Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
narencim ben 6+5 ken gittim gördüm bebişimi karından baktı
narencim ben 6+5 ken gittim gördüm bebişimi karından baktı
100000 çıkmıştı. ben 6+5ken gördüm bebişimi karından baktı
ben 5 hafta tam doldugunda yaptırmıştım 100000
canım ben askeri hastaneye gittim elazıgda ultrason allahlık yani keseyi gördü hemen durumu iyi deedi bıyutlarını söledi
2 hafta sonra gel dedi
vajinalden baktırmadım
5+5 ken gitmiştim zaten[/quote
tahmin edebiliyorum canım neyse sağlıklı olsun bebişinde 2 hafta sonra görürsün
bende 1hafta önce yaptırdım 7923 cıktı kan degerıne göre 4-5haftalık hamılelık oluyo ama hesapa göre 6.. anlamadım gıttı ve benım kan degerım bırden cok arttı 186dan 7923 1hafta ıcınde :ecrin_bebek:
canım bende ümitleniyodum ama dr söylemedi öyle bişey bebeğin boyu 9.4 mm miş yarında özele gideceğim bakalımaysecim hala bu bebek bana ikiz gibi gelio maşallah eminsin imi ya tek olduguna:))
herkese aynı seyi demiş gibi olcam ama
kız yoksa sende mi ikiz bebek bekliosun hadi bakalm hayırlısı bu sefer tutturcam gibi:))
NİDA bana sadece sen hoşgeldin demişsin saol cnm. Evet ikimizin doğum tarihi aynı görünüyor.İnş. hepimiz sağlıklı sıhatli bebişlerimizi alırız kucağımıza benim yarı dr. kontrolüm var kalp atışlarını duyarız inş.hoşçakalın kızlarr....
hihoyyyt Iyı aksamlar kızlarrrr hihoyyyt
nasılsınız? nasıl gıdıo hamılelık? :CüvCüv:
bende hesaplara göre 6+3 hamısım ama daha doktora gıtmedım :ecrin_bebek:
bende 1hafta önce yaptırdım 7923 cıktı kan degerıne göre 4-5haftalık hamılelık oluyo ama hesapa göre 6.. anlamadım gıttı ve benım kan degerım bırden cok arttı 186dan 7923 1hafta ıcınde :ecrin_bebek:
canım olabilir önemli olan artmış olması endişelenme bencebende 1hafta önce yaptırdım 7923 cıktı kan degerıne göre 4-5haftalık hamılelık oluyo ama hesapa göre 6.. anlamadım gıttı ve benım kan degerım bırden cok arttı 186dan 7923 1hafta ıcınde :ecrin_bebek:
kızlar selam benim dr 13 haftaya kadar vajenden bakıo neden bu kadar tepkilisiniz bebişe zararı yokki
ii gidiyo hayatım bekliyoz kalp atışlarını duymayı merakla bakalım haftaya görmeyen arkadaşlarda görür hayırlısıyla inşallah canım haftaya gidersen duyarsın sanırım 7haftalıkken duyuluyo karından
canım yaklaşık olarak gün aşırı 2 kat artması gerekiyomuş hesaplarsak sanırım normal çıkıyo heralde ama ikiz olduklarında farklı oluyo cicim inşallah herşey yolundadır sen içini ferah tut :1hug:a.s.:enbuyukkk:
benim cumartesi 3. girisim olcak en cok benmi gidiorum dra
canım olabilir önemli olan artmış olması endişelenme bence
benim cumartesi 3. girisim olcak en cok benmi gidiorum dra
canım dr mu çagırdı yine ben yarında özele gittikten sonra aydan aya gidecegim 1 ay sonra gittiğimde iki li test yapılacak inş.benim cumartesi 3. girisim olcak en cok benmi gidiorum dra