2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aysecım süt vermeye basladınmı sen?bende vereyım barı.
iş konusunu hıc sormayın dagınık görünce cınlerım tepeme gelıyor topla yıne aynısı.kafayı yemeden elıf sımay büyüse ıyı olacak valla.
emınecım bosver takma kafana sende mesafenı ona göre ayarla önemlı olan eşin be kızın gerısını bosver tatlım.
 
kızlar ben kaçarr grş işlerimi bitiriyim ela uyanmadannnn:))))
 
slm kızlar 8. dişimiz yolda ceylin iştahsızdı 3 gündür bugün iyi maşallah sabah emdi cicbebe peynir sütlü pirinçli karışım yedi öğlen bizimle tereyağda pişmiş yumurta 1 zeytin kibrit kutusu kadar zeytin yedi maşallah. şimdi uyudu kalkınca tarhana çorbası içeçek. akşam tavuk sote yapacağım bulgur pilavı yer tavuktanda biraz veririm yatarkende muhallebi yer aralarda emiyo zaten gecede full emiyo arada iştahı kaçıyo çok üzülüyorum.ama normal oda tabi diş çıkacağı zamanlar oluyo 3-4 gün sürüyo
 
össgecim hayırlısı olsun tamamen mi bırakacaksın canım işi yoksa geçici bir süremi
oh elifle doya doya vakit geçirirsin

Canım ne kadar olduğu belli değil. Bakarsın bi tane daha minnoş gelir :) Süre uzar. Bakarsın sıkılırım 4,5 ay sonra tekrar başlarım.Sonu nasıl olucak hiç bilmiyorum hayırlısı...



Şimdi çalıştığım için haftada bir yardımcı bayan geliyo, ama ona rağmen eve gidince bi dakka oturamıyorum elif yatana kadar. Çalışmayı bırakınca yardımcı almayı düşünmüyorum. O zaman nasıl olurum allah büyük.


Bizimki de tam tersi, adam kucağına almaya çalışınca saklanıyo hemen arkama. Eşim çok üzülüyo, geçicidir inşallah.


Kuzuma bak ya toplamayı da öğrenmiş maşallah.
Canım bende çok tereddütteyim.İkinci konusunda. Ama şimdi bana zor olur da ileride arkadaş gibi olurlar diye düşünüyorum hep. Bi de bi sene sonra başlarlar birlikte oynamaya filan herhalde. Hayırlısı olsun bakalım.
 
Kızlar, Elif akşam yemeğini 7 gibi yiyor. Ben yatarken emziriyorum sadece. Acaba yatmadan muhallebide versem mi? Süt eskisi gibi yok. Aç kalır diye korkuyorum. Siz nasıl yapıyosunuz?
 

maşh canım ya.. biizmkinin 8 ayda çıktı alt dişleri.. gerisi gelmedi halaama 15 gündür hysuz uykusuz işlthasızbaya kabrmışlar.. keşke tek tek çıkarsaydı şu dişleri.. ondna galiba.. mısır patlağı gibi çıkıcakalr bir bir(
herkese selamalr..
 
Kızlar, Elif akşam yemeğini 7 gibi yiyor. Ben yatarken emziriyorum sadece. Acaba yatmadan muhallebide versem mi? Süt eskisi gibi yok. Aç kalır diye korkuyorum. Siz nasıl yapıyosunuz?

canım benm kzıımnda iştahuı iyiken bende 7 7 30 arsaı bimzl bişeyler yediriyordum.. sornada saat 10 gibi muhallebi yada tahıllı amam yiiyp yatardı. bence ver sende.. sütün azsa acıkır canım..
 

aynen benimkide çubukçu:)iştahsız bu ara çok acaba diştenmi.. idrar tahlili yaptırdık şükrü temiz çıkıt.. başak derdi de yok şükrü.. ama iştah yok hiç(
 
Kızlar, Elif akşam yemeğini 7 gibi yiyor. Ben yatarken emziriyorum sadece. Acaba yatmadan muhallebide versem mi? Süt eskisi gibi yok. Aç kalır diye korkuyorum. Siz nasıl yapıyosunuz?
düzeni iyiyse gece güzel uyuyorsa açıkmıyordur özgecim ama muhallebide verebilirsin ben veriyorum ona rağmen 3-4 kere kalkıp emer alışkanlık oldu bizimki
inş. kolayca çıkverir inciler
aynen benimkide çubukçu:)iştahsız bu ara çok acaba diştenmi.. idrar tahlili yaptırdık şükrü temiz çıkıt.. başak derdi de yok şükrü.. ama iştah yok hiç(
diştendir canım bizim iştah azaldı mı arkadan diş geliyor
 
merhaba kızlar bugün evdeydim ama hiç eceden hiç fırsat olmuyo ki bir sürü işim vardı kaldı hepsi.
bizim de diş gelicek diye aylardır bekliyorum iştahsızlığı için sabrediyorum ama yok en son 8.ayda çıkardı 8. dişini 4 ay geçti başka yok ama iştahsızlık devam artık eskisi gibi üzülmüyorum napıyım devam sütünün içindeki vitaminler yetiyordur umarım.
bu aralar bizimki altını açtırmıyo ağlıyo bezini çıkardığımızda da kaçıp gidiyo bağlanaya kadar ölüyoruz.2 kişi altını zor değiştiriyoruz niye böyle yapıyor ki valla altını almak istemiyoruz artık işkence gibi sinir ediyo beni.
 
aynı bez değiştirmek işkence hemen kaçıyo zor zaptediyorum kan ter içinde kalıyorum oyalayıp bağlayacağım diye
 
slm kızlar bu aralar bütün bebekler aynı demekki poyrazda altını bağlattırmıyo sinir oluyorum bağlayana kadar poyrazın dişleri önce üstten çıktı 2tane bugünde alttan patlamış 1tane hiç yemek istemiyo
ben artık biberon mamasını kestim süt veriyorum gündüz 1kere gecede uyanıyo 1kerede gece veriyorum böyle idare ediyorum
poyrazı kaynanam geldi sevecem diye evine götürdü bende şimdi yanına gitcem hemen alt katta oturuyo zaten sanki burda sevemiyo neyse kızlar görüşürüz öptüm bütün bebişleri ve annecikleri:))))
 
masallah ceylın hanıma yesınde buyusun kuzucuk.
süt içiren arkadaslar hangı sütü verıyorsunz acaba?bende verecegımde hangısını versem acaba?
bızım cadınında 8. ayda alttan 2 dısı cıktı baskada yok.ustler kabardı ama ama bır patlasalar keske.
 

Görüşmemek için elinden geleni yapacaksın o zaman ya da konuşacaksın başka çare yok gibi. Ama hepsi aynı, benimkide aylardır görmedi oğlumu sonra burnumda tüttü, çok özledim diyor, madem özledin bir ara sor bakalım sağlığı sıhhati nasıl diye.

2 ayşe olunca karışıyor, bana söylüyorsan ben süt vermiyorum, emziriyorum biberona alışık değil alışamadı 1 yaş sonrası nasıl inek sütü vereceğimi düşünüyorum sanırım bardakla içiricem. Ama sütüm olmasaydı pınarın ilk adım sütleri varya onlardan verirdim normal süte göre çok daha zengin oldukları doğrultusunda yazılar var, normal süte bişeyler karıştırıyorlarmış bağışıklık vs... için, zenginleştirip öyle ambalajlıyorlarmış.


Benimkide bezini bağlatmaya direniyor, kaka yaptığında bez değiştirmeye korkuyorum heryere bulaştıracak diye. 2 kişi zor zaptediyoruz.
 
Kızlar bu ralar tüm bebeklermi işdahsız, benim çocuğum normal yyior diyen varmı?
Benimki sabah 3-5 kaşık kahvaltı sonra bir küçük kase çorba sonra bir küçük muz yedi akşama kadar bana çok az geliyor hep emmek istiyor emmese yer biliyorum, acıktığı için alamıyor artık eskiden herşeyi yerdi. Şımdi acıkınca kucağıma yatıyor emmek için.
 
yooook benim oğlumda yemiyor sabah hiç bişey yediremedim saat 11de 200ml süt içti akşamda saat 6da kaşık maması yedi hala onunla duruyor ne verdiysem evin içine yayılıyo yemiyo vuruyo
alhancım bizim buralarda pınarın ilk adım sütünü bulamadım ben normal sütüde içmedi benim sıpa bende bim'den çocuk sütü aldım hem tadı şekerli gibi onu içiyo poyraz diğerlerini içmiyo:))
 

Peki emiyormu seni?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…