- 1 Haziran 2009
- 1.941
- 4
- 41
hava şahaneeeee annemler gelmişlerdi çarşamba günü kardeşimle kardeşimin kadıköydeki evine ben de perşembe gittim orda kaldım temizlik falan yaptık dün de kadıköy pazarını gezdik annemle ordan da bize geçtik az önce de annemi yolcu ettim kazasız belasız gitsin inşallah batuhanı yıkadı uyuttu öyle gitti uyanınca belki parka çıkarırım ben de biraz hava alsın grip gibi burnu tıkalı ve öksürüğü var
hayatım hiç belli olmuyo korktuğu zaman heyecanlandığı zaman hiç toparlayamıyo kelimeleri bazen muntazam konuşuyo sonra bi bakıyorum her kelimede kekeliyo bazen de sadece cümle başındaki kelimede kekeliyo ne tetikliyo neden oluyo anlayabilmiş değilimkocaman bir maşallah canım
, ben nazara çok inanırım kendi kendime bile nazar ederim.
batuş hangi durumlarada kekeliyor canım, başındamı, heyecanlandığı zaman mı, birde uzatıyor mu?
inşallah geçicidir, teyzeminki oğlu 5 yaşında onunki ilerleşmiş durumda, doktora götürmüşler bekleyin demiş, çok sık karşılaşıyoruz geçer demişler.
senden de güzel haberler duyarız inş gülincim benim de bulantım var ama öyle dayanılmıcak boyutlarda değil idare ediyorum iştegözun aydın neslıhancım.ne mutlu.darısı başımıza.ben de salı gıdıcem.bugun 7.haftaya başladık ve sankı benım bulantılar da başladı çok fenayım(
eminim çok zordur herşey hallolmuşken başa dönmek çok can sıkıcıdır belliki size tepki veriyo yeni ortam yeni çevre yeni arkadaşlar alışma evresinde inanıyorum ve yürekten diliyorumki en kısa sürede düzelir hayatım fazla bişey belli etmeyin bence ona yaptığını normal gibi kabul edin bezlesen bile neden yapıyosun falan diye sormayın derim ben allah yardımcımız olsun inşallah hayatımselam arkadaşlar, daha hastalar başlamadan bi meraba diyim dedim,
hamişlerimiz , annelertimiz ve de bebeklerimiz iyidir inşallah,
hasta olanlara çok geçmiş olsun tam mevsimi geldi , soğuklar da başladı malesef, azra da hafif ateşli gibiydi, bi aferin şurup verip götürdüm kreşe,
her sabah giderken okula gitmicem diye ağlaması dışında alıştı çok şükür, okulda uyumluymuş öyle diyo öğretmenleri
ama malesef kaka sorunumuz arttığı gibi artık çişini söylemeyi de bıraktı azra, bi psikiyatrist ile görüştüm, tamamen tepkisel olduğun u söyledi, üzerine gitmeyin diyolar ama sanırım tekrar beze dönüp bi kaç ay bu süreci atlatmasını beklicem, önerisi olan var mı kkızlar yaa, kafayı yicem, 1 haftalık tatile gittiğimiz yerlerde onca uzun yolda bile altını ıslatmayan çocuk dün eve gittik tam yatırdım üstünü değitiricem, gözüme baka baka çişini yaptı bi de hiç tepkisiz gözüme bakıyo napıcam diye, ömür törpüsü bunlar yaaa (