2009 Haziran Anneleri!!

Kızlar ben burarada zaten topuklu ayakkabı giymeyi sevmem.Şimdi hiç giymiyorum.Sonuçta oda bir risk.Bide yüksekte çamaşır ipleriniz felan varsa oralara çamaşır sermeyin.Yüksek raflara uzanıp tencere kap kacak almayın.Tuvalette kendinizi zorlamamaya çalışın.Çalışın da çalışın işte.Biz elimizden geleni yapalım.Gerisi Rabbime emanet.İnşallah hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza alırız
aslında ben seviyorum topuklu ayakkabı giymeyi ama bebişimin varlığından haberdar olduğumdan beri giymiyorum

kızlar ben işlerimi bitirdim azıcık sizinle vakit geçirip sonra ütü yapcam çamaşır da attım makineye hava güzel kocişim çoruma arkidişiinin düğününe gitti gece geç gelcek çok yemey yapmıcam allahtan dayanamıyom kokusunaaa iğrençççç geliyo aspiratör açık emme yinede koku ıyyyy benim mutfağım amerikan mutfak oturma odamla birrr yemek kokusu aynen odada valla o yüsden zor oluyo kapı baca açık yapıyom yemekleriiii siz nasıl yapıyosunuz bakalımmm

kızlar ben işlerimi bitirdim azıcık sizinle vakit geçirip sonra ütü yapcam çamaşır da attım makineye hava güzel kocişim çoruma arkidişiinin düğününe gitti gece geç gelcek çok yemey yapmıcam allahtan dayanamıyom kokusunaaa iğrençççç geliyo aspiratör açık emme yinede koku ıyyyy benim mutfağım amerikan mutfak oturma odamla birrr yemek kokusu aynen odada valla o yüsden zor oluyo kapı baca açık yapıyom yemekleriiii siz nasıl yapıyosunuz bakalımmm

bazen bendede oluyo ama yapcak bişi yok gececek elbet canım sabretcez

bazen bendede oluyo ama yapcak bişi yok gececek elbet canım sabretcez
elbette sabretcezzzzz yaww ben bugün kaçak yaptım bi saigaranın yarısını içtim semoş ama içim hiç rahat değillllllll sen kaç tane içiyodun bakemmmm dr un ne diyo bu konudaaa​

elbette sabretcezzzzz yaww ben bugün kaçak yaptım bi saigaranın yarısını içtim semoş ama içim hiç rahat değillllllll sen kaç tane içiyodun bakemmmm dr un ne diyo bu konudaaa​

semacım sana ne diim bilmem ki kocanın gitmesini fırsat mı bildin yoksa yavruna acı yaaa içme su zıkkımı beni örnek al kendine bak 1 yıl oldu bırakalı herkes bırakabilir istese bence

yoooooooooooo kocişim yanımdaydı zaten onun sigarasının yarısını içtimmm canım çok çekti böle azımın içi kaşındı ayol elbette içim hiç rahat değil ama yani o an sigarayı yiyebilirdim bile:::)))) sanırım aşerdimmmmmmm

yoooooooooooo kocişim yanımdaydı zaten onun sigarasının yarısını içtimmm canım çok çekti böle azımın içi kaşındı ayol elbette içim hiç rahat değil ama yani o an sigarayı yiyebilirdim bile:::)))) sanırım aşerdimmmmmmm

heeee aşerdiysen başka canım :))))):nazar:

sanırım böle bişeymiş aşermek resmem yicektim kociş güle güle bi hal oldu ama sonra kokudan tiksindim dişlerimi fırçaladım naneli sakızlarıma saldırdım heheehehe

en fazla 3 sigaranın bebeğime zararı olmadığını söledi canım

eşimin sınıfı jandarma canım yani modern cingeneyiz gezces türkiyenin heryerini
sizinki ne burası 2 yıllıktı 1 yılını bitirdik şükür haziranda tayinciyiz:))))
canım bizimde jandarma.bizim burasaı 5 yıllıktı benden önce eşim evlenmeden yani 2 seneyi btrmiş 3.seneyi beraber paylaştık bu seneyle brlikte 2 senemiz kaldı yani.. gerçi ben alışığım taşınmalara aynı zamnda asker kızıyım:)

merhaba arkadaşlar ben çok fena hasta oldum grip yanii ne yapcam bilmiyorum ilaçda içemiyorumm hapşıra hapşıra bi hal oldumm bana önereceğiniz bişeyler var mı acaba.

eşimin sınıfı jandarma canım yani modern cingeneyiz gezces türkiyenin heryerini
sizinki ne burası 2 yıllıktı 1 yılını bitirdik şükür haziranda tayinciyiz:))))
canım bizimde jandarma.bizim burasaı 5 yıllıktı benden önce eşim evlenmeden yani 2 seneyi btrmiş 3.seneyi beraber paylaştık bu seneyle brlikte 2 senemiz kaldı yani.. gerçi ben alışığım taşınmalara aynı zamnda asker kızıyım:)

merhaba arkadaşlar ben çok fena hasta oldum grip yanii ne yapcam bilmiyorum ilaçda içemiyorumm hapşıra hapşıra bi hal oldumm bana önereceğiniz bişeyler var mı acaba.

bol sıvı c vitamini ve istirahat canım cok gecmiş olsun

sağolun arkadaşlar ben geri yatayım barii çok kötüyümm kendinize ii bakınn

kıslar npyosunuss yatmaktan aryık belim agrıyo kemiklerimm agrıyoo:KK43:( ayşecik ben gecen sene kıbrıstaydım senin gibi o iğrençç rum ewlerinde kalıyodumm ama şükret canım şimdi hakkairdeyim ewim cok güsell ama eşim yanımda yok gibi bişi cok yoğun calışıyolarr keşke o ewimde olsamda eşim rahat olsayddıııı

kıslar npyosunuss yatmaktan aryık belim agrıyo kemiklerimm agrıyoo:KK43:( ayşecik ben gecen sene kıbrıstaydım senin gibi o iğrençç rum ewlerinde kalıyodumm ama şükret canım şimdi hakkairdeyim ewim cok güsell ama eşim yanımda yok gibi bişi cok yoğun calışıyolarr keşke o ewimde olsamda eşim rahat olsayddıııı

canım bende öyle diyorum ayseye işte eşim göreve cıktımı en az 20 gün yok haftalık görüyorum 1 ayda kendisini diyorum en azından buna sükret ev falan bahane yani eşim yanımda olsa daha ne isterimki valla herseyi tek başıma yapıyorum tek başına evlilik yani benimki
1.5 yıllık evliyiz toplasan 7 ay etmez görüşmemizsenağlama

aynı canım benim eşim göreve cıkmıyo ama işleri cok yoğun akşam 10 da geliyo yorgun argın zaten uyuya kalıyoo şimdi gurbette olduğmu daha iyi anlıyorum garibim herşeyimi hazırlıyoo sehpaya bırakıp gidiyo.. sizin bitmiş bizim daha 1 yılımız daha varr hayırlısıyla hepimiz bitirsek buralarıı kıbrısta eşim öle rahattıki öğlen yemeğine ewe gelirdi şimdiii nerde hafasonumuz bile yokkk ama ayşeyi cok iyianlıyorum bende cok sıkllmıştım kırısdan ewden bi süre sonra sıkıyo hep tayinimis cıksa diyodumm hep gitsek die dua ediyodumm başıma gelcek varrmışş:KK43:(

ooohhh şükür yemek yiyebildim şimdi biraz enerji geldi allah kıslar canım fast food şimdi sölemiyim aman canınız çeker üşenmedim giyindim alışveriş merkezine yürüyerek gittim 15 dakka yürüdüm ii geldi deniz havası midem biraz daha ii minibüsle döndüm evde yedim ohhh şimdi de keyif çayı yapcam kendime ya da sütttt bilemiyorum ne ii geldi yawwww
kıslar benim eşimde ilköğretimde görevli sabahçı sabh gidip öğlen geliyo tüm gün başımda sizinki daha zor tabi ama evdeyken ne iş ne yemek yaptırıyo hep dizinin dibindeyim oohhh valla paşam su getir ça yap kahve yap bi yere de gitmez terasımızda evcil taklacı güvercin besliyoz onlarla oyalanır ben peşinde bu yüsden çok kavgalar ettik kendime hiç vakit ayıramıyodum şimdi şükür biraz düzene girdi bazen geç geliyo eve ne ii geliyo bi bilsenizzzz

Son düzenleme:
ooohhh şükür yemek yiyebildim şimdi biraz enerji geldi allah kıslar canım fast food şimdi sölemiyim aman canınız çeker üşenmedim giyindim alışveriş merkezine yürüyerek gittim 15 dakka yürüdüm ii geldi deniz havası midem biraz daha ii minibüsle döndüm evde yedim ohhh şimdi de keyif çayı yapcam kendime ya da sütttt bilemiyorum ne ii geldi yawwww

aman iyi yapmıssın kızz sefan olsun valla yarasın sekerim bende yedim yemegimi ama simdi şişkinlikten cok rahatsızım yesem bi türlü midem yemesem bi türlü

X