geçmişi biraz okudum, gece uykularımız hala düzensiz bizim, oysa gece beslenmesini 1 yaşında bırakmıştı ege, deliksiz uyuyordu bi ara, ama yazdan beri sık sık uyanıyor, acıkmıştır diyip süt içirmeyi denedik olmadı,burnu tıkalı değil, sıcaktandır dedik kış geldi, diştendir dedik, diş çıktı, hasta dedik ,iyileşti, hiç bi sebep yok uyanması için, dün gece belki inanmazsınız 15-20 kere kalktı, nasıl ve ne zaman düzene girecek bu uyku merakla bekliyorum....her gece dünkü gibi geçmiyor neyseki,2-3 kereyle kurtardığımız da oluyor...malesef düzene girene dek odasını ayırmayı düşünmüyorum,bi ara denedik olmadı zaten...bu durumda 2. bebek de düşünmüyorum...iştahlı ve uyuyan bi bebek olacağının garantisi olsa hiç durmazdım....gülin geçmiş doğumgünün kutlu olsun...eşinle en kısa zamanda arandüzelir inşallah..sana bi sorum var...sizin okulda projelerle ilgili çeviri veriyorlar mı sana..ve yapmak mecburi mi? yapmasak nolur? ben artık bıktım bu çevirilerden, haftada en az 3 gün 2-3 sayfa çeviri geliyor, okulda yetişmeyeceği için evde yapıyorum, ege uyuyunca tabi, gece 3-4 e kadar sürdüğü oluyor....sömestr tatilinde hatta, hastalanıp evde raporluyken bile e-mail yoluyla çeviri gönderdiler, yaptım ama artık istemiyorum, memur amirinin verdiği her görevi yaparmış....var mı böyle bişey sizin oralarda da zümrem?