2009 Haziran Anneleri!!

merhaba kızlar nasılsınız kimse yok gene topikte bizde bugün kızımı banyo yaptırıcaz kaynanamı bekliyorum tekte yıkarım ama üşür diye korkuyorum bide birinin su dökmesi lazım küvet almadı eşim mecbur leğende yıkıyoruz o yüzden iki kişiyle anca yıkanıyo benim kızımda 2 haftadır kafasını kaldırıyo etrafa bakıyo ayaklarıyla elleriyle destekliyip kafasını kaldırıyo bide yanıma koyuyorum nasıl dönüyo resmen 180 derece dönüyo artık tek bırakılmaz çok korkuyorum düşücek diye inş olmaz

tünaydınnn
gerçi kalkalı çok oldu ama yazmaya anca vakit bulabildim
geceyi şükür ii geçirdim.ben kafamda çok kuruyorum.ama bu sefer aklım abişey gelmediiiCADIARZU ayetel kürsü okudum yattım valla.
ama kızım gece çok huzursuz oldu.akşamdan beri acayip gazlanmış.üşüdü galiba.gece boyu ıkındı.tam uyuyamadı.saat 4gibi aldım biraz bacak hareketiye gaz çıkardı.uğraşıncada uyandı tabi.6ya kadar zor uyuttum.

ay yarın 5ayımızı dolduruyoruz.dr a gidicez.bakalım kilomuz nasıl.acayip merak ediyorum.ama yine pek almadı gibi.hala aynı kıyafetleri giyiyo.valla aldıgım 3-6aylık kıyafetler büyük oluyo.mothercare ın kesimimi büyük bizim kızmı küçük anlamadımkaydirigubbakcemile3
iki aydır 400-500 gr alıyo.yine aynı aldıysa 6kilo anca olcak.dr artık ek gıdaya tam geçiş verir.kiloda az olunca.
ek gıdayla toparlarız inşllh.bide rota aşısının sonu olcak.

selamm kızlar...
nasılsınız bayadır yoktum.malum izinler bitti bizim heyet raporu almak için uğraştım biraz. oğluşum da ben de iyiyiz çok şükür.

bu arada yokluğumuzda isimler değişmiş ne oldu, toplu isim değiştirme kampanyası mı yaptınız?niye isim değiştirdiniz??

ayy kızlar çok kötüyüm ya kızım mama hazırlamaya gittim bi kıyamet koptu baktım kızım düşmüş koltuktan o ağladı ben ağladım baktım kafasına bişi yok elledim baktım acıyomu diye acımıyo ellerine kollarına ayaklarına baktım bişi yok eklemlerine elledim acımıyo acısa ağlar bişi olmaz inş ya şimdi iyi beşiğine yatırdım oyun oynuyo offf ya inş bişi olmaz ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

maşallah size 5. ay doldu demek..bizimde gecikmiş bir kontrolümüz vardı bugün onun için gittik doktora.
iki doktora birden gidiyoruz ama ek gıdaya geçişte söyledikleri çakışmaya başladı artık birini seçmem lazım sanırım. diğeri tam aylık kontrol vakti gitmiştik ek gıda ver dedi. ben de azar azar(yarım çay bardağından az) armut ve elma suyu vermeye başladım. ama bu doktor vermekten yana değil verdiğimi söyleyince doyacak kadar verme o zaman dedi.
ben de karar veremiyorum ne yapsam..

ay canım benim çok geçmiş olsun.benimde en çok korktugum şey düşmesi.bi yeri acımıyosa bişeyi yoktur inşllh canım.çok çok geçmiş olsun.allah korumuş

bizden de merhaba,biz saat 10 da kakayla uyandık:) uyuyo şimdi ama kalkar bırazdan.bebeğimin burnu hala tıkalı akmıyo da dışarı aksa rahatlıycak yazık.aspiratörden de nefret edıyo çığlık çığlığa zor yaptım sabah.öğlen de 2 arkadaş gelecek derını görmeye.bizden haberler böyle acele acele yazıyorum uyanır dıye of ne bu koşturma yaa

saol arzucum hala şoklardayım hala ağlıyorum ya çok fena hep mama yapaken bırakıyodum ama bu kez çok fazla dönmüş offf ya

hıı iyi o zaman canım ben yanlış anlamışım benim kızımda var sanırım fışkırarak kusuyo dün üstümü bi kusmuk etti fazlasını çıakrtıyo oda normal canım

benim kızımda hala aynı giyiyo bi tek hastane çıkışlarını kaldırdım diğerleri oluyo elbiseler büyük diyelim biz içimiz rahat etsin 6 küsür olur canım benim kızımda mama vermeden öle alıyodu mama verdim 900 gram almış iyi yani alması gerekn kilo o bakalım dr un ne dicek artık eklere geçersiniz o zaman kilo alımı fazlalaşır canım hadi hayırlısı

kucağındaykendemi akmıyo canım hapşursa belki öle çıkar benim kızımında burnu tıkalıyken ben hapşurtuyodum öle bi çıkıyodu bide okyanus suyu ve aspiratörle çekiyodum çıkıyodu baya kızımda istemiyodu ama mecbur

çok geçmiş olsun canım, ağlama o kadar, bunu yaşamayan bebiş yoktur sanırım, yeter ki önemli bişey olmasın, biyeri acısa keyfi olmaz zaten, ama mama yaparken yer minderin falan varsa ona koy artık sen.
bizimki hiç dönmeye niyetli değil valla, koca poposunu kaldırmak istemiyo, aslında iyi bi bakıma ama insan dönsün istiyoo

asyada sadece tek tarafa dönerek ilerliyo.soldan soldan ilerliyooookaydirigubbakcemile3
yatagın bi ucuna koyuyorum sol sol yaparak öbür uca geliyo.
yüzüstü yatınca kafasını poposunu kaldırıyo yavaş yavaş emekleme antremanı yapıyo

kucağındaykendemi akmıyo canım hapşursa belki öle çıkar benim kızımında burnu tıkalıyken ben hapşurtuyodum öle bi çıkıyodu bide okyanus suyu ve aspiratörle çekiyodum çıkıyodu baya kızımda istemiyodu ama mecbur [/QUOTE]

yok canım ne yatarken ne kucağımda akmıyo.içinde kuruyo yazık.

ya canım biz mama aldık verdim ama bizim kız mamayıda almadı.3-4defa denedim almayıncada çokda zorlamadım.az az da olsa anne sütüne devam ediyoruz.bide meyve suyu veriyorum günde 30cc kadar içiyo.
bakalım drumuz ne dicek.muhallebi , pirinçli karışımlar falan kilo yapıyo ama onunda markasını falan dra sorup başlıcam[/QUOTE]

canım ben mılupanın sütlü prinçli var kaşık mamasını onu vermye başladım 1 kez gecen hafta.sevdim kızım yıyo onu dene istersen.cokacimcoook

en ii milupa galiba.drlarda onu öneriyo.ben erken başlamak istemedim.ama artık 5ci ayı doldurıyoruz başlamamda sorun olmaz diye düşünüyorum.kilo alışı ii olsa 6ci aya kadar hiç ek gıdaya başlamazdım ama kızım az kilo alınca mecbur anne sütü yetersiz diye başlıcaz bakalım.yarın bide drla görüşelim.neler vercek burdan paylaşırım
sen kaşık mamasını günde 1defa yatarkenmi veriyosun?

merhaba kızlar bişey sorcam havalar soğudu daha yanmadı bizim kalorferler ısıtıcı yakıyoruz buhar makinesi yok alsam mı almasam mı kararsızım sizler ne yapıyosunuz doktorumuza sorduk nem 40 altına inerse dedi ne yapsam kii

canım geçmiş olsun üzme kendini bişey olmamıştır.
biyeri ağrısa durmaz ağlar.artık koltuga koyma istersen
ben yere battaniye seriyorum üstünede oyun halısını koyuyorum fır dönüyosırt üstü koyuyorum hop hemen yüz üstü sıkılınca tekrar sırt üstü
bide popoyu kaldıra geri geri gidiyor çok gülüyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…