Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişey sorucam, ben evlenirken iş arkadaşım düğün hediyesi olarak hilton otelinden 1 gecelik suit oda ayırtmıştı, balayı odası olarak geçiyor şaraplar meyve sepeti vs....
4 yıl önce tabi bu.
şimdi arkadaşım haftaya evleniyor sizce ben ne hediye alayım.
küçük altınmı takayım, yokse 80-100 tl lik bişey mi alayım. bu arada o arkadaşımla 4 yıldır görüşemiyorum numarasını kaybettim şehir değişikliği falan oldu. annemlerden aramış bulmuş beni.
eşimde altın takma taraftarı olurmu bilmem zorlarsam takarız ama sizce ne yapayım....
bugün kadın doğuma gittim kontrole doğumdan bu uana gitmemiştim.bişey çıkmadı çok şükür.bir smer kaldı oda burda yok izne gidince
cnm küçük bir hediye alırsın yanına çok daha güzel oluryada sorabilirsen ihtiyacı olduğu bir eşyayı da alabilirsinayşe, özlem, gülin eşim davetiyeyi görünce ne gerekiryorsa yapmamız lazım dedi ne yapalım dedi altın takalım dedim takalım dedi, zamanında bize çok güzel jest yaptı dedi.
bende küçük altın takıcam, aslında eşim dedemandan bizde yert ayırtalımmı onlarada dedi ama saçma olur aynı şeyi yapmış oluruz altın iyi demi kızlar başka küçük bi mutfak eşyası alsammı yeterlimi sizce.
sağol gülincim.kan idrar tahlilini yapar aile hekimi cnmgözün aydın Ayşecim.bugunler de ben de ıstıyorum gıtmeyı.ben her yıl düzenlı smear yaptırıyorum aslında.2 yıl ust uste temız çıknalr 2 yılda bır yaptırabılır denıyo dıye bu yıl gıtmedımm ama sankı bugunlerde ıltıhap var gıbı gelıyo bana.
ama ona aile hekımlığınde bakılıyo mu bı bılgınız var mı>?yanı ış bı ıdrar tahlılı ıse dr a gıdıp dunya para bayılmaya değmez.ya da gene gıdıp toptan baktırsam mı acaba?
Ayşe eşin ok dedıye al altınını gıt sonra evıne tebrığe gıttığınde alırsın bı hedıye de.
kızlar bişey sorucam, ben evlenirken iş arkadaşım düğün hediyesi olarak hilton otelinden 1 gecelik suit oda ayırtmıştı, balayı odası olarak geçiyor şaraplar meyve sepeti vs....
4 yıl önce tabi bu.
şimdi arkadaşım haftaya evleniyor sizce ben ne hediye alayım.
küçük altınmı takayım, yokse 80-100 tl lik bişey mi alayım. bu arada o arkadaşımla 4 yıldır görüşemiyorum numarasını kaybettim şehir değişikliği falan oldu. annemlerden aramış bulmuş beni.
eşimde altın takma taraftarı olurmu bilmem zorlarsam takarız ama sizce ne yapayım....