canım aradıkda ulaşamadık kendisine..
tşk ederim yinede
yok cnm emmmio biberonla sağıp veriyorum..cnm bebeğin emiyomu emiyosa eğer temiz tut göğsünü..ağznı temiz suyla sil bebeğinin..
eğer çok artarsa yarın götürürsün bebişini geçmiş olsun cnmm..
saadet canım nokta nokta beyazsa aft çıkmış olabilir ağzında, eczanelerde dut şurubu gibi bişey olması lazım, onu kullanabilrsin sanırım, ama yine de doktoru görse iyi olur
SAADETCİM karadut gecirio canım agızdaki yaraları evinde receli varsa da olur sahsen ben de cok cıkar onlardan ve karadutu koyarım bi 5 dakika bekletirim ,inan yarım saate gecer hemen
evrenin halaları defneye yapmışlar recelini ağzında yara cıkarsa diye iikide yapmışlar keske yakın olsaydık verirdim sana da
geçmiş olsun saadetcim işallah önemli bişeyi yoktur.
bende mama şirketlerine mail attım hiç kullanmadım ama bende anneyim.6 aydan sonra organık kavonozlardan vermeyi düşünüyordum ama artık hiçbir mama türünü vermeyi düşünmüyorum çok şükür sütümde iyi.
çikolatada da varmış ama ben çoooook severim. artık azaltcam
eşim aradı jokerdeyim ne istiyosun dedi ilk ilk arabamı ve sihirli kanatları istedim. çok heyecanlandım bak sanki ben oynıcam.
milupa bu maili atmış
'Bizim tüm ürünlerimiz Avrupa Birliği'ne üye ülkelerde üretiliyor. Avrupa Birliği GDO içeren ürünlerin üretilmesini, pazarlanmasını ve satılmasını yasaklamıştır. Bu nedenlede bizim ürünlerimizde GDO lu bir hammadde veya bileşen kesinlikle bulunmamaktadır. Milupa Web Sitesi Ana Sayfasında "Milupadan Haberler" bölümünde detaylı açıklamamızı bulabilirsiniz.'
İlginiz için çok teşekkür ederiz.
Aynur Şekerbiçen
Milupa Beslenme Uzmanı
milupa bu maili atmış
'Bizim tüm ürünlerimiz Avrupa Birliği'ne üye ülkelerde üretiliyor. Avrupa Birliği GDO içeren ürünlerin üretilmesini, pazarlanmasını ve satılmasını yasaklamıştır. Bu nedenlede bizim ürünlerimizde GDO lu bir hammadde veya bileşen kesinlikle bulunmamaktadır. Milupa Web Sitesi Ana Sayfasında "Milupadan Haberler" bölümünde detaylı açıklamamızı bulabilirsiniz.'
Aynur Şekerbiçen
Milupa Beslenme Uzmanı
Günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
cennetbahçemiremim canım o agızda beyaz beyaz çıkan yaralara pamukçuk deniyor bildigim kadarıyla
onun oluşmaması için gögsünü karbonatlı su ile silip dezenfekte edeceksin
bebişinin agzının içinde bir ilaç var bildigim kadarıyla onu sürünce geçiyor
geçmiş olsun
şimdi bu inandırıcımı sizce
mama vermeye devam etmelimiyiz acaba bende milupa aptamil kullanıyorum
geçen gün de eşim bebelac almış ne yapsam bilemiyorummm
geçmiş olsun canım keşke yakın olsaydık hemen gönderirdim sana bir kavanoz anne bir sürü yapmış bu senhazırından alsam olur mu ki naren yaa...
bu benimde kafama cok takılıyormilupa bu maili atmış
Aynur Şekerbiçen
Milupa Beslenme Uzmanı
tabiikide değil
bebelacdada varmış öyle yazmışlar kullanan anneler
gerçeketen mama veren anneler için kafa karıştırıcı bi durum