2009 Haziran Anneleri!!

cok tesekkurler kizlar,artik evham yapmam,hamileligin keyfini cikaralim hep birlikte...

yavrum yirim senin sahil gezmeni saol tatlım biz de dağ başında kös kös oturuoz işte:1shok:

hehe geldim bile kızlar çok güzeldi hava ama benim bulantı nedeniyle arızam tuttu eve geldim şimdi hala bulanıyo napcam bilmiyom hiçbişe kar etmiyoooo:1no2::ecrin_bebek::bbo::CüvCüv:

bacım bu akşam neyi izlicen bakalım merak ettim ben komedi dükkanını islicemmmm

cok tesekkurler kizlar,artik evham yapmam,hamileligin keyfini cikaralim hep birlikte...

hoşgeldinn canım aramıza hayırlı sağlıklı hamişlikler diliyorummmm:CüvCüv::1hug:a.s.

valla bu akşamda gece seslerini izlicem canım
ya senin nie bu kadar bulanıyor ya valla üzülüyorum sen bulantım cok dedikçe inşallah cok sürmez:1hug:

valla bu akşamda gece seslerini izlicem canım
ya senin nie bu kadar bulanıyor ya valla üzülüyorum sen bulantım cok dedikçe inşallah cok sürmez:1hug:

canım daha çok şöle oluyo kahvaltıdan 15 20 dk sonra başlıyo bulantı ve sürekli ara ara öğürme oluyo ama çıkartmıyorum akşamları çok fena kendimi zor tutuyorum çıkartmamak için o yüsden yatıyorum geneldeee işte böle ne yesem geçirmiyo bu akşam ki yemeğim 3 zeytin azıcık grissini işte böle çünkü ekmek den de tiksindim hep böle gitmez umarım dr a sorucam çarşamba gidinci narenim ama sanırım hep bulantılı geçicek annem de öle oluyomuş hep bu bulantılar biraz kalıtsal oluyomuş çünki işte böle cicim idare etmeye çok da üstünde durmamaya çalışsamda elimde değil midem hep azımda gibi hissediyorummm:1no2: (çok pardon kızlarr)))):1hug:a.s.

canım bende bulantıyla birlikte baş ağrısı da oluyor ama akşama rahatlıyorum.Çok şükür.Ben çok merak içindeyim daha 7 günüm var doktora gitmeye bebeğimi çok merak ediyorum inşallah bebişim görünür annesine

merhaba arkadaşlar
tosbacm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim kalbinin atışını duymana ve diğer arkadaşlarımıda tebrik ediyorum.
benim şimdiye kadar hiç bulantım kusmam olmadı ama şu 2 gündür ağzımın tadı bozuk bişey yemeye korkuyorum miğdem bulanırda kusarım diye bilmiyorum napcam onun için pek keyfim yok süt ve muzla idare ediyorum artık karnımı tok tutmak içinnn bugün tam tamına 8 haftalığız büyüyoruz artık çok mutluyummm hihoyyyt

Allah tamamına erdirsin papatya0606.Mutluluğun daim olsun.Hayırlısıyla inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçirir ve bebişlerimizi kucağımıza alırız

NİDA bana sadece sen hoşgeldin demişsin saol cnm. Evet ikimizin doğum tarihi aynı görünüyor.İnş. hepimiz sağlıklı sıhatli bebişlerimizi alırız kucağımıza benim yarı dr. kontrolüm var kalp atışlarını duyarız inş.hoşçakalın kızlarr....

hepinize slm kızlar...
bende hiç bir belirti yok kızlar...arada bi midem kazınıyor hepsi bu..
5+6 olduk...

sekerim ben görseydim emin ol bende derdim ama gec sayılmaz ya
hoşşşşgeldinnnnn
tatlı anne adayı kaydirigubbakcemile3

canım hoşgeldin ben görmedim senin msjını inş. görürsün bebişini yarın Allah sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin

hoş geldn canım inan bende imdi gördüm yoksa derimm yani diğer arkadaşlar daha görmemiştir emin ol yoksa onlarda söyler yani hiç merak etme tatlım

hihoyyyt Iyı aksamlar kızlarrrr hihoyyyt

nasılsınız? nasıl gıdıo hamılelık? :CüvCüv:

bende hesaplara göre 6+3 hamısım ama daha doktora gıtmedım :ecrin_bebek:

canım nasıl duruyosun gitsene biran önce artık kalp ayışlarınıda görürsün

evet gittim keseyide gördüm...iki hafta sonra kalp atısı için gidicem..dr bana hamilesin herşey yolunda dedi..
aynen bende öle şekerim 5+5 hafta lıkken gittim dr a 2 hafta sonra gel dedi inşallah görürüz canım ya

hahaha kız 1 gün mü var aramız da sadece
gitsen de sadece keseyi görürsün büyük ihtimal tabi
vajinal baktırırsan bilemem ben baktırmak istemedim sabretcem 2 hafta daha :CüvCüv:

canım nasıl duruyosun gitsene biran önce artık kalp ayışlarınıda görürsün

hahaha kız 1 gün mü var aramız da sadece
gitsen de sadece keseyi görürsün büyük ihtimal tabi
vajinal baktırırsan bilemem ben baktırmak istemedim sabretcem 2 hafta daha :CüvCüv:

haftaya gıdecem ınsallah bende vajınal bakmasını ıstemıyorum şakkıdı
kan degerınız en son kactı kızlar :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…