aslında ben seviyorum topuklu ayakkabı giymeyi ama bebişimin varlığından haberdar olduğumdan beri giymiyorumKızlar ben burarada zaten topuklu ayakkabı giymeyi sevmem.Şimdi hiç giymiyorum.Sonuçta oda bir risk.Bide yüksekte çamaşır ipleriniz felan varsa oralara çamaşır sermeyin.Yüksek raflara uzanıp tencere kap kacak almayın.Tuvalette kendinizi zorlamamaya çalışın.Çalışın da çalışın işte.Biz elimizden geleni yapalım.Gerisi Rabbime emanet.İnşallah hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza alırız
kızlar ben işlerimi bitirdim azıcık sizinle vakit geçirip sonra ütü yapcam çamaşır da attım makineye hava güzel kocişim çoruma arkidişiinin düğününe gitti gece geç gelcek çok yemey yapmıcam allahtan dayanamıyom kokusunaaa iğrençççç geliyo aspiratör açık emme yinede koku ıyyyy benim mutfağım amerikan mutfak oturma odamla birrr yemek kokusu aynen odada valla o yüsden zor oluyo kapı baca açık yapıyom yemekleriiii siz nasıl yapıyosunuz bakalımmm
bazen bendede oluyo ama yapcak bişi yok gececek elbet canım sabretcez
elbette sabretcezzzzz yaww ben bugün kaçak yaptım bi saigaranın yarısını içtim semoş ama içim hiç rahat değillllllll sen kaç tane içiyodun bakemmmm dr un ne diyo bu konudaaa
yoooooooooooo kocişim yanımdaydı zaten onun sigarasının yarısını içtimmm canım çok çekti böle azımın içi kaşındı ayol elbette içim hiç rahat değil ama yani o an sigarayı yiyebilirdim bile:::)))) sanırım aşerdimmmmmmm
elbette sabretcezzzzz yaww ben bugün kaçak yaptım bi saigaranın yarısını içtim semoş ama içim hiç rahat değillllllll sen kaç tane içiyodun bakemmmm dr un ne diyo bu konudaaa
eşimin sınıfı jandarma canım yani modern cingeneyiz gezces türkiyenin heryerini
sizinki ne burası 2 yıllıktı 1 yılını bitirdik şükür haziranda tayinciyiz:))))
canım bizimde jandarma.bizim burasaı 5 yıllıktı benden önce eşim evlenmeden yani 2 seneyi btrmiş 3.seneyi beraber paylaştık bu seneyle brlikte 2 senemiz kaldı yani.. gerçi ben alışığım taşınmalara aynı zamnda asker kızıyım:)
merhaba arkadaşlar ben çok fena hasta oldum grip yanii ne yapcam bilmiyorum ilaçda içemiyorumm hapşıra hapşıra bi hal oldumm bana önereceğiniz bişeyler var mı acaba.
eşimin sınıfı jandarma canım yani modern cingeneyiz gezces türkiyenin heryerini
sizinki ne burası 2 yıllıktı 1 yılını bitirdik şükür haziranda tayinciyiz:))))
canım bizimde jandarma.bizim burasaı 5 yıllıktı benden önce eşim evlenmeden yani 2 seneyi btrmiş 3.seneyi beraber paylaştık bu seneyle brlikte 2 senemiz kaldı yani.. gerçi ben alışığım taşınmalara aynı zamnda asker kızıyım:)
merhaba arkadaşlar ben çok fena hasta oldum grip yanii ne yapcam bilmiyorum ilaçda içemiyorumm hapşıra hapşıra bi hal oldumm bana önereceğiniz bişeyler var mı acaba.
bol sıvı c vitamini ve istirahat canım cok gecmiş olsun
sağolun arkadaşlar ben geri yatayım barii çok kötüyümm kendinize ii bakınn
sağolun arkadaşlar ben geri yatayım barii çok kötüyümm kendin
canım geçmiş olsun dinlen güzelce vitamin al direncini arttırmak için
kıslar npyosunuss yatmaktan aryık belim agrıyo kemiklerimm agrıyoo( ayşecik ben gecen sene kıbrıstaydım senin gibi o iğrençç rum ewlerinde kalıyodumm ama şükret canım şimdi hakkairdeyim ewim cok güsell ama eşim yanımda yok gibi bişi cok yoğun calışıyolarr keşke o ewimde olsamda eşim rahat olsayddıııı
ooohhh şükür yemek yiyebildim şimdi biraz enerji geldi allah kıslar canım fast food şimdi sölemiyim aman canınız çeker üşenmedim giyindim alışveriş merkezine yürüyerek gittim 15 dakka yürüdüm ii geldi deniz havası midem biraz daha ii minibüsle döndüm evde yedim ohhh şimdi de keyif çayı yapcam kendime ya da sütttt bilemiyorum ne ii geldi yawwww