2009 Haziran Anneleri!!

cok sevindim arkadasım gözün aydın bencede darısı duymayanlara

kızlar yaaagün ne yapmayı düşünüyosunuz ben kocişimle yürüyüşe cıkıcam kızımı dedesiyle yolladım bu

gözünaydın canım.. hadi artık rahatlarsın baya.. inş bugün bende duyacağım..

canım dikkat et dinlen güzelce kendini yormuşsun demekki Allahın izni ile bişey olmaz

canım sadece pahalılık değil biliyosun buraya eşya falan getiremiyoruz.2 tane kanepemiz var iki tekli yatğı birlestirip yatak odası yaptık yağmur yağınca evi su basıyo daha hangi birini sayayım ki narencim sadece pahalılık olsa iyi

kızlar dr gittim bebişimin resmini aldım. dr güzel bilgiler verdi.mikser mutfak robotu kullanma dedi kullanılan oda da bulunma dedi. yapılan araştırmalara göre eger kullanılırsa bu bebeklerin lösemiye yakalanma riski artıyomuş

Ocean. girl canim sen iyi dinlenmene bak.Temizligi bosver benim evi bir görsen elimi sürmedim ne zaman dir.Korkuyorum bende birsey olcak diye. Bu arada aramizda ne kadar cok meslektasim varmis..Herkese iyi haftasonlari...

aa senledemi meslektaşız yoksa canım bizde urfada görev yapıyoruz sizin sınıf ne?

eşimin sınıfı jandarma canım yani modern cingeneyiz gezces türkiyenin heryerini
sizinki ne burası 2 yıllıktı 1 yılını bitirdik şükür haziranda tayinciyiz:))))

canım inşallah bişey olmaz bebişin senle olur dr ii demiş niye yoruyosun kendini bak ben hiç yormuyorum akıllandım ilkinden sonra
batarsa batsın tutacam bi temizlikçi yapsın işleri

saolun kıslar dinleniyorum dr cok korkma dedi ama insanın içi rahat olmuyoo kalp atışları kesesi herşeyi normaldii hep yatıcakmışım nasıl olcaksaaa pazartesi dr gidicemö tekrar inş bişe olmass

demekki bişey yok muş canım devam ederse kötü zaten dinlen sen devam etmez kanaman inşallah moralini ii tutu aglayım deme sakın dinlen ii beslen nasılsa calışmak zorun da deilsin biz gibi şükret bak haline

aminnnn canım ya inşallah duymayan tüm arkadaşlar duyar darısı bişzim başımıza

sabret canım kaç senelik kıbrıs
valla ne diyeyim bilmiorum herkesin derdi ayrı işte
en azından eşinin can güvenliği var benimki hep operasyona gidiyor ayda 1 hafta zor görüyorum bunu düşün mutlu ol biliyoru zor sartlarda yasıyoruz hepimiz ama rabbime dua ediyorum eşimin aldıgı her nefes için

ne güzel bak sağlıkla bi bebek doguracaksın tesekkürler bizede ilettiğin için :))

arkadaşlar herkese merhaba giremedim epeydir..herkese sağlık diliyorum kendinize dikkat edin hamişliği zor geçenler de lütfen kendinizi zorlamayın ev işleri için başka çareler arayın yorulmayın dinlenin iyi beslenin:)) 3 gün önce doktora gittik bebişimizin kalp atışlarını gördük ama duyamadık henüz erken duymak için dedi..kalbin oracıkta inip çıkarken halini gördüğünüzde içinizde bir canın attığının farkına işte gerçek anlamada anlamaya başlıyorsunuz çok güzel bir duygu ..herkesin yaşaması Allah tan dileğim ..eşinizle gitmeye çalışın arkadaşlar ..bal arısı kadar küçücük bebişinizin en güzel anlarından birini eşinizle yaşamak için fırsatınızı yaratın...

ay ılk kez duydum çok ılgınc ama neden lösemı yapıyormus ne etkısı varmıskı?

ay ılk kez duydum çok ılgınc ama neden lösemı yapıyormus ne etkısı varmıskı?
sanırım radyon yaydığı için bu aletlerin çalıştığı ortamlar da bulunma dedi illa kullanman gerekiyosa eşin yapsın dedi canım dikkat etmekte yarar var

Kızlar merhabalar iyisiniz inşallah.Ya benim vücudumda pembe kaşıntısız lekeler oluştu sizce nedendir.Minik minikler acaba hamileliği öğrendiğimden beri yumurta ve süte ağırlık verdim ondan olabilir mi?Sizde böyle birşeyle karşılaştınız mı acaba

kızlar dr üç ay anne ile bebek arasındaki bağ hassas ve zayıf dedi dikkatli olmak lazım yani. çömelme dedi, karnına baskı yapacak şekilde öne doğru eğilerek oturma dedi.kasıklarına baskı yapacak hareket ve etkilerden kaçın dedi.yine sıkacak pantolon giyme ve kesinlikle ağır kaldırma dedi

canım bende yok ama yumurta alerji yapmış olabilir

canım bilgiler için saol.Ya zaten pantollarımın hepsi darlaştı sanki tartıya çıkıyorum kilom artmamış ama fazlasıyla şişkinlik var.Pantollar olmuyorki.Eğilmemeye çalışıyorum ben.Ben hiç ve işi yapmıyorum.Zaten çalıştığım için çok fazla gelen gidenim olmaz.işleri de kocişim yapıyor.Şu 3 ayı atlatalım hayırlısıyla sonra kocamın yükünü hafifletirim Allah ın izniyle

ah canım ya ev hep kirlense ne olur ya bırak dağılsın gitsin yavaş yavaş yaparsın sonra eşin yapsın valla benim eşim çok kazaktır ama bağırıyorum evi dağıtma habire toplayıp temizleyemem diye şimdide işler gözüme gözüme batıyo ama napim yapmaıcam ben süpürüyorum sık sık bi de viledayla siliyorum öle dizimin üstüne çöküp iki büklüm silmiyorum yani eskisi gibi hiç ağır kaldırmıyorum çamaşır sepetini bile çekerek götürüyom aman bacım boşver yat hiç kalkma wc dışında kalkma eşin yapsın işleri ya da kimse yapmasın dikkatini bebişine ver dualrım seninle moralini yüksek tut bişe olmazzz inşallahhhh​

hadi cicim ii haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla gelir gelmaz yaz emi a.s.​

saolun kıslar dinleniyorum dr cok korkma dedi ama insanın içi rahat olmuyoo kalp atışları kesesi herşeyi normaldii hep yatıcakmışım nasıl olcaksaaa pazartesi dr gidicemö tekrar inş bişe olmass

yat he sakın kalkma dr ne dediyse öle yap cicimmmmm ani ve büyük hareketler yapppp

ayyyy hadi darısı başımıza gözün aydın cicimmmm allahım hep ii haberlerini almayı nasip eder inşallah benim gibi bebişlerinin kalplerini daha görememiş annişlere de gösterir inşallahhhhh​

hımmmm dediğin doğru cicim şaka bi yana vallahi dikkat etmek gerek saol cicimmm​

Kızlar ben burarada zaten topuklu ayakkabı giymeyi sevmem.Şimdi hiç giymiyorum.Sonuçta oda bir risk.Bide yüksekte çamaşır ipleriniz felan varsa oralara çamaşır sermeyin.Yüksek raflara uzanıp tencere kap kacak almayın.Tuvalette kendinizi zorlamamaya çalışın.Çalışın da çalışın işte.Biz elimizden geleni yapalım.Gerisi Rabbime emanet.İnşallah hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza alırız

arkadaşlar vucüt ağırlığınız arttığında düz taban giymeniniz belinize rahatsızlık verir çok az bir topuk olması bel boşluğunuzu dengeler...bel ağrısı çekenler bunu doktorlarına danışsınlar

naren05 saol canım verdiğin bilgiler için elbette dünya dua üstüne kurulu allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…