evet canım benim dr da aynı şeyi diyo 4üncü aya kadar usg yapıcam zararlı olsa milyonda bir de olsa zararı olsa yaparmıyım diyo anlamadım kimi zararlı diyo kimide herseferinde karından ultrasona göre 1 hafta daha erken göründüğü için daha ii diyo anlamadımmmmm:uhm::uhm::CüvCüv:Şeniz
yoooooooooooo ben senden tam 3hafta daha küçük bi bebişe sahibim çarşamba olacak randevumla beraber 4üncü olcakkkkk heheheheheh ama biliyosun semoşum durumları bende dış gebelik riski var ddi ya dr ilk hafta 3 kezzzz gittiimmm işte böleeee biz semoşlar biraz panikmiyiz ne yawwwwkaydirigubbakcemile5:CüvCüv:hihoyyythihoyyyt
canım dr mu çagırdı yine ben yarında özele gittikten sonra aydan aya gidecegim 1 ay sonra gittiğimde iki li test yapılacak inş.
kafamçokkarıştı ben daha doktora gıtmedım kafamçokkarıştı kan testı yaptırdım sadece :ecrin_bebek: ama haftaya ınsallah gıdecem
hihoyyythihoyyyt
kafamçokkarıştı ben daha doktora gıtmedım kafamçokkarıştı kan testı yaptırdım sadece :ecrin_bebek: ama haftaya ınsallah gıdecem
hihoyyythihoyyyt
inşallah sende hayırlı haberlerle dönersin canım
ne güzel dr çok önemli ben araştırdım buldum 1 tane bakalım yarın gideceğim memnum kalırsam her ay gideceğim bakalımCADIARZUdr cağırdı canım ne zaman derse o zaman giiyorum canımdr um yaaa cok iyidir kız
kızlar aslında benim hiiiç umudum yok her gidişimde kalbi durmus diyecek diye bekliyorum atamadım bu olayı ben hayal bile kuramamak ne kötü rabbim yardımcımız olsun inşallah hayırlısını versin herseyin
ne güzel dr çok önemli ben araştırdım buldum 1 tane bakalım yarın gideceğim memnum kalırsam her ay gideceğim bakalımCADIARZU
canım öle olurmu ama ii düşünelim ii olsun böle yapma bi kere oldu diye bi daha olcak diye bi şart bi kural bunla ilgili bi istatistik yok neden böle düşünesin ki .ok bak allahın izniyle biz hep duacınızzzz emi hep yanında olucaz korkma bebişlerimize melekleri bakıyo onlar rabbimize emanet rabbim hayırlısıyla sağlıklarıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
benim eski dr um canım oldukca memnunum inşallh sende kafana göre iyi bi dr bulursun
evet canım seni en iyi ben anlıyorum galiba ilkinin kalbi durunca ne kimseye diyebiliyorum ne de hayal kurabiliyorum sandıgımdaki bebek eşyalarına bile bakamadım hala bakmak gelmio içimdenkızlar aslında benim hiiiç umudum yok her gidişimde kalbi durmus diyecek diye bekliyorum atamadım bu olayı ben hayal bile kuramamak ne kötü rabbim yardımcımız olsun inşallah hayırlısını versin herseyin
hihoyyythihoyyyt
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy edacım sen yeni evlisin he 2 aylık kısssssss hemencecik de allah seni ne etmesin ay aslında çok sevindim ben 1senelik evliyim hiç korunmadım anca 1 sene de oldu kasım 18 evlilik yıldönümümüzzz güzel hediye oldu en iisini yapmışsın bacım sennnnnn edacım kaç yaşındasın merak ettim cicim:CüvCüv:a.s.:1hug:
canım ister istemez hepimizin aklına geliyo böyle kötü düşünceler sadece sen değil eminim ki herkes korkuyo herkesin aklına geliyo Allahım hepsini korusun sağlık sıhhat versin bebişlerimize bizim içimizede rahatlık versin inş.:Saruboceq:kızlar aslında benim hiiiç umudum yok her gidişimde kalbi durmus diyecek diye bekliyorum atamadım bu olayı ben hayal bile kuramamak ne kötü rabbim yardımcımız olsun inşallah hayırlısını versin herseyin
kızım boynunu büküp herkesin kardesi var benim neden yok die soruyo ama ben bak karnımda kardesini tasıyorum seninde olcak diyemiyorum acısı tarifsizzz kızlar
canım ya benim dr dan ben sırf vajinal bakıyo diye soğumuştum iiki varsın yawwwww kadını değiştircektimmmm saol kuzucummmŞeniza.s.