Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol emel'im y mıs kokulu melek lafını duymak ıyı geldı.teşekkurler.
Eğer allah 2.yı nasıp ederse sana da anlarsın nıye ağladığımızı:) dun akşamdan berı maymuna döndum.hatta md e msj attım gelemıycem ben dıye.yuzum gözum şiş.neyse bu fıkre de alışıcaz tabı zamanla.
evde baktırma şansın yok mu?ben bakıcımdan çok memnunum hatta ona güvenıp bu işe kalkıştım dıyebılırım.sız doğurun ben bakarım dıyodu yoksa benım ıçın de zor.ılk dönem ucretsız ızın alıp evde kalırım dıyorum kısmetse 8 aylık olur o zaman.2.dönem de işe başlarım derını de kreşe verırım dıye düşünüyorum o da tam 3,5 yaşında olacak kısmetse.
amin Ayşecim yaaa.henuz alışamadım tabı çok yenı.bakalım c.tesi gidiecez doktora gelme hemen daha kese gözukmez dedi.
ah canım seni çok iyi anlıyorum ben de 2 gündür toparladım kendimi ağlamaktan içim şişti valla batuhana sarılıp sarılıp ağlıyodum çocuğun da psikolojisini bozcaktım çok şükür iyiyim şimdi
canım genetik heralde eşim de ben de kiloluyuz ve boğazımıza çok düşkünüz face de ekli olanlar bilirler yanlış hatırlıyosun sanırım hayatım zaman zaman alerjisi oluyo ama iştahı bebekliğinden beri iyi
ah Kübra tam bana tercüman olmuşsun.ben de derıne bakıp bakıp ağlıyorum sonra diğer taraftan sankı içimdekı bebeğe haksızlık yapıyomusuşum gibi gelıyo bu sefer ona ağlıyorum.şoktan çıkamadık daha:) bu yaz 4 yıl sonra tatıle gıdıcektık şöyle en 5 yıldızlısından:86: yarı yıl tatılınde yurt dışına gıdıcektık yaza mutfağı yaptırıp koltukları değiştiricektık:)) hepsi yalan oldu.
diğer taraftan bunun yazık bı dr parası olacak kısmetse dıyoruum.halısı perdesı yatak odası takımı bebek arabası vs derdı yok:) hele kız olursa kıyafetler bıle hazır nerdeyse:)) neyse her gecen gun daha çok alışıcam herhalde.bı de sağ salim c.tesi keseyı görur ıyılık haberlerı alırsak daha ıyı oluruz. bu arada MÜMİNE cim sağolasın canım.
kızlar nasılsınız?
çocukları nasıl uyutuyorsunuz? benim sıpa oğlum gece 2 lere kadar yok ayağında salla vazgeçtim yatağıma götür yok salonda uyucam oraya gidelim olmadı çizgi film seyretçem bizi mahvediyor
artık dermanım kalmadı
şimdi baba sallasın annem gelsin o sallasın
perişan olduk
yemesi zaten ayrı bir işkence
keşke yatıp kendi kendine uyusa
siz uyutmak için neler yapıyorsunuz bir yardım edin
kızlar nasılsınız?
çocukları nasıl uyutuyorsunuz? benim sıpa oğlum gece 2 lere kadar yok ayağında salla vazgeçtim yatağıma götür yok salonda uyucam oraya gidelim olmadı çizgi film seyretçem bizi mahvediyor
artık dermanım kalmadı
şimdi baba sallasın annem gelsin o sallasın
perişan olduk
yemesi zaten ayrı bir işkence
keşke yatıp kendi kendine uyusa
siz uyutmak için neler yapıyorsunuz bir yardım edin