ay yarın 5ayımızı dolduruyoruz.dr a gidicez.bakalım kilomuz nasıl.acayip merak ediyorum.ama yine pek almadı gibi.hala aynı kıyafetleri giyiyo.valla aldıgım 3-6aylık kıyafetler büyük oluyo.mothercare ın kesimimi büyük bizim kızmı küçük anlamadımkaydirigubbakcemile3
iki aydır 400-500 gr alıyo.yine aynı aldıysa 6kilo anca olcak.dr artık ek gıdaya tam geçiş verir.kiloda az olunca.
ek gıdayla toparlarız inşllh.bide rota aşısının sonu olcak.
ayy kızlar çok kötüyüm ya kızım mama hazırlamaya gittim bi kıyamet koptu baktım kızım düşmüş koltuktan o ağladı ben ağladım baktım kafasına bişi yok elledim baktım acıyomu diye acımıyo ellerine kollarına ayaklarına baktım bişi yok eklemlerine elledim acımıyo acısa ağlar bişi olmaz inş ya şimdi iyi beşiğine yatırdım oyun oynuyo offf ya inş bişi olmaz ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ayy kızlar çok kötüyüm ya kızım mama hazırlamaya gittim bi kıyamet koptu baktım kızım düşmüş koltuktan o ağladı ben ağladım baktım kafasına bişi yok elledim baktım acıyomu diye acımıyo ellerine kollarına ayaklarına baktım bişi yok eklemlerine elledim acımıyo acısa ağlar bişi olmaz inş ya şimdi iyi beşiğine yatırdım oyun oynuyo offf ya inş bişi olmaz ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
[/QcUOTEc]
canım çok geçmiş olsun.Allaha emanet hepsi:Saruboceq:
maşallah size 5. ay doldu demek..bizimde gecikmiş bir kontrolümüz vardı bugün onun için gittik doktora.
iki doktora birden gidiyoruz ama ek gıdaya geçişte söyledikleri çakışmaya başladı artık birini seçmem lazım sanırım. diğeri tam aylık kontrol vakti gitmiştik ek gıda ver dedi. ben de azar azar(yarım çay bardağından az) armut ve elma suyu vermeye başladım. ama bu doktor vermekten yana değil verdiğimi söyleyince doyacak kadar verme o zaman dedi.
ben de karar veremiyorum ne yapsam..[/Q
her dr farklı söylüyo canım.artık ben kendi içime sindiği gibi davranıyorum.dr 5ci aydan sonra ek gıdaya başlarız demişti.ama ben 4aylıkken elma armut ve havuç suyuna başladım.ama tabi doyacak kadar vermiyorum.yavaş yavaş başlamıştım.şimdi pürelerden vermeye çalışıyorum ama püreyi yutamıyorum.meyve suyuyla doymaz zaten canım ver bence.yeni tadlara alışsın.senin bebişinin kilosu iyidiydi maşallah.ek gıdaya 6aydan sonra başlarsın
özlemcim ne iyi ocakta gel demişş..
orda gerksiz yere çağırmıyorlar demek..
maşallah armine..
cemrecim yok cnm reflü değil irem..
fışkırmalı falan değil kusması 1 yada 2 çay kaşığı oda 2 gündür oluyoo..daha önce kusması hiç olmadı çnkü..
galiba fazlasını çıkartıyo..sütü çok içioo bu ara çnküü..
geçmiş olsun nisanura
benim kızımda hala aynı giyiyo bi tek hastane çıkışlarını kaldırdım diğerleri oluyo elbiseler büyük diyelim biz içimiz rahat etsin 6 küsür olur canım benim kızımda mama vermeden öle alıyodu mama verdim 900 gram almış iyi yani alması gerekn kilo o bakalım dr un ne dicek artık eklere geçersiniz o zaman kilo alımı fazlalaşır canım hadi hayırlısıay yarın 5ayımızı dolduruyoruz.dr a gidicez.bakalım kilomuz nasıl.acayip merak ediyorum.ama yine pek almadı gibi.hala aynı kıyafetleri giyiyo.valla aldıgım 3-6aylık kıyafetler büyük oluyo.mothercare ın kesimimi büyük bizim kızmı küçük anlamadımkaydirigubbakcemile3
iki aydır 400-500 gr alıyo.yine aynı aldıysa 6kilo anca olcak.dr artık ek gıdaya tam geçiş verir.kiloda az olunca.
ek gıdayla toparlarız inşllh.bide rota aşısının sonu olcak.
kucağındaykendemi akmıyo canım hapşursa belki öle çıkar benim kızımında burnu tıkalıyken ben hapşurtuyodum öle bi çıkıyodu bide okyanus suyu ve aspiratörle çekiyodum çıkıyodu baya kızımda istemiyodu ama mecburbizden de merhaba,biz saat 10 da kakayla uyandık:) uyuyo şimdi ama kalkar bırazdan.bebeğimin burnu hala tıkalı akmıyo da dışarı aksa rahatlıycak yazık.aspiratörden de nefret edıyo çığlık çığlığa zor yaptım sabah.öğlen de 2 arkadaş gelecek derını görmeye.bizden haberler böyle acele acele yazıyorum uyanır dıye of ne bu koşturma yaa
benim kızımda hala aynı giyiyo bi tek hastane çıkışlarını kaldırdım diğerleri oluyo elbiseler büyük diyelim biz içimiz rahat etsin 6 küsür olur canım benim kızımda mama vermeden öle alıyodu mama verdim 900 gram almış iyi yani alması gerekn kilo o bakalım dr un ne dicek artık eklere geçersiniz o zaman kilo alımı fazlalaşır canım hadi hayırlısı
ya canım biz mama aldık verdim ama bizim kız mamayıda almadı.3-4defa denedim almayıncada çokda zorlamadım.az az da olsa anne sütüne devam ediyoruz.bide meyve suyu veriyorum günde 30cc kadar içiyo.
bakalım drumuz ne dicek.muhallebi , pirinçli karışımlar falan kilo yapıyo ama onunda markasını falan dra sorup başlıcam