2009 Haziran Anneleri!!

hayır canım kadroluyum ben
ne güzel dur tahmin edeyim ingilizce ögretmeni misin ben geçen yaz bitirdim hemen ardından nişan 5 ay sonra düğün bide buraya gelince çalışma imkanım olmadı ama okurken dersanede çalışmıştım artık burda bebişimi büyüteceğim

ne güzel dur tahmin edeyim ingilizce ögretmeni misin ben geçen yaz bitirdim hemen ardından nişan 5 ay sonra düğün bide buraya gelince çalışma imkanım olmadı ama okurken dersanede çalışmıştım artık burda bebişimi büyüteceğim

bildiniz 10 puan :)
kıbrısta eşi subay kendi
ingilizce öğretmeni olan bi arkadasım var oda bu sene doğurdu çalışmadı orda darsıı senin basına tatlım

bildiniz 10 puan :)
kıbrısta eşi subay kendi
ingilizce öğretmeni olan bi arkadasım var oda bu sene doğurdu çalışmadı orda darsıı senin basına tatlım
canım ben ingilizce değil edebiyat öğretmeniyim bilemedinkaydirigubbakcemile3canım

kusura bakma yanlış anlamışım benim ardıma bende gecen sene bitirdim yazınca sende ing öğr zannettim
oda güsel edebiyat severim ben

evet cok pahalı bi yer oldugunu söylüyordu ama güzel yer ya daha beter yerleri görmeden bence kıbrısı begenmememzlik yapma bizim nerelerde görev yaptıgımızı bilsen yatıp kalkıp haline şükredersin inan

aa senledemi meslektaşız yoksa canım bizde urfada görev yapıyoruz sizin sınıf ne?

iyi geceler kızlar güzel annneler ve bebeişeri nasıllar bakalım inşallah herşey yolunda gidiyordur 1 gün igrmedim onlarca sayfa yazılmış okuyup bitiremiyor insan

Ben yine zombi gibi ayaklandim sabahin köründe ..Günaydin kizlarsırnaşık şeya.s.

gunaydın kızlar ya of calısyrum ben ya sabah okadr zor kalktımkı anlatamm ya cumartesıde calısırmı ya sızler evdesınız cogunuz heralde kıymetını bıln valla yatın bol bol dınlenın calısmak cok zoooooor mıydemde bulandı sımdı offffffffff

kıslarr günaydınn kaç gündür giremiyorum korktuğum başıma geldi kıslarr dün kanamam başladı hemen dr gittikk gündüz temizlik yapmıştımm cok yordum kendimi galibaa dr sürekli yatmamı söyledii sadece lavoboya kalkıyorum eşim herşeyimi hazırlıyıp işe gidiyooo cok zor moralimi yüksek tutmaya calışıyorm ama tak başıma olunca aklıma herşey geliyooo lütfen bana dua edin arkadaşlar bebeğim beni bırakmasınn

günaydın kızlar Allah kolaylık versin kubra zor olmalı sabah zorla kalkmak hemde hamiş hamiş cumartesi ama ben sabahın köründe kalkıyorum uyuyamıyorum yaa

günaydınlar...cevaplarınız için hepinize çook teşekkürler. kalabalık bir hamiş ordusunun mesajları arasında farketmemişsiniz beni olsun hiç sorun değil geç te olsa cevap yazdınız hamilelik alınganlığı olsa gerek benimkii.dr. a gitmeme az kaldı kızımı bekliyorum dersaneden gelsin inş. kardeşinin kalp atışlarını duyucaz allahın izniyle çok heyecanlı kızım 9 yaşında kardeşi olmasını çook istiyor.inşalah bir aksilik çıkmazz..gelince yazarım dr. raporumu kendinize ii bakın....görüşmek üzeree

kıslarr günaydınn kaç gündür giremiyorum korktuğum başıma geldi kıslarr dün kanamam başladı hemen dr gittikk gündüz temizlik yapmıştımm cok yordum kendimi galibaa dr sürekli yatmamı söyledii sadece lavoboya kalkıyorum eşim herşeyimi hazırlıyıp işe gidiyooo cok zor moralimi yüksek tutmaya calışıyorm ama tak başıma olunca aklıma herşey geliyooo lütfen bana dua edin arkadaşlar bebeğim beni bırakmasınn

geçmiş lsun canım sakın yorma kendini bol bol dinlen dualarımız seninle canım rabbim korusun meleğini canım

günaydınlar...cevaplarınız için hepinize çook teşekkürler. kalabalık bir hamiş ordusunun mesajları arasında farketmemişsiniz beni olsun hiç sorun değil geç te olsa cevap yazdınız hamilelik alınganlığı olsa gerek benimkii.dr. a gitmeme az kaldı kızımı bekliyorum dersaneden gelsin inş. kardeşinin kalp atışlarını duyucaz allahın izniyle çok heyecanlı kızım 9 yaşında kardeşi olmasını çook istiyor.inşalah bir aksilik çıkmazz..gelince yazarım dr. raporumu kendinize ii bakın....görüşmek üzeree

kusura bakma canım görmedim ben inşallah duyarsın pıtpıtları hadi hayırlısı

ocean_gril çokk geçmiş olsun canımm moralini yüksek tut dinlenmene bakk temizliği falan boş ver cnm ya inş. herşey yolunda gidecek moral herşeyin başıı kendini üzmeee bebişde üzülür sonraaa...uzat bacaklarını dinlenmene bak .....herşey gönlünce olsunn...

kızlar aksam sohbet koyu oluyo ama benim kızım bilgisayarı vermio aksamları ben ancak uyursa katılabiliyorum bu arada midem yine berbat

X