2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimkinde hafif ateş oldu 37 falan oldu belki sizler için ateş sayılmaz ama ben artık 37 olunca korkuyorum.

Birde mert 5-6 adım atıyor desteksiz, ama ben yürüyor saymıyorum sizce yürüyormu, babası bırakıyor ben karşılıyorum öyle adım atıyor. kendi yürüme çabasında değil bize tutunurken çaktırmadan bırakıyoruz.

aynı canım aynı benimkide öyle yürüyo


filizcim inanın dogum günü kutlu olsun canım
 
günaydın kızlar ben bu hafta izinliyim sözde ders çalışıcam.Haftasonu ankarada sınava giricem.çat pat çalışıyorum işte.

su çiçeği aşısını 13.ayını doldurunca yaptırıcaz dedi benim doktor.Bide aşıyı eczaneden alıp sıcakta çok gezdirme bu aşı normal ilaç gibi beklemez dolapta olması lazım.Eczaneden al hemen sağlık ocağında yaptır.Yada gel burda bizim hemşireler yapsın dedi.Ben kendi doktorumuzda yaptırıcam.

Arı sütü polen ben kullanmıyorum faydalı olacaksa kullanim.Minadex veriyorum.Kan damlasını felan vermiyorum artık

Siz neler veriyorsunuz kızlar?

gülincim yeni yaşınız ve yürümeniz hayırlı olsun.

Ayşecim 2-3 adım atması bence yürüme sayılır.Benimki onu da yapmıyor.
 
ahmir09 nasılsın bebişler nasıl hamilelik nasıl gidiyo

iyiyim demek isterdim ama hamileliğim zor geçiyo.oğlum aşırı yaramaz rahat durmuyo.sizi okuyorum ama yazmaya halim yok.bulantı,kusma,uyku,bir de iş yerinde olunca hiç çekilmiyo.şafak sayıyorum bitsin şu bulantılar diye.11 haftamdayım az kaldı inş.
sen nasılsın ?takip ettiğim kadarıyla izindeydin.
 
selam kızlar...doğum günümüz ve mevlütümüzü atlattık yoruldukk..
bizde artık yürüyoruzzz düşe kalkaa...:)))
aşımızı yaptırcaazz bugün umarım ateş yapmaz...
minadex bende kullanıorumm.bakalm doktora gidicez kullanmaya gerek varmı artık bakıcak..
bizden bölee görüşrüzzz
 
filizcim sabahları yrım çay kaşığı kadar kullanılacak demiş adam üzeerine yazmış ama ben sıcaklarda ağır gelir diye 2 günde bir veriyorum birde benim oğlum aç karna ve sade yemiyor bende az suda çözdürüp 2 damla çay koyuyorum öyle içiyor başka türlü yedirmem imkansız olduğu için böyle veriyorum. Birde metal kaşık değmeyecekmiş tahta kaşıkla olacakmış. Bu malzeme bozulmaz diye yazmış adam. Eşim yerinden getirttim dedi ama sormadım nerden getirttiğini. işi gereği şehir şehir geziyorda eşim.
 
selam kızlar.. filzcim nbr canım. bende düşünüyorumya arı sütü poleni..iştahsız çok dişlerden..
iyiyim canım sağol sen nasılısn iyisindir inş
evet yemediği için bende verecem artık bugünden itibaren

aynı canım aynı benimkide öyle yürüyo


filizcim inanın dogum günü kutlu olsun canım
sağol hülya teyzesi
canım filizcim inan paşamın doğum günü kutlu olsun.Çok öpüyorum ikinizi de.
sağol bitanem
bende sizi öpüyorum
filizcim sabahları yrım çay kaşığı kadar kullanılacak demiş adam üzeerine yazmış ama ben sıcaklarda ağır gelir diye 2 günde bir veriyorum birde benim oğlum aç karna ve sade yemiyor bende az suda çözdürüp 2 damla çay koyuyorum öyle içiyor başka türlü yedirmem imkansız olduğu için böyle veriyorum. Birde metal kaşık değmeyecekmiş tahta kaşıkla olacakmış. Bu malzeme bozulmaz diye yazmış adam. Eşim yerinden getirttim dedi ama sormadım nerden getirttiğini. işi gereği şehir şehir geziyorda eşim.
bizede sabah falan demedi ama mamanın içine 1 çay kaşığı ile karıştır ver dedievet metal kaşık değmeyecekmiş neden se
nasıl kaşıkmış canım
 
armağancım ve neslihancım teşekkür ederiz.ayşecim yuruyo sayılır tabı.öyle öyle yurumeye başlıycaklar işşte.derın uyansın bız de aşıya gıdıcez.ecemle göruştum.onların doktoru şu sıra çok su çiçeği salgını var demiş.o yuzden 12.ay ile 13.ay aşılarını yer değiştirmiş.su çiçeği daha önemli demiş.ben de kokuyorum aşıdan ama inşallah olmaz.yarın da işe gıdıcem ondan sonra 2 kızımla evdeyım inşallah.öptüm sizi...
 
silikon kaşıklarla verilebilir armağan.
Ben unutmuşum çay kaşığı kullandım 3 kez falan ne olur ki, kalan malzemeye bişey olurmuki, adam altını çizmiş metal kaşık değmeyecek yazmış.

Mert bugün iyice yürümeye başladı. Halıda boydan boya bana geliyor. ben gerigeri gidiyorum o bana tutunmaya çalşırken epey yürüyor çok mutlu oldum.
 
off oğlum sabahları sadece kaşarlı yumurta yiyor. gün içinde bişey yemiyor, birde kavun karpuz yiyor. en sevdiği tarhanayı bile red ediyor.
diş olmadığına eminim 2 aydır diş falan yok hem işdahsızlığı 2 aydır sürüyor herkes zayıflamış diyor. hiçbirşekilde vitamin almıyor, karar verdim balık yağı içiricem.
Bir marka adı duydum balığın karaciğerinden yapılıyormuş ve norveçte büyük balıklardan yapılıyormuş, diğer balık yağları balığın etinden yapıldığı için içerisinde çeşitli vitaminler varmış d vitamini fazlası zarar verirmiş bebeğe kemik sertleşmesi yaparmış bu markada d vitamini yok.
20 dak. çocuğun bacağı eli kolu güneş alsa yeterliymiş. başka türlü takviyeye gerek yokmuş. Birde güneş kremleri d vitamini almayı engelliyormuş, ben az mesafeyse sürmüyorum ama uzun süre kalacaksa kremliyorum.
 
maşallah merte Allah esirgesin darısı diğer yürümeyenlere

saol canım bizde yürümüyor diyorduk ama bizim cesaretlendirmemiz gerekiyormuş, biz babasıyla akşam epey uğraştık her adımda alkışladık öptük sonra o çok sevinmeye başladı şimdi kendi istiyor, aklıma gelseydi önce yaaprdım. aslında mert 2 ay öncede böylede yürüyordu biz üstüne gitmedik geç bile kalmışız.
 
ayşecim anladım canım.. bende ayrın alcam inş.. sorarım alacağım yere bedne.. yöe bişey varmı.. nedne acaba??
merte maşh canım.. sorma dediğin gibi cesaretledirmek gerek bizimkide öyle cesaretlendirdikde yürdü.. oda az az kısa mesafe yürüyordu düşüncede kokruyrdu.. bizimkide artık tam nalamıyla 10 gündür yürüyor.. çok şükür.. normal yürüyor artık.. peşinde dolanıyoruz..çok zor bundan sonrası.. balkon hastası bir anda kayboluyor balkonda buluyoz:))yanda arkadaşı var.. onalrın sesini duysun bir anda orda:))ayşecim o dediğin balık yaının markası ne bende alıyım.. bana dr u zincofish verdi.. hem vitamin hem balık yağı.. ben onu içiriyom şimdilik.. demek seninkdie bişi yemiyor:KK43:8benimkdie ya:KK43:(sevdiği şeyler çorbaz tazrı tuzlu tarzıydı ama artık onalrıda yemiyor:KK43:(ne yacpam bilmiyom:-)(
ayşecim hangi balık yağıymış o acaba??
 
gunaydın... bayagdır gırmıyorum yazmıyorum :)) gulıncım ası olayını hallettınızmı ? kızlar bebekler bu ara ıstahsız benım oglumda kasıgı havada kapardı fakat bu aralar ıstemıo. sanırım sıcaklardan bıde 1 yasına gırdıler artk ufakta olsa donem gecırıyolar...cok ısrar etmekte bebegı yemekten sogutur anne yuregı dayanamıo ama acıktıgında yedırın cok ısrar etmeyın zorda olsa :KK43:(( bızım doktor vıtamın vermedı fakar bende ıstıyorum bı balık yagı kullanıyım sız hangı markaları kullanıosunuz?
bıde bebıslerın boyları kac oldu bızımkı en son 78 di
 
arkadaşlar benim kafamı karıştırıyorsunuz neden arı sütleri polenler balık yağları doktor tavsiyesiyle mi yapıyorsunuz yoksa kendi kafanıza göre mi?

bebeklerimiz arasında gelişimi çok kötü olan yok maşallah kilo alsınlar diye mi veriyorsunuz arı sütü felan
 
X