2009 Haziran Anneleri!!

evet canım benim dr da aynı şeyi diyo 4üncü aya kadar usg yapıcam zararlı olsa milyonda bir de olsa zararı olsa yaparmıyım diyo anlamadım kimi zararlı diyo kimide herseferinde karından ultrasona göre 1 hafta daha erken göründüğü için daha ii diyo anlamadımmmmm:uhm::uhm::CüvCüv::nazar:Şeniz

canım benim dr um bu konuda oldukca uzman ankarada isim yapmıs bi dr ve kesinlikle vajinal ultrasonun zararı yok dio hatta cok daha detaylı incelenebildiğini söylüyor 13 haftaya kadar vajinal ultrasona giricem ben allah nasip ederse tabiki

yoooooooooooo ben senden tam 3hafta daha küçük bi bebişe sahibim çarşamba olacak randevumla beraber 4üncü olcakkkkk heheheheheh ama biliyosun semoşum durumları bende dış gebelik riski var ddi ya dr ilk hafta 3 kezzzz gittiimmm işte böleeee biz semoşlar biraz panikmiyiz ne yawwwwkaydirigubbakcemile5:CüvCüv:hihoyyythihoyyyt:nazar:

ayy canım benim yaa allah korusun hepimizi valla ben cok baniğim canımın içi sanırım sende öylesin adasım

kafamçokkarıştı ben daha doktora gıtmedım kafamçokkarıştı kan testı yaptırdım sadece :ecrin_bebek: ama haftaya ınsallah gıdecem
hihoyyyt:emir_bebek:hihoyyyt

kafamçokkarıştı ben daha doktora gıtmedım kafamçokkarıştı kan testı yaptırdım sadece :ecrin_bebek: ama haftaya ınsallah gıdecem

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy edacım sen yeni evlisin he 2 aylık kısssssss hemencecik de allah seni ne etmesin ay aslında çok sevindim ben 1senelik evliyim hiç korunmadım anca 1 sene de oldu kasım 18 evlilik yıldönümümüzzz güzel hediye oldu en iisini yapmışsın bacım sennnnnn edacım kaç yaşındasın merak ettim cicim:CüvCüv:a.s.:nazar::1hug:​

kızlar aslında benim hiiiç umudum yok her gidişimde kalbi durmus diyecek diye bekliyorum atamadım bu olayı ben hayal bile kuramamak ne kötü rabbim yardımcımız olsun inşallah hayırlısını versin herseyin

ahhha ahhhhhhhhhhhhh gel haziran gel hayırlısıyla gel meleklerimizi getir bize ayy gercekten hayal kuramıyorum yaaaaaaaaa

kızlar aslında benim hiiiç umudum yok her gidişimde kalbi durmus diyecek diye bekliyorum atamadım bu olayı ben hayal bile kuramamak ne kötü rabbim yardımcımız olsun inşallah hayırlısını versin herseyin

canım öle olurmu ama ii düşünelim ii olsun böle yapma bi kere oldu diye bi daha olcak diye bi şart bi kural bunla ilgili bi istatistik yok neden böle düşünesin ki .ok bak allahın izniyle biz hep duacınızzzz emi hep yanında olucaz korkma bebişlerimize melekleri bakıyo onlar rabbimize emanet rabbim hayırlısıyla sağlıklarıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canım öle olurmu ama ii düşünelim ii olsun böle yapma bi kere oldu diye bi daha olcak diye bi şart bi kural bunla ilgili bi istatistik yok neden böle düşünesin ki .ok bak allahın izniyle biz hep duacınızzzz emi hep yanında olucaz korkma bebişlerimize melekleri bakıyo onlar rabbimize emanet rabbim hayırlısıyla sağlıklarıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

saol canım yazın cok duygulandırdı yemin ederim aglıyorum cok saollllll arkadasım iyiki varsınızzzzz dualarına candan aminnnn diyorum

benim eski dr um canım oldukca memnunum inşallh sende kafana göre iyi bi dr bulursun

canım ya benim dr dan ben sırf vajinal bakıyo diye soğumuştum iiki varsın yawwwww kadını değiştircektimmmm saol kuzucummmŞeniza.s.:nazar:

evet canım seni en iyi ben anlıyorum galiba ilkinin kalbi durunca ne kimseye diyebiliyorum ne de hayal kurabiliyorum sandıgımdaki bebek eşyalarına bile bakamadım hala bakmak gelmio içimden
inşallah bu sefer duyarım ya inşallah

inşallah güsel haberlerle dönersin ikiz bebek annesi oldugunu duyurursun bize
bence de en iiisini yapmışsın canım
bende hemen olmasını cok isterdim bence hiç bi sakınca yok hemen olmasında ,ama istemeyenlerde oluyor tabi
2 yıl gezcem eşimle hayatımızı yaşıcaz dien de cok isterdim ama nasi,p işte

ya kızlar bu arada ben doğal silikonlu gibi bişi oldum
sertleşti dikleşti sanki
sizinkide öle mi:roflol:

kızım boynunu büküp herkesin kardesi var benim neden yok die soruyo ama ben bak karnımda kardesini tasıyorum seninde olcak diyemiyorum acısı tarifsizzz kızlar

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy edacım sen yeni evlisin he 2 aylık kısssssss hemencecik de allah seni ne etmesin ay aslında çok sevindim ben 1senelik evliyim hiç korunmadım anca 1 sene de oldu kasım 18 evlilik yıldönümümüzzz güzel hediye oldu en iisini yapmışsın bacım sennnnnn edacım kaç yaşındasın merak ettim cicim:CüvCüv:a.s.:nazar::1hug:​

allahım sızı ömür boyu ayırmasın cnm :nazar:

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
evet daha yenı evlıyım bız bastan berı ıstedık :asigim:

ben 22yasındayım :1rolleyes:

canım ister istemez hepimizin aklına geliyo böyle kötü düşünceler sadece sen değil eminim ki herkes korkuyo herkesin aklına geliyo Allahım hepsini korusun sağlık sıhhat versin bebişlerimize bizim içimizede rahatlık versin inş.:Saruboceq:

kızım boynunu büküp herkesin kardesi var benim neden yok die soruyo ama ben bak karnımda kardesini tasıyorum seninde olcak diyemiyorum acısı tarifsizzz kızlar

evet ya haklısın anlayabiliyorum seni tek cocuk olmaz inşallah kuzuna kardeşi gelir inşallah

X