Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
müminecim cok tesekkur ederım......dualarından unutma ınsallah
ben daha kağanı alıstırmadım tuvalet egıtımı konusunda....ınan cok usenıyorum...yapıversın bezıne dıyorum...bırazda bagırsak rahatsızlıkları yuzunden ertelıyorum...sımdı tuvalert alıskınlaıklarının degısımını hastalıklara yorabılırım...canları sagolsun oğrenırler...bence bezlemek tuvalete yaptırmaktan daha kolay ama.....azra kresede gıdıyor havada karada oğrenır zaten...canım doktorumuz prof.dr. fugen cullu cokugras.....aslında gereksız korkutmaları olmadı sımdıye kadar....ama kaganın oncekı gelısımıne gore gelısımı cok yavasladı.....onceden yuksek persantıldı...sımdı ortalamanın bıraz altında lkalmaya basladı...buda halıyle bagırsaklarda bır emılım bozuklugunu dusundurmeye basladı...bırde kaka sayısı donemsel cok artıslar gosterıyor...tabı bızım alerjı dıye bır gercegımızde var...son tahlıllerde maksımum 60 olması gereken total ıge 121 cıktı...dualasalım cok sıkıntılıyım.....1-2 yas arası cok drahat gecımrıstık...hastalık nedır bılmıyorduk...sımdı devamlı hastane tahlıl klınık seklınde dolanıyoruz......dr fobısı hıc yoktu...zaten dr umuzun muayenesı ev gıbı....gezömeye gıdıyoruz sanıyordu onceden...sımdı dr ları onluklerı olmasada tanıyor ve ortalıgı yıkıyor
masallah azraya cete kurdu demek isallah tuvalet egtimi de sorunsuz gecer biz de yavas yavas basladik bakalimindependent canım çok üzüldüm oğluşuna, inşallah çabucak iyileşir, doktorlar, özellikle hovaya falan götürdüysen her zaman en kötüsünü düşünüp öyle hareket etmek zorunda, o yüzden çok tedirgin olma önemli bişey çıkmaz Allahın izniyle
herkese çok selamlar, biz de iyiyiz şükür en azından rutinimizi oturttuk, sabah kalk giyin azrayı (bağırtılar eşliğinde ) giydir kreşe bırak, işe git, akşam çık azrayı al eve gel, azra da alıştı şükür kreşe, çiş-kaka sorunu dışında pek sorunumuz kalmadı, artık bez tskıyoruz ama bezine yap demiyorum tabii , ikna edebildiğim her sefer tuvalete yapıyoruz, okulda da öğretmenine çişini söylüyormuş,
bugün babası aldı kreşten nasıl alıştı mı diye sormuş, öğretmeni de alışmayı geçti arkadaşlarını ayartıyo artık demiş, çete oldu galiba bizimki :)))
gecmis olsun canim isallah onemli bir sey yoktur dualarimiz seninlemüminecim cok tesekkur ederım......dualarından unutma ınsallah
ben daha kağanı alıstırmadım tuvalet egıtımı konusunda....ınan cok usenıyorum...yapıversın bezıne dıyorum...bırazda bagırsak rahatsızlıkları yuzunden ertelıyorum...sımdı tuvalert alıskınlaıklarının degısımını hastalıklara yorabılırım...canları sagolsun oğrenırler...bence bezlemek tuvalete yaptırmaktan daha kolay ama.....azra kresede gıdıyor havada karada oğrenır zaten...canım doktorumuz prof.dr. fugen cullu cokugras.....aslında gereksız korkutmaları olmadı sımdıye kadar....ama kaganın oncekı gelısımıne gore gelısımı cok yavasladı.....onceden yuksek persantıldı...sımdı ortalamanın bıraz altında lkalmaya basladı...buda halıyle bagırsaklarda bır emılım bozuklugunu dusundurmeye basladı...bırde kaka sayısı donemsel cok artıslar gosterıyor...tabı bızım alerjı dıye bır gercegımızde var...son tahlıllerde maksımum 60 olması gereken total ıge 121 cıktı...dualasalım cok sıkıntılıyım.....1-2 yas arası cok drahat gecımrıstık...hastalık nedır bılmıyorduk...sımdı devamlı hastane tahlıl klınık seklınde dolanıyoruz......dr fobısı hıc yoktu...zaten dr umuzun muayenesı ev gıbı....gezömeye gıdıyoruz sanıyordu onceden...sımdı dr ları onluklerı olmasada tanıyor ve ortalıgı yıkıyor
gulincim hayirli olsun derinde abla oluyormus zeynep gibi allahim hayirli saglikli evlatlar versinKıyamam ya ne sıkıntılar yaşamışsınız.inşallah temız çıkar kalan tahlıllerınız de.ben okurken fena oldum allah sana sabır versın.içi kaldırmıyo ınsanın.
merhaba kızlar nasılsınız?
havvacım iyi ettin hoşgeldin arasıra yazmak iyi geliyor buraya küçük ablayıda öptüm :)
neslihancım Allah yardımcın olsun, şifalar versin eymen paşaya, inşallah hiçbişey çıkmaz
bizde çok fena gribiz ailece
bugün bir iş yapmıyım yatayım dedim çok hastayım ya
tuvalet banyo yıka mecbur evi süpür mecbur e ne yicez yemek yap topla yıka, tabakla oğlumun peşinden koş, kayranın dağıttıklarını topla çamaşır yıka
gene aynı ölüyorum gripten
iyigeceler kızlar
hamişler var galıba hayırlı olsun arkadaslar....sag salım kucagınıza alın ınasallah....
bende cok zor gunler gecırıyorum...cok sıkıntılarım var...kağan 20 gun arayla ıshal oldu...ılk ıshalınde 4 gun hastanede kaldık...esımın memeleketındeydık.....sonuncusuda karın agrısı seklınde kaka sını yaparken...alerjı ıcın gıttıgımız gastroentrolog kotu kotu hastalıklardan suphelendı...devamlı kan alınıyor oglumdan...çölyaktan suphelendı hamdolsun cıkmadı.....sımdıde crhon ve ulseratıf kolıt ıcın tetkıkler yapıluıyor umarım onlarda cıkmaz....antıbıyotıklerın bagırsak floraısnı bozması durumundan suphelendı o da temız cıktı.....kandakı crp ve sedımantasyon yukselmıstı...asırı yuksek degıldı ama...sımdı onlarda dusmuz....dualarınızdan unutmayın...perişan oldu cocuggum...yemek yese bır dert yemese bır dert...cocuhguma ekmek yedırırken bıle cekınıyorum ınan...devamlı korkuyla yasıyoruz....acı cektıgını gormek ınsanı bıtırıyor