Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yavrum yirim senin sahil gezmeni saol tatlım biz de dağ başında kös kös oturuoz işte:1shok:
cok tesekkurler kizlar,artik evham yapmam,hamileligin keyfini cikaralim hep birlikte...
hehe geldim bile kızlar çok güzeldi hava ama benim bulantı nedeniyle arızam tuttu eve geldim şimdi hala bulanıyo napcam bilmiyom hiçbişe kar etmiyoooo:1no2::ecrin_bebek::bbo::CüvCüv:
bacım bu akşam neyi izlicen bakalım merak ettim ben komedi dükkanını islicemmmm
hoşgeldinn canım aramıza hayırlı sağlıklı hamişlikler diliyorummmm:CüvCüv::1hug:a.s.
valla bu akşamda gece seslerini izlicem canım
ya senin nie bu kadar bulanıyor ya valla üzülüyorum sen bulantım cok dedikçe inşallah cok sürmez:1hug:
Allah tamamına erdirsin papatya0606.Mutluluğun daim olsun.Hayırlısıyla inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçirir ve bebişlerimizi kucağımıza alırız
NİDA bana sadece sen hoşgeldin demişsin saol cnm. Evet ikimizin doğum tarihi aynı görünüyor.İnş. hepimiz sağlıklı sıhatli bebişlerimizi alırız kucağımıza benim yarı dr. kontrolüm var kalp atışlarını duyarız inş.hoşçakalın kızlarr....
hepinize slm kızlar...
bende hiç bir belirti yok kızlar...arada bi midem kazınıyor hepsi bu..
5+6 olduk...
canım hoşgeldin ben görmedim senin msjını inş. görürsün bebişini yarın Allah sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsinNİDA bana sadece sen hoşgeldin demişsin saol cnm. Evet ikimizin doğum tarihi aynı görünüyor.İnş. hepimiz sağlıklı sıhatli bebişlerimizi alırız kucağımıza benim yarı dr. kontrolüm var kalp atışlarını duyarız inş.hoşçakalın kızlarr....
hoş geldn canım inan bende imdi gördüm yoksa derimm yani diğer arkadaşlar daha görmemiştir emin ol yoksa onlarda söyler yani hiç merak etme tatlımNİDA bana sadece sen hoşgeldin demişsin saol cnm. Evet ikimizin doğum tarihi aynı görünüyor.İnş. hepimiz sağlıklı sıhatli bebişlerimizi alırız kucağımıza benim yarı dr. kontrolüm var kalp atışlarını duyarız inş.hoşçakalın kızlarr....
doktora gittin mi canım
bana cok yakın tarihin gerci burda genelde herkes birbirine yakın:)
canım nasıl duruyosun gitsene biran önce artık kalp ayışlarınıda görürsünhihoyyyt Iyı aksamlar kızlarrrr hihoyyyt
nasılsınız? nasıl gıdıo hamılelık? :CüvCüv:
bende hesaplara göre 6+3 hamısım ama daha doktora gıtmedım :ecrin_bebek:
aynen bende öle şekerim 5+5 hafta lıkken gittim dr a 2 hafta sonra gel dedi inşallah görürüz canım yaevet gittim keseyide gördüm...iki hafta sonra kalp atısı için gidicem..dr bana hamilesin herşey yolunda dedi..
hihoyyyt Iyı aksamlar kızlarrrr hihoyyyt
nasılsınız? nasıl gıdıo hamılelık? :CüvCüv:
bende hesaplara göre 6+3 hamısım ama daha doktora gıtmedım :ecrin_bebek:
canım nasıl duruyosun gitsene biran önce artık kalp ayışlarınıda görürsün
hahaha kız 1 gün mü var aramız da sadece
gitsen de sadece keseyi görürsün büyük ihtimal tabi
vajinal baktırırsan bilemem ben baktırmak istemedim sabretcem 2 hafta daha :CüvCüv: