sağolun kızlar 2 hafta bekleyip böbrek ultrasonu çktiricez ondan sora bakıcaz yolumuza...tabi tek dileğim ultrasonun temiz çıkması
canım benim bebiş 29 haziran 10-15 saniye falana oturuyo sonselamlar iyi akşamlar herkese, kızlar sizin bebişleriniz desteksiz oturabiliyor mu. Benimki hiç otuamıyor geç mi kaldı ki acaba. 5 ay 3 haftalık tam tamına
günaydın kızlar oturmadan bahsetmisiniz Ceylin desteklide desteksizde oturuyo hatta anakucagında yatarken kalkıp oturuyo yuvarlanarak isteği yere gidip oyuncağını alıyo oyun halısına bırakıyorum 2 dk için de odanın öbür ucuna gidiyo cadı maşallah kuzuma
maşallah kuzularaselam kızlar.. emelcim hayılrı olsun .. 2 gün sonrada benimki doldurcak 7 ayını.. benim kzıda desteksizide destekli de oturuyor.. maşh.. birşey görmesin uzanıp almaya çalışyıor:))
kızlar herkese günaydın....
emelcim ne güzel 8.ayından gün almış Yusuf KAyramız...
ayşe maşallah ceyline bizimkisi sadece destekli oturuyo şimdilik...
Kızlar dün zeynebin bezini açtığımda ne göreyim pembe bi leke hemde ön kısımda inanılmaz korktum...hemen doktorumuzu aradım oda kum döküyo olabilir hemen gelin bi idrar tahlili yapalım dedi.İdrarımızı verdik ve gerçekten kızım kum döküyomuş.nasıl olur minnacık bebek kum dökermi ilk kez duydum ben.Aranızda duyan varmı...Doktor bir süre peynir ve yoğurt verme kalsiyumu az alsın dedi ama biraz saçma geldi yavruvak anne sütü alıyo onda kalsiyum yokmu.Allahtan kızımın sancısı falan yok...2 hafta sora böbrek ultrasano çekilicekmiş kuzum.Çok üzgünüm kızlar....mafoldumben
of çok sıkılıyorum.de4rın 9 30 da kalktı.o saatten berıde 20 dk uyudu.evı topladım yemek de yaptım şimdi patlıyorum sıkıntıdan.derini alıp çıkayım dıyorum nereye gıdeyım bilemıyorum.annem grıp gıbı ablam dışarıda.k.valıdemı aradım o sabahtan atmış kendını nerdeyse artık evde yok.pöfffff kelşke hepimiz aynı şehırlerde olsak görüşürdük ne güzel.
acaba enfeksiyon olabilr mi??eymen kağan mısır unundan yaptıgım muhallebıyıde kustu....moralım cok bozuluyo...bugun o kadar kustukı artık ıcıme sınmedı bu satte banyo yaptırdım bebişimi...carsaflar,ustumuz basımız battı...2 haftaya kadar gecmesse dr a gıtmeyı dusunuyorum..umarım ılac kullanmak zorunda kalmayız
kızlar herkese günaydın....
emelcim ne güzel 8.ayından gün almış Yusuf KAyramız...
ayşe maşallah ceyline bizimkisi sadece destekli oturuyo şimdilik...
Kızlar dün zeynebin bezini açtığımda ne göreyim pembe bi leke hemde ön kısımda inanılmaz korktum...hemen doktorumuzu aradım oda kum döküyo olabilir hemen gelin bi idrar tahlili yapalım dedi.İdrarımızı verdik ve gerçekten kızım kum döküyomuş.nasıl olur minnacık bebek kum dökermi ilk kez duydum ben.Aranızda duyan varmı...Doktor bir süre peynir ve yoğurt verme kalsiyumu az alsın dedi ama biraz saçma geldi yavruvak anne sütü alıyo onda kalsiyum yokmu.Allahtan kızımın sancısı falan yok...2 hafta sora böbrek ultrasano çekilicekmiş kuzum.Çok üzgünüm kızlar....mafoldumben
evet canım karşıyakadayım.
Günaydın canlarım...
Öncelikle süt meselesi konuşulmuş. Benim ilk 3 ay patlayacak gibiydi memişler.Sonrasında ELif' yetecek kadar üretmeye başladık. Çok dolmuyor ama benim ki doyuyor Allaha şükür. Bende hiçbişi yemiyorum valla. Suda içmiyorum doğru düzgün. Tamamen bünye meselesi.
Kusma konusuna gelince ise Elif'te çok kusan bi bebek. Son ayda biraz azaldı. Ama hala kusmalarımız devam ediyor. Benim doktorum endişe edilecek birşeyin olmadığını, zamanla düzeleceğini söyldei. Bende her akşam kusma yüzünden iki makina çalıştırıyorum. Ayrı bir doktora götürmedim. Kilo alımı ve yemesi iştahı gayet gayet iyi maşallah.
Benim minnoş da desteksiz oturucam diye uğraşıyo. Arkasına yaslıyorum hop öne doğru geliyo öle oturuyo. Baya baya oturuyo sıpa. Azcık öne doğru yaylanıyo tabi ama çalışmalar başarılı.
BEn bu ek gıda işini beceremiyorum ya. Emzirmek kolayıma gidio galiba. Biliyorum çok yanlış yapıorum ama. Elif sürekli mememe yapıştığı için ek gıda verecek zaman kalmıo. Sürekli tok çocuğum. Bi çözüm bulmam lazım acilen. Sadece elma armut püresi yiyiyo üç haftadır neredeyse. Bİ kere havuç bi kere de patates verdim.[/QU
özgecim umarım benımkınıde azalır kusmaları...senınkı sımdı nekadarlık oldu..benımkı 6 AY 12 GUNLUK..ya bence emzırme konusunda yanlıs yapmıyosun. 1 yasına kadar olan besınler tatlara alıstırma amaclı...bu konuda bende senle aynıyım meyve ve yogurt vermeye calsııyorum..onun dısında hep emzırıyorum benımkınınde karnı hep tok oluyo devamlı emdıgınden..zaten ek gıdaya cok yuklenırsek kanımca sutumuzde azalır