- 22 Haziran 2008
- 1.801
- 2
merhaba kızlar
ben de temizlik yaptım büyük ölçüde bitti halıları yıkamaya vericem onlar kaldı. sbah ece tv de gördüğü bişey istedi işte evde yok falan ben çalışmaya başlıycam para kazanınca alalım dedim ay gitme diye bi ağlıyor ben de ağladım tabi sonra 1 saat sonra da iyice sinir etti beni işe başlasam da kurtulsam senden dedim. valla ayrılmak da zor ama evdeyim yaz tatilinde iyice sinirlerim yaıprandı.
bu gece acı oje sürdük parmağını emmesin diye bütün gece emdikçe ağladı sabah da erkenden ayağa dikildi çok yorgunum ya...
valla ben artık teflon kullanmıyorum almıyorum da hemen çiziliyo ve çok zararlı. pilavu bile çelik tencerede yapıyorum.
ee ilkecim uğramıyosunuz ki topik ölüyo tabi. ağrıların batma şeklindeyse üşüttün heralde .
ayşe nora nermin falan da uğramıyolar.nerdesiniz kızlar yaaaa!!!!!
canım bizimki de sütü sevmiyo devam sütüyle karıştırıyordum ama 1 haftadır hiç vermemiştim süt kabız olduğu için düzelmesini bekledim ama bu sabah neskuikle verdim içti. neskuik bi dene bence.bizimi de peynir yoğurt yemez
ben de temizlik yaptım büyük ölçüde bitti halıları yıkamaya vericem onlar kaldı. sbah ece tv de gördüğü bişey istedi işte evde yok falan ben çalışmaya başlıycam para kazanınca alalım dedim ay gitme diye bi ağlıyor ben de ağladım tabi sonra 1 saat sonra da iyice sinir etti beni işe başlasam da kurtulsam senden dedim. valla ayrılmak da zor ama evdeyim yaz tatilinde iyice sinirlerim yaıprandı.
bu gece acı oje sürdük parmağını emmesin diye bütün gece emdikçe ağladı sabah da erkenden ayağa dikildi çok yorgunum ya...
valla bence gayet iyi canım.kadına bıraz kapris yapıyo gerçi derin.öğlen yemeğini yedıkten sonra çıkıyorum annemcim ben bıraz dedim işim var dışarıda.tamam dedı çıktım.2 saat falan kaldım dışarıda.geldiğimde oyun oynuyolardı.
neyse gecenlerde mudodan teflon tencere aldım.2 kez kullandım daha dun bı baktım makıneden çıkarken teflonu kağıt gıbı kalkmış.ilk defa böyle bişey göruyorum.aldım götürdüm bugun.incelemeye gönderıcez 1 hafta sonra gelın dedıler.bakalım ne dıycekler.başınıza geldı mı hiç böyle bişey?
öf şaka maka tatılım bıtıyo.5 eylul de iş başı kısmetse.
valla ben artık teflon kullanmıyorum almıyorum da hemen çiziliyo ve çok zararlı. pilavu bile çelik tencerede yapıyorum.
topic yine ölmüş.sayfalar hiç ilerlemiyor...
bütün gün evdeydik yağmurla.babamız geldi yemek yedik.şimdi uyuttum yağmuru.
ya kızlar sırtım çok ağrıyor 2 gündür anlamadım neden oldu.batıyor sanki birşey ne olabilirki acaba?
gülin alışır merak etme oyunla falan günden güne alışır.
biraz takılıp yatıcam görüşürüz kızlar...
ee ilkecim uğramıyosunuz ki topik ölüyo tabi. ağrıların batma şeklindeyse üşüttün heralde .
ayşe nora nermin falan da uğramıyolar.nerdesiniz kızlar yaaaa!!!!!
iyi geceler kızlar herkes iyidir inşallah
bişey sorucam çocuklarınız ne kadar süt içiyor günde yada yoğurt peynir yiyorlarmı?
ve 2 yaşındaki çocuk ne kadar içmeli
kayra süt içmek istemiyor zorlarsam bir yudum okadar işte peyniri menemen yada peynirli börek falan yapıp içine koyuyorum ne kadar yerse
yoğurt yemiyor
bugün parkta kadının biri ne kadar oğlun zayıf biraz dedi 2 yaşında dedim hatta zeytinyağlı barbunya yapmıştım parkta yediriyordum işte böyle zorla parklarda yiyor dedim süt çok içiyorsa o tıkıyordur dedi sütte içmiyorki dedim şaşırdı kadın
kendi çocuğu gece 2 biberon gündüz yoğurdu peyniri yemeğini herşeyini yermiş
ay çok sinir oldum zaten üzülüyordum üstüne tuz biber ekti
sütü nasıl sevdirebilirim bilmiyorum (
canım bizimki de sütü sevmiyo devam sütüyle karıştırıyordum ama 1 haftadır hiç vermemiştim süt kabız olduğu için düzelmesini bekledim ama bu sabah neskuikle verdim içti. neskuik bi dene bence.bizimi de peynir yoğurt yemez