2009 Haziran Anneleri!!

en son 4 + 3 tü baktırdıgımda 1000 di canım
ama önemli değil bhcg artsın yeter

canım ben askeri hastaneye gittim elazıgda ultrason allahlık yani keseyi gördü hemen durumu iyi deedi bıyutlarını söledi
2 hafta sonra gel dedi
vajinalden baktırmadım
5+5 ken gitmiştim zaten[/quote
tahmin edebiliyorum canım neyse sağlıklı olsun bebişinde 2 hafta sonra görürsün

bende 1hafta önce yaptırdım 7923 cıktı kan degerıne göre 4-5haftalık hamılelık oluyo ama hesapa göre 6.. anlamadım gıttı ve benım kan degerım bırden cok arttı 186dan 7923 1hafta ıcınde :ecrin_bebek:

herkese aynı seyi demiş gibi olcam ama
kız yoksa sende mi ikiz bebek bekliosun hadi bakalm hayırlısı bu sefer tutturcam gibi:))

herkese aynı seyi demiş gibi olcam ama
kız yoksa sende mi ikiz bebek bekliosun hadi bakalm hayırlısı bu sefer tutturcam gibi:))

hihoyyythihoyyyt kız bunu herkes dıo ıkızın olacak dıye hihoyyythihoyyyt ınsallahda öyle olur kaydirigubbakcemile2 cok heyecanlıyımmmm en kıza zamanda ınsallah güzel haberler alırım:Saruboceq:

NİDA bana sadece sen hoşgeldin demişsin saol cnm. Evet ikimizin doğum tarihi aynı görünüyor.İnş. hepimiz sağlıklı sıhatli bebişlerimizi alırız kucağımıza benim yarı dr. kontrolüm var kalp atışlarını duyarız inş.hoşçakalın kızlarr....

canım hoşgeldin kusura bakma arada görememişiz hamişliğimize ver cicim allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahhhh

hihoyyyt Iyı aksamlar kızlarrrr hihoyyyt

nasılsınız? nasıl gıdıo hamılelık? :CüvCüv:

bende hesaplara göre 6+3 hamısım ama daha doktora gıtmedım :ecrin_bebek:

ii gidiyo hayatım bekliyoz kalp atışlarını duymayı merakla bakalım haftaya görmeyen arkadaşlarda görür hayırlısıyla inşallah canım haftaya gidersen duyarsın sanırım 7haftalıkken duyuluyo karından

bende 1hafta önce yaptırdım 7923 cıktı kan degerıne göre 4-5haftalık hamılelık oluyo ama hesapa göre 6.. anlamadım gıttı ve benım kan degerım bırden cok arttı 186dan 7923 1hafta ıcınde :ecrin_bebek:

canım yaklaşık olarak gün aşırı 2 kat artması gerekiyomuş hesaplarsak sanırım normal çıkıyo heralde ama ikiz olduklarında farklı oluyo cicim inşallah herşey yolundadır sen içini ferah tut :1hug:a.s.:nazar::enbuyukkk:​

kızlar selam benim dr 13 haftaya kadar vajenden bakıo neden bu kadar tepkilisiniz bebişe zararı yokki

canım olabilir önemli olan artmış olması endişelenme bence

kızlar selam benim dr 13 haftaya kadar vajenden bakıo neden bu kadar tepkilisiniz bebişe zararı yokki

evet canım benim dr da aynı şeyi diyo 4üncü aya kadar usg yapıcam zararlı olsa milyonda bir de olsa zararı olsa yaparmıyım diyo anlamadım kimi zararlı diyo kimide herseferinde karından ultrasona göre 1 hafta daha erken göründüğü için daha ii diyo anlamadımmmmm:uhm::uhm::CüvCüv::nazar:Şeniz

ii gidiyo hayatım bekliyoz kalp atışlarını duymayı merakla bakalım haftaya görmeyen arkadaşlarda görür hayırlısıyla inşallah canım haftaya gidersen duyarsın sanırım 7haftalıkken duyuluyo karından

canım yaklaşık olarak gün aşırı 2 kat artması gerekiyomuş hesaplarsak sanırım normal çıkıyo heralde ama ikiz olduklarında farklı oluyo cicim inşallah herşey yolundadır sen içini ferah tut :1hug:a.s.:nazar::enbuyukkk:​

hayırlısı allahtan canım hersey yolunda olsunda gerısı bos :CüvCüv:

benim cumartesi 3. girisim olcak en cok benmi gidiorum dra

yoooooooooooo ben senden tam 3hafta daha küçük bi bebişe sahibim çarşamba olacak randevumla beraber 4üncü olcakkkkk heheheheheh ama biliyosun semoşum durumları bende dış gebelik riski var ddi ya dr ilk hafta 3 kezzzz gittiimmm işte böleeee biz semoşlar biraz panikmiyiz ne yawwwwkaydirigubbakcemile5:CüvCüv:hihoyyythihoyyyt:nazar:

X