2009 Haziran Anneleri!!

selam kizlar bende haziran anne adayiyim. internete göre 28./29. haziran olabilir. henüz dr a gitmedim. cok heycanli ve düsünceliyim :)

hoşgeldin canım. hayırlı uğurlu olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar:

hepinize günaydın kızlaaarrhihoyyyt
yeni haberlerimi vereyim hemen sizee. salı günü doktora gittik, 2 ADET KESE GÖRDÜÜÜKK:sm_cool:
evet ikizlerimiz olacak inşallahh:nazar: kalp atışlarını da gördük ve dinledik. bu nasıl bir mucize yarabbim. 1,6 mm miş boyları yavrularımıınn. haftasına göre çok normal dedi. kalp atışlarını bir görseniz, pıt pıt nasıl atıyor. sonra birden sesi verdi, anlayamadım önce kendi kalbim zannettim, nasıl güzel atıyor allahımmm:nazar::nazar::nazar:
aynen biz de resimleri elimizde, ağzımız kulaklarımızda geziyoruz.
inşallah siz de bir an önce kalp atışlarını duyarsınız kızlar, anlatılmaz bir duygu buu

yaaaaa maşallah meritcimmmm çok sevindimmmm ya allahım nazarlardan korusun:nazar: bende çok siterdim rabbim 1 tane versinde ben tek tek doğrurummmmm olsun ama meritcim çok sevindim gerçekten allahımmmmmmmmm

semacım beni de eklemişsin çok teşekkür ederim canım

rica ederim canım hoşgeldin tekrarrrrrrrr

selam kizlar bende haziran anne adayiyim. internete göre 28./29. haziran olabilir. henüz dr a gitmedim. cok heycanli ve düsünceliyim :)

canım senle hemen hemen aynı doğurcağımız tarihler rabbim nasip ederse canım bence gitsen dr a keseyi görürsün canımmmmmm

Hııım demek gazı çıkartıyor su torbası. Eşimin yanında kullanmayayım dimi? Bombardıman olabilir öylee doluyum yani :)
heheh bende öyleydim ama eşimin yanı farketmiyo, zaten kocacım bana bebek gibisin gazını çıkarınca tuvaletini yapınca seviniyoruz diyoo:))

bana da herkes hadi hala yapmıyo musunuz, beklemeden yapın diyor. Bende ben hamileyim demeyi çok istiyorum ama susuyorum
Bende yakın bir kaç arkadaşıma söyledim ama ailelerimiz(annelerimiz dahil) bilmiyor.
tabi bayrama uzun yola çıkamazsam mecburen duyacaklar:teytey:
bende aynı sohbetleri yaşıyorum, aylin hadi yok mu bişey bitmedi mi dinlenme süren falan diyolar.
bende istiyoruz Allah hayırlısını göstersin diyoruum, karnım çıkana kadar söylemeyeceğim:)

yoooooooooooooooooooo ben evdeyim:jeyyar: kızlar samsunda da bi hava var sormayın nasıl günesşli kociş gelsin bende nazlancam gezdir beni diye o da birazdan gelir bugün 2dersi var
evet semacım hava süpermiş, ordudan babaannemle konuıştuım sabah hava çok güzel diyo..
gezersin şöyle bir akşam, deniz havası iyi gelir..

hepinize günaydın kızlaaarr
yeni haberlerimi vereyim hemen sizee. salı günü doktora gittik, 2 ADET KESE GÖRDÜÜÜK
evet ikizlerimiz olacak inşallahh:nazar: kalp atışlarını da gördük ve dinledik. bu nasıl bir mucize yarabbim. 1,6 mm miş boyları yavrularımıınn. haftasına göre çok normal dedi. kalp atışlarını bir görseniz, pıt pıt nasıl atıyor. sonra birden sesi verdi, anlayamadım önce kendi kalbim zannettim, nasıl güzel atıyor allahımmm
inşallah siz de bir an önce kalp atışlarını duyarsınız kızlar, anlatılmaz bir duygu buu
meritciiim çok sevindiiiiiiiiiimm hihoyyyt
çok güzel bir haber buu, bayıldııımmm :CüvCüv:
hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına almak nasip olsuuunnhihoyyyt hihoyyyt

bende ikiz istiyorum yaaaaaaa, birtane kese var ama içinden iki tane bebek çıkar mııı:roflol: :roflol:
belki b u gittiğimde iki tane görürüüümm:roflol:

selam kızlar bende 4,5 haftalık hamileyim.:CüvCüv::teytey:keseyi gördük ama kalp atışlarını duymadık daha.birde kist oluştu bende hamileliğe bağlı başına böyle bir şey gelen varmı

hepinize günaydın kızlaaarrhihoyyyt
yeni haberlerimi vereyim hemen sizee. salı günü doktora gittik, 2 ADET KESE GÖRDÜÜÜKK:sm_cool:
evet ikizlerimiz olacak inşallahh:nazar: kalp atışlarını da gördük ve dinledik. bu nasıl bir mucize yarabbim. 1,6 mm miş boyları yavrularımıınn. haftasına göre çok normal dedi. kalp atışlarını bir görseniz, pıt pıt nasıl atıyor. sonra birden sesi verdi, anlayamadım önce kendi kalbim zannettim, nasıl güzel atıyor allahımmm:nazar::nazar::nazar:

ayyy süper yaaa ikizler harikaaa:lepi:

allah ikisinide kucağuna almayı nasip etsin :Saruboceq:

çok mutlu oldum ya

selam kızlar bende 4,5 haftalık hamileyim.:CüvCüv::teytey:keseyi gördük ama kalp atışlarını duymadık daha.birde kist oluştu bende hamileliğe bağlı başına böyle bir şey gelen varmı

hayırlısı olsuun sağlıkla kucağına alırsın inşallaah..
kistini bilmiyorum canım bi fikrim yok o konuda, inşallah sorun çıkartmaz sana.. a.s.

merit kullanıcısından alıntı
yeni haberlerimi vereyim hemen sizee. salı günü doktora gittik, 2 ADET KESE GÖRDÜÜÜKadinlar Kulübü
evet ikizlerimiz olacak inşallahh kalp atışlarını da gördük ve dinledik. bu nasıl bir mucize yarabbim. 1,6 mm miş boyları yavrularımıınn. haftasına göre çok normal dedi. kalp atışlarını bir görseniz, pıt pıt nasıl atıyor. sonra birden sesi verdi, anlayamadım önce kendi kalbim zannettim, nasıl güzel atıyor allahımmm

ayy çok sevindim canım yaa.. ne güzel bir süpriz bu.. tebrikler cnaım.. Allah tamamına erdirsin inş canım.. çok güzel bir duygu ikizlerrr.. hoşgeldi sefalar getiridii:))

herkese tünaydın..ben yeni uyandım bir sürü sayfa birikmiş başım felaket ağırıyo okuyamadım hepsini bebişleri görenler varmış gözünü aydın.. MERİTT ikizler geliyomuş çok güzel hayırlısıyla ikisinide kucağına alırsın inş canım...yeni hamişlerde hoşgeldiniz.. kasımın 11 gibi kontrole gitcem biran önce gitsem çok heycanlıyım yine görcem bebeğimi

kızlar ya 3gündür bulantılarım başladı acayip kötü ama
kusamıyorum öğürme ama hiç geçmiyor yemek yiyemiyorum çok kötüyüm ya tavsiyesi olanlar yardım edin çok fenayım

sabah bulanıp geçmiyor 24 saat

ağzıma kuru ekmek attım birazs onuda şimdi çıkardım boğazım yandı olduğu gibi
napıcam ben yaa

canım benimde başladı hafif şimdilik.. yemek yemekte yapmakta istemiyorum..çubuk kıraker ii geliyo birde sıcak çorba süper ii geliyo dene istersen inş geçer fazlada düşünmemeye çalış..

kızlar herkese merhaba .birkaç gündür site açılmadı bende.nihayet bugun girebildim.sadece bu sorunu ben yasamısım sanırım.bir sürü sayfa birikmiş.vakit buldukça okurum artık.tüm haberlerden uzak kaldım.
bu arada bulantım sadece 1 gün oldu.devamı gelmedi.atlattım sanırım.tahliller falan da temiz cıktı çok şükür ama ilk günlere göre iştahımda biraz azalma var .çok fazla yemek yemek istegım yok.arada çok nadir de olsa baş dönmem oluyor.bendeki değişiklikler bu sekilde.4 hafta sonra 2 li test var.onun heyecanı sardı şimdiden.

kızlar acaba şu meyveli maden sularından alsam işe yararmıki ya bide çubuk kraker alıcam

canım meyve aromalılar mineralli içecek maden suyu degilmiş.zararlı oldugu söyleniyor.içinde katkı maddesi var.şu üzerinde doğal maden suyu yazanlardan almak gerekiyormus.ben de yeni ögrendim hepsini maden suyu sanıyordum ama değilmiş.şimdi etiketine bakıp da alıyorum.mineralli içecek yazanları almıyorum.sade sevmiyorum ama midem rahatsız oldukca zorla da olsa içiyorum.rahatlatıyor gercekten de.

ya bide dr bana metpamid die bi ilaç verdi mide bulantısı için ama prospektürte aynen şöyle yazıyor

hamilelikte kullanım
plesental bariyerden fetusa geçer.hamilelikte kullanım ile ilgili yeterli çalışma yapılmadığından fetusa yararı zararı hakkında bilgi yoktur.fetusta oluşabilecek zarar açısından dr kontürolunde kullanın

yinemi kimse yok kıslar huhuuuuu
canım dr verdiyse korkma daha öncede muhakkak kullanmıştır için rahat olsun

merit kullanıcısından alıntı
yeni haberlerimi vereyim hemen sizee. salı günü doktora gittik, 2 ADET KESE GÖRDÜÜÜKadinlar Kulübü
evet ikizlerimiz olacak inşallahh kalp atışlarını da gördük ve dinledik. bu nasıl bir mucize yarabbim. 1,6 mm miş boyları yavrularımıınn. haftasına göre çok normal dedi. kalp atışlarını bir görseniz, pıt pıt nasıl atıyor. sonra birden sesi verdi, anlayamadım önce kendi kalbim zannettim, nasıl güzel atıyor allahımmm

meritcim canım çok sevindim tebrikler allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar ben bugün bi tuhafım kasık ağrılarım geçti şükür dr aradım korkma büyüdüğü için dedi rahatladım oh beee amaaann büyüsünde ağrısın varsın canımın içi bugün midem tuhaf yanıyo herşey geri gelio bulantım yok ama bide başım ağrıyooo kafamçokkarıştı pazartesi gitçem dr a cumarteside bir akrabamız var onu götürcem onunda bebişi olmuyo daynamayıp bende girebilirim cumartesi ay canım dr um benim yaa süper bi insan o
kızlar hepiniz ankaradasınız bakıom yokmu izmirden kimse yahuuuu kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

canlarım çok teşekkür ederim hepinizea.s.
çok mutlu çok heyecanlıyız. umarım her şey yolunda gider:nazar:
dualarınızı esirgemeyin. allah hepimizi hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inşallah:Saruboceq:

kızlar 15 ekimde kontrole gideceğiz bakalım. 2li test ne zaman yapılıyormuş?

X