Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm ben geldimmmmmmmmmmmmm
slm ben geldimmmmmmmmmmmmm
hazır meyve suyu veriyormusunuz kızlar, hero bayb, milupa falan varya çocuklar için, onlar sağlıklımıki.
mert meyve olarak hep elma yiyor eve başka meyve girmiyor piyasada meyve göremiyorum ki, çilek falan zamanı değil portakal kalmadı ne vercez ki.
kivi ve muzu sevmiyor.
yaz gelsede bolca karpuz yese.
naber kızlar?
kübracım portakallı kereviz soğanı doğruyorsun zeytinyağında kavururken içine iki kaşık un koyuyorsun unu kokusu çıkana kadar hemen bir iki çevir, doğranmış kerevizleri dök, istersen havuç patateste konulabilir, suyunu tuzunu koy, pişmesine yakın bir portakalın suyunu sıkıp içine döküyorum bir iki kaynat kapat süper oluyor ama portakal zamanı geçti artık limonlu denicem bakalırı
kızlar kilo almışım gene tatlıları götürürsen löp lop olcağı bu
diyetteyim bakalım şu an kepekli ligt büskivi yiyorum
haydaaaa merka ettrimeyin insanoı nerdesiniz be ?ben hala okuldayım 1o dk var zile.kafayı yemek uzereyım öyle salaklar var ki bazen allah sabrımı denıyor herhalde dıyorum.ya sabır deyıp oturuyorum.bugun hep sınav yapıp kağıt okudum beynım sulandı resmen başım ağrıyor
eve gidince derin hanımdan sıra gelmez gıremem.aa teyzeleri kızım dun ılk kez lazımlığına çişini yaptı Gun boyu kutlamalrımız devam etti:)) anne aç kaka dedi bezini çekiştirip bıraz sonra da çişini yaptı.aman yaza söyleseler de çişlerini kakalarını hem bez masrafından hem de temızlemekten kurtulsak.
bendendi canım süper oluyo dimi,
diyete yeni başladım kız dur canım çekçek şimdi :)))
un koyunca hafif meyaneli oluyor canım, daha güzel oluyor istemessen koymayadabilirsin
hazır meyve suyu veriyormusunuz kızlar, hero bayb, milupa falan varya çocuklar için, onlar sağlıklımıki.
Mert meyve olarak hep elma yiyor eve başka meyve girmiyor piyasada meyve göremiyorum ki, çilek falan zamanı değil portakal kalmadı ne vercez ki.
Kivi ve muzu sevmiyor.
Yaz gelsede bolca karpuz yese.
allah yardımcın olsun cnm öğretmenliğe herkes çok rahat gözüyle bakıyo ama bana göre göre en zor mesleklerden valla insanda kafa kalmaz :(
ben bez parasından yaklaşık 6 aydır kurtulmuş durumdayım maşallahh supanallahhh çok güzel bi şekilde ilerliyoruz gece de gündüz de bez kullanmıyoruz inş yaza kadar bütün bebişler kurtulurrrr
kızlar yanlış mı bilmiyorum ama ben hamileyken hergün hiç abartısız 2 kilo çilek yerdim dr uma sordum bi zararı olur mu diye hayır hormon lanamayan tek meyve çilek tir dedi hormon yalnızca yaprağında kalır özüne işlemez yiyebildiğin kadar ye dedi bende tabi yedim şimdi de kızım yiyo :)))
kızlar o emziğe bağımlı olma olayı bence dişlerden. dişler geliyor artık.
mümine biberon değilde sulukla denetiyorum ama nafile istemiyor bardakla devam, pipeti denedim ısırıyor içmiyor.
özlem 1 litre iyi içiyormuş maşallah diyeyim. devam sütünün tadına baktınmı bilmiyorum ama çok tatlı haliyle işdahını kapatıyor insanın bence ondan yemiyor ece. vermesen az versen ağlıyormu.
neslihan ben çok veriyorum artık aburcubur ya. mesela bezini bağlatmıyor dikkatini çekmek için ya şeker yada minik çikolata veriyorum. dışarıya gezmeye giderkende çubuk kraker büsküvi falan yiyior valla.
ay şimdi reklamlarda çikolata görse fanta görse hemen mutfağa götrüyor, çikolataya acaip sardı bu ara.
özlem sen 4-5 çeşit yapıyorum dedmişsin mesela neler yapıyorsun.
ben akşama yemek yapıyorsam ertesi günü öğlenede yerim diye fazla yapıyorum her öğün kendime yemek pişirmek zahmetli geliyor valla. mertte yiyior yememezlik etmiyor ama içim rahat değil işde.
mert meyve olarak hep elma yiyor eve başka meyve girmiyor piyasada meyve göremiyorum ki, çilek falan zamanı değil portakal kalmadı ne vercez ki.
kivi ve muzu sevmiyor.
yaz gelsede bolca karpuz yese.
günaydın kızlar, kapalı ve bogucu bi hava var İstanbul'da, kasvet veriyo insana, ya kızlar oglum çok kabız yaklasık 3-4 aydır yapmadıgm şey kalmadı sabahları z.yagı iciriyorum, kayısı haşladım rondadan geçirip meyveleriyle, yogurduyla karıştırıp yedirdm, sık sık armut verdm ama yok hic etkilemedi kakasını yapmak istemiyo çocuk poposunu sıkıyo çıkmasın diye halini görseniz acırsınız içim parçalanıyo, diyorumki acaba basurmu var icerde yada çatlak, duydunuzmu hic kücük çocuklarda basur olurmuymuş, doktora gittik o zaman kayısı armut yedir dedi kabız diye götürmüstm çok oldu tabi. Ama şimdi basurdan şüpheleniyorm onun icin götürücem en kısa zamanda
günaydın kızlar, kapalı ve bogucu bi hava var İstanbul'da, kasvet veriyo insana, ya kızlar oglum çok kabız yaklasık 3-4 aydır yapmadıgm şey kalmadı sabahları z.yagı iciriyorum, kayısı haşladım rondadan geçirip meyveleriyle, yogurduyla karıştırıp yedirdm, sık sık armut verdm ama yok hic etkilemedi kakasını yapmak istemiyo çocuk poposunu sıkıyo çıkmasın diye halini görseniz acırsınız içim parçalanıyo, diyorumki acaba basurmu var icerde yada çatlak, duydunuzmu hic kücük çocuklarda basur olurmuymuş, doktora gittik o zaman kayısı armut yedir dedi kabız diye götürmüstm çok oldu tabi. Ama şimdi basurdan şüpheleniyorm onun icin götürücem en kısa zamanda