- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
ayşecim geçmiş olsun cnm ceyline.ne oldu kuzulara? teker teker sakatlıklar başladı.geçen günde yağmur düştü koltuk da zıplarken gözünün kenarını vurdu.lasonil sürdüm aldı hemen şşişiliği kızarıklığı.
olacak artık böyle kazalar 2 dk durmuyorlarkiiii...
walla benim boyum uzun olduğu için ayaklarımda uzun.ama ince uzun ayakkabılarının yanları hep boşş.annem babam abim hepimiz büyük numarlar giyiyoruz.
hatta eşimin kışlık bi botu var 41 di sanırım onu bile giydim kışınn
1 numara büyük benden ayak numarası.ama ben ondan uzunummmmmm
ayşecim bi kere denedim sirkeyi kusuyordum az kalsın.istemeden bişeyi içemem.sewmem lazım.bide ballı deniycemm.bu arada ip aldım geçen spor mağazından.atlıycam teras da
gülincimm orda olsam giderdim kesinnn.forumamı gittinnn sende?*
ben nezaman girsem felaket pahalı hiç denk gelemedim indirimee.genelde weniceden aldım hep..hatta bayilik verseler buraya açıcamm ama vermiiyolarr inanılmaz uygun fiyatlar...
geçen 11.90 a falan jean aldımmm yazlık yağmuraa.yeni sezon yani birdee...
neyse kızlar ben kaçtım yağmur uyuyo uyanınca gezmeye götürcek babamız bizii..
sağıl cnm çok fena oldu ya 1 dk durmuyo.yemek masanın üzerinde turluyo,koltuk tepelerinde geziyor sürekli bir tırmanma halinde şöyle oturup oyuncakla oynayan çoçuklara hayret ediyorum bizimki hoplasa zıplasa tırmansabugün öğlen uykusu da uyumadı öldürdü beni hala da uykuda gözü yok sabahın 7.30 undan beri ayakta hareket halinde