Aramıza yeni katılan hamiişşiler hepiniz hoşgeldiniz.
Ocean iyice dinlen tatlım, içini rahat tut inşallah herşey yoluna giricek inşallah tatlım.
Bu arada dün doktora gittim biliyosunuz kıslar Allaha Şükür bebişimin kalp atışlarını gördüm. Darısı henüz duymayanlara inşallah.
Ocean iyice dinlen tatlım, içini rahat tut inşallah herşey yoluna giricek inşallah tatlım.
Bu arada dün doktora gittim biliyosunuz kıslar Allaha Şükür bebişimin kalp atışlarını gördüm. Darısı henüz duymayanlara inşallah.
canım dikkat et dinlen güzelce kendini yormuşsun demekki Allahın izni ile bişey olmazkıslarr günaydınn kaç gündür giremiyorum korktuğum başıma geldi kıslarr dün kanamam başladı hemen dr gittikk gündüz temizlik yapmıştımm cok yordum kendimi galibaa dr sürekli yatmamı söyledii sadece lavoboya kalkıyorum eşim herşeyimi hazırlıyıp işe gidiyooo cok zor moralimi yüksek tutmaya calışıyorm ama tak başıma olunca aklıma herşey geliyooo lütfen bana dua edin arkadaşlar bebeğim beni bırakmasınn
canım sadece pahalılık değil biliyosun buraya eşya falan getiremiyoruz.2 tane kanepemiz var iki tekli yatğı birlestirip yatak odası yaptık yağmur yağınca evi su basıyo daha hangi birini sayayım ki narencim sadece pahalılık olsa iyievet cok pahalı bi yer oldugunu söylüyordu ama güzel yer ya daha beter yerleri görmeden bence kıbrısı begenmememzlik yapma bizim nerelerde görev yaptıgımızı bilsen yatıp kalkıp haline şükredersin inan
aa senledemi meslektaşız yoksa canım bizde urfada görev yapıyoruz sizin sınıf ne?
kıslarr günaydınn kaç gündür giremiyorum korktuğum başıma geldi kıslarr dün kanamam başladı hemen dr gittikk gündüz temizlik yapmıştımm cok yordum kendimi galibaa dr sürekli yatmamı söyledii sadece lavoboya kalkıyorum eşim herşeyimi hazırlıyıp işe gidiyooo cok zor moralimi yüksek tutmaya calışıyorm ama tak başıma olunca aklıma herşey geliyooo lütfen bana dua edin arkadaşlar bebeğim beni bırakmasınn
saolun kıslar dinleniyorum dr cok korkma dedi ama insanın içi rahat olmuyoo kalp atışları kesesi herşeyi normaldii hep yatıcakmışım nasıl olcaksaaa pazartesi dr gidicemö tekrar inş bişe olmass
canım sadece pahalılık değil biliyosun buraya eşya falan getiremiyoruz.2 tane kanepemiz var iki tekli yatğı birlestirip yatak odası yaptık yağmur yağınca evi su basıyo daha hangi birini sayayım ki narencim sadece pahalılık olsa iyi
kızlar dr gittim bebişimin resmini aldım. dr güzel bilgiler verdi.mikser mutfak robotu kullanma dedi kullanılan oda da bulunma dedi. yapılan araştırmalara göre eger kullanılırsa bu bebeklerin lösemiye yakalanma riski artıyomuş
kızlar dr gittim bebişimin resmini aldım. dr güzel bilgiler verdi.mikser mutfak robotu kullanma dedi kullanılan oda da bulunma dedi. yapılan araştırmalara göre eger kullanılırsa bu bebeklerin lösemiye yakalanma riski artıyomuş
sanırım radyon yaydığı için bu aletlerin çalıştığı ortamlar da bulunma dedi illa kullanman gerekiyosa eşin yapsın dedi canım dikkat etmekte yarar varay ılk kez duydum çok ılgınc ama neden lösemı yapıyormus ne etkısı varmıskı?
canım bende yok ama yumurta alerji yapmış olabilirKızlar merhabalar iyisiniz inşallah.Ya benim vücudumda pembe kaşıntısız lekeler oluştu sizce nedendir.Minik minikler acaba hamileliği öğrendiğimden beri yumurta ve süte ağırlık verdim ondan olabilir mi?Sizde böyle birşeyle karşılaştınız mı acaba
kıslarr günaydınn kaç gündür giremiyorum korktuğum başıma geldi kıslarr dün kanamam başladı hemen dr gittikk gündüz temizlik yapmıştımm cok yordum kendimi galibaa dr sürekli yatmamı söyledii sadece lavoboya kalkıyorum eşim herşeyimi hazırlıyıp işe gidiyooo cok zor moralimi yüksek tutmaya calışıyorm ama tak başıma olunca aklıma herşey geliyooo lütfen bana dua edin arkadaşlar bebeğim beni bırakmasınn
günaydınlar...cevaplarınız için hepinize çook teşekkürler. kalabalık bir hamiş ordusunun mesajları arasında farketmemişsiniz beni olsun hiç sorun değil geç te olsa cevap yazdınız hamilelik alınganlığı olsa gerek benimkii.dr. a gitmeme az kaldı kızımı bekliyorum dersaneden gelsin inş. kardeşinin kalp atışlarını duyucaz allahın izniyle çok heyecanlı kızım 9 yaşında kardeşi olmasını çook istiyor.inşalah bir aksilik çıkmazz..gelince yazarım dr. raporumu kendinize ii bakın....görüşmek üzeree
saolun kıslar dinleniyorum dr cok korkma dedi ama insanın içi rahat olmuyoo kalp atışları kesesi herşeyi normaldii hep yatıcakmışım nasıl olcaksaaa pazartesi dr gidicemö tekrar inş bişe olmass
kızlar dr üç ay anne ile bebek arasındaki bağ hassas ve zayıf dedi dikkatli olmak lazım yani. çömelme dedi, karnına baskı yapacak şekilde öne doğru eğilerek oturma dedi.kasıklarına baskı yapacak hareket ve etkilerden kaçın dedi.yine sıkacak pantolon giyme ve kesinlikle ağır kaldırma dedi