- 3 Şubat 2008
- 1.567
- 0
selam kızlar amma döktürmüşünüz maşallah size bende tam sıze yigiti 3 gündür emzikten kestim diyip müjde vericektm bu kadar tesadüf olur emzik muhabbeti olmuş, artık bütün gün emzikle gezer olmuştu yemekten yemege emzik çıkıyodu koca çocuk emzik düşüo yere ee her daim göremiyorum alıyo koyuyo agzına mikrop yuvası.ben gördugümde yıkıyorum ya görmediklerim, bende pzt gecesi emzik vermeden uyuttm 3 gündürde vermiyorum az kaldı hafta sonuna kadar unutur gibi darısı başınıza kızlar ayşecim bende pekmezli su günde bi kere veriyorum ama çay ictigini biliyo o çay istedi ben bunu verdim öyleede alıştı cok faydalı gerçekten
maaşallah size, cnm bi kaç şey sorucam, uykusunda bozulma, çok ağlama ya da huysuzluk oldu mu sizde, ben bundan korkuyorum çok,
bugün damaklı emzik aldım, şekli farklı belki rahat ememez diye, ama aksine çok hoşuna gitti, o emzikle geziyo elinde zilli
allah yardımcın olsun cnm öğretmenliğe herkes çok rahat gözüyle bakıyo ama bana göre göre en zor mesleklerden valla insanda kafa kalmaz :(
ben bez parasından yaklaşık 6 aydır kurtulmuş durumdayım maşallahh supanallahhh çok güzel bi şekilde ilerliyoruz gece de gündüz de bez kullanmıyoruz inş yaza kadar bütün bebişler kurtulurrrr
maaşallah duruya, bu konuda da liderliği bırakmadı afferin ona, bu kız erkenden de evlenir annesi söyliyim sana :))
darısı başımıza artık
kızlar yanlış mı bilmiyorum ama ben hamileyken hergün hiç abartısız 2 kilo çilek yerdim dr uma sordum bi zararı olur mu diye hayır hormon lanamayan tek meyve çilek tir dedi hormon yalnızca yaprağında kalır özüne işlemez yiyebildiğin kadar ye dedi bende tabi yedim şimdi de kızım yiyo :)))
ben de hormonsuz diye duymuştum veriyorum azraya
günaydın kızlar, kapalı ve bogucu bi hava var İstanbul'da, kasvet veriyo insana, ya kızlar oglum çok kabız yaklasık 3-4 aydır yapmadıgm şey kalmadı sabahları z.yagı iciriyorum, kayısı haşladım rondadan geçirip meyveleriyle, yogurduyla karıştırıp yedirdm, sık sık armut verdm ama yok hic etkilemedi kakasını yapmak istemiyo çocuk poposunu sıkıyo çıkmasın diye halini görseniz acırsınız içim parçalanıyo, diyorumki acaba basurmu var icerde yada çatlak, duydunuzmu hic kücük çocuklarda basur olurmuymuş, doktora gittik o zaman kayısı armut yedir dedi kabız diye götürmüstm çok oldu tabi. Ama şimdi basurdan şüpheleniyorm onun icin götürücem en kısa zamanda
basur değil de barsak alışkanlığı ile ilgili bi sorundur cnm
tabii ki bi dra gitmenizde fayda var, ama faydalı besin olarak kavanoz meyvelerinden erikli olan da işe yarayabilir
selam kızlar
herkese hayırlı cumalar ve güzel bi haftasonu diliyorum, anneler gününüz de kutlu olsun şimdiden