- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolun kıslar dinleniyorum dr cok korkma dedi ama insanın içi rahat olmuyoo kalp atışları kesesi herşeyi normaldii hep yatıcakmışım nasıl olcaksaaa pazartesi dr gidicemö tekrar inş bişe olmass
Günaydin anne adaylari,yaz annesi oalcaksiniz.
Bende belki haziran annesi olurum ama 3 temmuz görünüyor.şimdilik.muhrtemel doğum hazrian ve temmuz arasinda yaziyor.
Yani belkide sizinleyimdir.o yzüden yaizlarinizi takip ediyorum.ama temmuz annelerine yaziyorum::)
bir doktora gideyim inşallah da ne derse ona göre yazarim size.
Ama bizden bir ay önce olmaniz ve aklimd atakilna herşeyi sizin yazilari okuyarajk bulmak beni rahatlatiyorç
hepinize ,hepimize, herkese hayirli doğumla rdilerim.
Allahiom sağ salim,sağlikli,hayirli ,akilli ,uslu,bebeklerimzie kavuşmak nasip eder inşallah.
şu an 5+1 ben acaba ne zaman doktora gideyim.bir yardimci olur musnuz.henüz gitmedim de:)
canım 6 hafta dolmadan gitme kalp atıslarınıda duyarsın o zaman hayırlı olsun bebişin aramıza hos geldin canım
kıslarr günaydınn kaç gündür giremiyorum korktuğum başıma geldi kıslarr dün kanamam başladı hemen dr gittikk gündüz temizlik yapmıştımm cok yordum kendimi galibaa dr sürekli yatmamı söyledii sadece lavoboya kalkıyorum eşim herşeyimi hazırlıyıp işe gidiyooo cok zor moralimi yüksek tutmaya calışıyorm ama tak başıma olunca aklıma herşey geliyooo lütfen bana dua edin arkadaşlar bebeğim beni bırakmasınn
herkese günaydın güzle hamişler!!oceancgirl cüm canım geçmiş olsun.. üzme kendini dr un dediğini yap dinlen bolca.. Allah'ın izniyle bişicikler olmaz.. Arkadşalr bende bugün dr a gideceğim inş. saat 3 de randevum. geçen hafta kalp atışalrını görmüştük bugünde duyacaz inşş .. geçen haftaki hesaplamaya göre bugün tam 8 haftalığız inş.. hepimiz için hayırlııs arkadaşlarr:))
canım benm sat 26 eylül
bugün 5+1 ye tam 6+0 deyincemi gideyim.yoksa 6 haftanın içind eolacak yani ben acaba çarşambe gitsem mi diyorum ama .ne derisn.erken mi yine acaba ?
çarşamba diye düşündüm hep bende:)
5+5 oalcak çarşamba.ya
aslıdna bir an önce göremk ve anelik heyecanını tatmak sitiyorum.
hayırlısı ile :)
çok teşekkür ederim ilgine
canım:asigim:
benim cumartesi dr günüm napcaz bakalım içerde neler oluyo acaba hissedemediğim için kaygı duyuyorum allaha emanetiz hepimiz
haklısıın canım.. Allah'a emanetiz..sanırım sende benim gibi ikinci hamileiiği yaşıyorsun.. benimde 12 yaşında yeni grein bir kızım var.. onun adıda beyza:)) geçen sene dış gebelik yaşadımderken ağustos ayında kimyasal gebelik..ardından şimdi normal giden bir gebeliğim var.. ama inş hep normal gider.. senin yaşadığın endişeleri bende yaşıyorumm..(sanıırm çoğumuz yaşıyoruz.. ama iyi düşünmeliyizki herşey iyi olsun..
biz de geçen hafta kalp atışlarını gördük bi daha 1 ay sonra çağırdı dr. endişelenme ya inş. sağlıklıdır niye sizi bi daha çağırdı ki armağan.
biz de geçen hafta kalp atışlarını gördük bi daha 1 ay sonra çağırdı dr. endişelenme ya inş. sağlıklıdır niye sizi bi daha çağırdı ki armağan.
benimde 6 yasında bi kızım var adı beyza bende gecen mayıs ayında 3.5 aylık bebişimi kaybettim karnımda öldü hersey yolundayken cok tedirginim ya dr asprin verdi önlem olarak onu kullanıyorum
anladım canım.. çok geçmiş olsun.. ama insan her zaman aynı şeyleri yaşayacak diye bişey yok.. sakın stres yapma.. hep iyi düşün.. ben öyle yapmaya çalışıyorum.. bazen hamile olduğumu bile unutuyorum.. ama midem hatırlatıyor bunu bana:))
ben kusmuyorum ama kuru kuru öğürtü geliyo zaman zaman sende varmı kusma