaba niye
iyiakşamlar hanımlar
nasılsınız
bugn iremim braz huysuzdu..üşüttü galiba kakası kopkoyu ve yeşildii...
üşüttüğünden galiba sütünü içince brazını kusdu..of nasıl üşüttü anlamıyorum evden hiç çıkarmıyorm ne zmandır tek çıkardığım yer karşı komşu.orayada sarmalayıp çıkartyorumm..artı tulumunu gydirip yatırıyorum dün geceden beri..gece üstünü açıo ondanda üşütmüş olablr galiba.. uyutmadan önce bi çay kaşığı calpol verdm yatırdım ağrısı sızısı varsa die..
ha bide arkadaşlar iremin dudağının alt ve üst kısımında dilininde bi kaç yerinde beyaz beyaz oplu iğne ucu kadar bşyler çıkmışş hani bzlerdede olur ya ağız yarası gibi..
ondan..
kabonatlı suyla sildim
başka fikri olan varsa yazarsa sevnrmm..belkide huysuzluu bu yüzden olablr..bide bugün 6.ayımıza grdik
şimdi bu inandırıcımı sizce
mama vermeye devam etmelimiyiz acaba bende milupa aptamil kullanıyorum
geçen gün de eşim bebelac almış ne yapsam bilemiyorummm
sağol cnm düşünmen yeter... aynen cnm pof şişiriyor bebekleri..benm kardeşmde mama ile beslenmiş kıvrım yerlerine leblebi koyduğumuzda düşme z öylece kalırdı....geçmiş olsun canım keşke yakın olsaydık hemen gönderirdim sana bir kavanoz anne bir sürü yapmış bu sen
bu benimde kafama cok takılıyor
böyle bir açıklama yapılıyor ama ne kadar dogru bilemiyorum
en iyisi evde hazırlamak bizler evde pirinç mamasıyla büyümüşüz
sebze ve meyveleri evde püre yapıp yedirebiliriz
pek kullanma taraftarı degilim vede yapabilecegimiz cok güzel mamalar var
sonuçta katkı içeriyor hepsi yoksa nasıl dayanacak rafta
hazır mama yiyen bebekler hemen kilo alıyor neden çünkü hormonları etkiliyor
ay cnm sağol demek öle..yazman çok ii oldu..peki acıtırmıymış ağzını acaba..peki nasıl geçti kendiliğinden mii..neden olurmuş ki?gecmis olsun canim..
su iremin agzinda cikan seyler armindede cikmisti apar topar dr goturmustum...
dr dedï biberon kabarigi bunlar ucuk,yara falan deil..panik yapma evine don..:)
aynen senin anlattigin gibi sivilce ucu
kızlaar bende bebelac kullanıyorum sitesinde yoktur demişler ve sertifikaları var onu yayaınlamışlar merak eden arkadaşları varsa bakabilir bence büyük firmalar olmaz bence bize doktorumuz bebelacla aptamil aynı firma dedi hangisini kullanmak isterseniz onu kullanın aynı içerikler dedi benim kızım aptamili beğenmedi bebelacı daha severek içiyor
sağol cnm düşünmen yeter... aynen cnm pof şişiriyor bebekleri..benm kardeşmde mama ile beslenmiş kıvrım yerlerine leblebi koyduğumuzda düşme z öylece kalırdı....
ay cnm sağol demek öle..yazman çok ii oldu..peki acıtırmıymış ağzını acaba..peki nasıl geçti kendiliğinden mii..neden olurmuş ki?
o sertifakayı dün gece koydular canım...daha önce yoktu..
peki gdo yokta içeriğinde ki yaznalar ne oluyo?
sertifakayıda düzenlemişlerdir kend,lerince..
nida canım hepsiburada falan var ama yurtdışı olunca nasıl olur bilmiyorum, bence sen gelmeden annenler alsın, nasılsa ist.dalar, saraçhanede çok rahat bulurlar
kızlar hipp 1 piyasada yok malesef, yalnızca 6 aydan sonra olan 2 si var piyasada
Muhallebi
6. aydan itibaren;
150 ml süt ya da biberon maması (1 yaştan önce inek sütü önerilmez)
1 çorba kaşığı şeker ya da 1 tatlı kaşığı pekmez
2 tatlı kaşığı pirinç unu
Sütü bir tencereye alıp şekeri ilave edin. İyice karıştırıp altını yakın. Pirinç ununu ekleyin, koyulaşıncaya kadar karıştırıp muhallebiyi hazırlayın. Tatlandırmak için vanilya, tarçın, ya da değişik meyveler ekleyebilirsiniz. Afiyet şeker olsun bebeklere...
alıntıdır
canım ben böle bi tarif buldum, ama unda da mamayla diyo, ben akşam yatmadan 40 cc kadar milupanın sütlü pirinçlisinden veriyorum
benim dr verdi bana lazım olursa bunu kullan dedi..piyasada bende görmedim gerçekten.
bakalım varmı hipp de sorun..olmazsa hipp in kavanoz mamalarından alıyımbari.
ya kızlar ewde muhallebi nasıl yapıcaz bebişlere?*yapan varmı
canım bugün diğer topiğe eklemiştim bir üyenin yaptığı doğal muhallebiyi...bak istersen