- 10 Ekim 2008
- 374
- 3
selam kizlar bende haziran anne adayiyim. internete göre 28./29. haziran olabilir. henüz dr a gitmedim. cok heycanli ve düsünceliyim :)
hoşgeldin canım. hayırlı uğurlu olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlar bende haziran anne adayiyim. internete göre 28./29. haziran olabilir. henüz dr a gitmedim. cok heycanli ve düsünceliyim :)
hepinize günaydın kızlaaarrhihoyyyt
yeni haberlerimi vereyim hemen sizee. salı günü doktora gittik, 2 ADET KESE GÖRDÜÜÜKK:sm_cool:
evet ikizlerimiz olacak inşallahh kalp atışlarını da gördük ve dinledik. bu nasıl bir mucize yarabbim. 1,6 mm miş boyları yavrularımıınn. haftasına göre çok normal dedi. kalp atışlarını bir görseniz, pıt pıt nasıl atıyor. sonra birden sesi verdi, anlayamadım önce kendi kalbim zannettim, nasıl güzel atıyor allahımmm
aynen biz de resimleri elimizde, ağzımız kulaklarımızda geziyoruz.
inşallah siz de bir an önce kalp atışlarını duyarsınız kızlar, anlatılmaz bir duygu buu
semacım beni de eklemişsin çok teşekkür ederim canım
heheh bende öyleydim ama eşimin yanı farketmiyo, zaten kocacım bana bebek gibisin gazını çıkarınca tuvaletini yapınca seviniyoruz diyoo:))Hııım demek gazı çıkartıyor su torbası. Eşimin yanında kullanmayayım dimi? Bombardıman olabilir öylee doluyum yani :)
bende aynı sohbetleri yaşıyorum, aylin hadi yok mu bişey bitmedi mi dinlenme süren falan diyolar.bana da herkes hadi hala yapmıyo musunuz, beklemeden yapın diyor. Bende ben hamileyim demeyi çok istiyorum ama susuyorum
Bende yakın bir kaç arkadaşıma söyledim ama ailelerimiz(annelerimiz dahil) bilmiyor.
tabi bayrama uzun yola çıkamazsam mecburen duyacaklar:teytey:
evet semacım hava süpermiş, ordudan babaannemle konuıştuım sabah hava çok güzel diyo..yoooooooooooooooooooo ben evdeyim:jeyyar: kızlar samsunda da bi hava var sormayın nasıl günesşli kociş gelsin bende nazlancam gezdir beni diye o da birazdan gelir bugün 2dersi var
meritciiim çok sevindiiiiiiiiiimm hihoyyythepinize günaydın kızlaaarr
yeni haberlerimi vereyim hemen sizee. salı günü doktora gittik, 2 ADET KESE GÖRDÜÜÜK
evet ikizlerimiz olacak inşallahh kalp atışlarını da gördük ve dinledik. bu nasıl bir mucize yarabbim. 1,6 mm miş boyları yavrularımıınn. haftasına göre çok normal dedi. kalp atışlarını bir görseniz, pıt pıt nasıl atıyor. sonra birden sesi verdi, anlayamadım önce kendi kalbim zannettim, nasıl güzel atıyor allahımmm
inşallah siz de bir an önce kalp atışlarını duyarsınız kızlar, anlatılmaz bir duygu buu
hepinize günaydın kızlaaarrhihoyyyt
yeni haberlerimi vereyim hemen sizee. salı günü doktora gittik, 2 ADET KESE GÖRDÜÜÜKK:sm_cool:
selam kızlar bende 4,5 haftalık hamileyim.:CüvCüv::teytey:keseyi gördük ama kalp atışlarını duymadık daha.birde kist oluştu bende hamileliğe bağlı başına böyle bir şey gelen varmı
ağzıma kuru ekmek attım birazs onuda şimdi çıkardım boğazım yandı olduğu gibi
napıcam ben yaa
kızlar acaba şu meyveli maden sularından alsam işe yararmıki ya bide çubuk kraker alıcam
canım dr verdiyse korkma daha öncede muhakkak kullanmıştır için rahat olsunyinemi kimse yok kıslar huhuuuuu