- 30 Ekim 2007
- 975
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla biz bikere kayınvalidemlere gitmiştikta tuvalette çocuk oturağıda yok tabi alaturka işte bende kucaklayarak yapsın dedim kakasını tuttu yapmıyo,eve giriyoruz anne diy ekaka gösteriyo morarıyo yapıcak neyse yine götürüp kucaklıyorum yapmadı ve sonunda odada altına yaptı kakasını tutamayıp keşke bez taksaydım,işte canım başkasını evinde olmuyo istemiyolar oturağını arıyo anlıycantrendy masallah oğluna cok erken ogrenmıs cısını..aslında bu konuda ben bıraz tembelım...bır yere gıttıgınde tırım tırım tuvalet aramak zor gelıyor bana...bırde bızımkı ınat emınımkı herkesın tuvaletıne oturmaz....bızımkı cok kaka yapıyor ya...canım sıkılıyor bıraz...onceden 1 yapardı...bır ara 5 e kadar cıktı...suan 2 yada 3 kez yapıyor genelde 3 ama...bu yuzdenmı buyumuyor acaba
Bazen benim oğlumuda simsiyah yaptığı oluyo balçık gibi.. Cnm sanırım yedikleriyle alakalı bir durum.
trendy masallah oğluna cok erken ogrenmıs cısını..aslında bu konuda ben bıraz tembelım...bır yere gıttıgınde tırım tırım tuvalet aramak zor gelıyor bana...bırde bızımkı ınat emınımkı herkesın tuvaletıne oturmaz....bızımkı cok kaka yapıyor ya...canım sıkılıyor bıraz...onceden 1 yapardı...bır ara 5 e kadar cıktı...suan 2 yada 3 kez yapıyor genelde 3 ama...bu yuzdenmı buyumuyor acaba
peki aldıkların resimde görünen kadar güzel ve kalitelimi duruyor, bazıları resim aldatıyor ama eve geince çok basit kalitesiz duruyor diyor.
sen hangi butikten alıyorsun.
kızlar ben sadece kredi kartı var diye Trendyol la Markafoni den alışveriş yapamıyorum. Ama bi site buldum Dergivitrini.com diye kapıda ödeme var ücretsiz kargoyla çok cici şeyler var ama güvenemedim. Daha önce burdan alışveriş yapan var mı?????
günaydın herkese
filizcim sana katılıyorum ve şehitlerin ailelerine sabır diliyorum çok acı
ecenin kabızlığı sürüyor acıyo diye yapmıyor dün eşim de yoktu görümcemin tanıdığı bi dr. u aramışlar o da içten çatlak olabilir demiş krem adı söylemiş bakalım onu deniycez ama bizim cadı elini bile sürdürüyo nasıl krem sürcez bilmiyorum. burda kaç dr. a götürdük bişey öneren yok valla sinir oluyorum özele de gidiyoruz ama hep baştan savma iş yapıyolr dr. lara d güvenmiyorum artık
fatoş kaganda eve couklu mısafır gelınce cok agresıflesıyor...zaten herseye benım benım deme donemlerındeler....gorumcemler b1 hafata bende kaldı cocuk ıyıden ıyıye zıvanadan cıkmıstı..onunda 2 cocugu var...ben hıc takmıyorum kafaya boyle seylerı.bu 3 gelısım asamasını kagan kaydettıde ben daha egıtıme baslamadmya alısttırttırırım....ama saklanarak yapma olayını cok fazla yapmadı kagan...ama kakalı bezden cok rahatsız oluyor ve degıstırrtırmek ıstıyor...hatta gecen oğlen uykusundan kalkınca bızde uyumustuk sersemdık bıraz...be babasını uyandurırp gıdıp uyumaya devam ettım...bezını cıkarmıs ve salonun ortasına halıya kakasını yapmıs...babası kokuya uyandı...geceleyın bazen bezını cıkarıp yataga çişini yaptı heryerıne...bızde bır bez cıkarma huyumuz var....belkı bakıcıya alısttırttırırım az kaldı bakıcı donemıne....
fatoş ben 3 yaş oncesı kreş olayına cok zorda kalmadıkca sıcak bakmıyorum.....bence bırebır ılgılenılme donemınde cocuklar..yemesı ıcmesı uyumasıyla bırebır ılgılenılmesı gerek....eger mecbur degılsen bence seneye dusun...ben seneye vermeyı dusunuuyorum ınsallah
merhaba kızlar
sabah nihayet kakasını yaptı ama çok sert bir de kakayı bu kabız olduğundan beri ayakta yapıyo üzerinde kıyafetleri falan tuvalete otutturamıyorum. geçen salona parke üzerine yapmıştı babası temizledi bugün de kiloduna yaptı katı olunca bi yer batmadı allahtan ama acıyo diye çok ağladı akşam krem sürdük inşallah faydası olur acısına.
akşama ne yapsam diye düşünüyorum hep aynı hep aynı şeyler....
ece de kendinden büyükleri çok seviyor ama yaşıtlarıyla anlaşamıyor. onlarla hiçbirşeyini paylaşmaz