evet ya haklısın anlayabiliyorum seni tek cocuk olmaz inşallah kuzuna kardeşi gelir inşallah
inşallah güsel haberlerle dönersin ikiz bebek annesi oldugunu duyurursun bize
bence de en iiisini yapmışsın canım
bende hemen olmasını cok isterdim bence hiç bi sakınca yok hemen olmasında ,ama istemeyenlerde oluyor tabi
2 yıl gezcem eşimle hayatımızı yaşıcaz dien de cok isterdim ama nasi,p işte
ya kızlar bu arada ben doğal silikonlu gibi bişi oldum
sertleşti dikleşti sanki
sizinkide öle mi:roflol:
ya kızlar bu arada ben doğal silikonlu gibi bişi oldum
sertleşti dikleşti sanki
sizinkide öle mi:roflol:
kızım boynunu büküp herkesin kardesi var benim neden yok die soruyo ama ben bak karnımda kardesini tasıyorum seninde olcak diyemiyorum acısı tarifsizzz kızlar
allahım sızı ömür boyu ayırmasın cnm
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
evet daha yenı evlıyım bız bastan berı ıstedık :asigim:
ben 22yasındayım :1rolleyes:
sakın ha kesinlikle doğru adrestesin canımın içi
evet ilk olur inşallah canım dua edin nolurrrrsağol canım inşallah senin ilk olcak herhalde allah nasip ederse
aman patlamasın kız daha bebişlerimizi emzircez inşallah :))
bebıs olduktan sonrada gezerız onu bız hıc düsünmedık yeterkı cocuk sahıbı olalım
kız valla sen akıllısın tuttum seni :)))
aferin sana beniim kafadansın
ooo hemde nasıl füze gıbı oldular patlamak üzere :roflol:
2 aylıktı sebep yok her 100 kadından 15 inde görülebilir dedi drum patalojiden de kötü sonuç çıkmadı şükürnaren 05 canım senin kac haftalıkken durdu kalbi sebep bulundumu
canım evet benimki de öyle çok çıkıyolar ya gögüs ksmı hep daraldı kıyafetlerimin
21 yasında anne adayımız var ocean girl:)
hatırladınmı sema
ha bide 20 yasında ısıl ufuk vardı
yooooooooooooooo hiç bilmiyodum:1shok::1shok::1shok::1shok: ben bile kendime küçük diyom yaawwwww 24 üm aman karta kaçmışşımmmm ben heheheheheheh:CüvCüv::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
valla ben kendimi abla görüom bunların yanında kardeşim var be benim bunlarla yasıt
öğrencim bile var:)))
narencim sen orda ücretli öğretmenlik yapıyosunvalla ben kendimi abla görüom bunların yanında kardeşim var be benim bunlarla yasıt
öğrencim bile var:)))
narencim sen orda ücretli ögretmenlik mi yapıyosunnarencim sen orda ücretli öğretmenlik mi yapıyosun
naren sen üni de mi görev yapıyon kuzummmmmm merak ettimmmm