2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iki gündür yoktu canım şimdi arttı bakalım inş azalmaz korkuyom bende 6. ay bitecek ama bitmesin daha sütüm erken çok

tatlım geçmiş olsun

teşekkür ederim canım..

bizim doktorun adı Mahir Gülcan canım, bir göster istersen bazıları gecer diyor ama yine de önlemini almak lazım. ben artık kusmasına dayanamadığımdan ilacı kabul ettim ama ilacı bırakınca ne olcak bilmiyorum..

selamlar iyi akşamlar herkese, kızlar sizin bebişleriniz desteksiz oturabiliyor mu. Benimki hiç otuamıyor geç mi kaldı ki acaba. 5 ay 3 haftalık tam tamına

evet benimki de destekli bile oturamıyor moralim bozuluyor.

iremde daha desteksiz oturamıyor destekli oturuyor ama..
iremin de artık uyku sattleri ilerledi eskisi gibi 18.00 de 19.00 da nerdeeee.....
iyicine oyaladık şimdi babası sallıooo uyudu bile :))
dün akşam oyalamadıydık uykusu geldince uyttuyduk hop 22.00 de uyandııı..ama bugün akıllandıkk :))
hım bide sabah artık daha geç kalkıooo
eskide 6 da 7 de uyanırdı..

kızlar daha erken desteksiz oturmak için, ama arada yavaş yavaş destekli oturtun ki alışsınlar, azra desteksiz yarım dakika falan oturuyo ama hemen dikkati dağılıyo, eğilince doğrulamıyo tabii, çok komik oluyo :))

gece uyanıyomu irem saadet,

azra da 9-10 gibi uyuyup 8 de kalkıyo, ama 3-4 kere ağlıyo, 2 keresinde mama yiyo, diğerlerinde sallayıp daldırıyoum, saat 6 dan sonraki kısmı mızır mızır oluyo zaten,
bugün anneme bırakmıştık 9da uyutmuş bakalım napıcak

valla destekli oturuyo benimki hatta ayakta koltuğa tutturuyorum duruyo arada sağa sola düşüyo ama tutuyorum tabi

yok cnm uyanmıyor 1 kere süte kalkıyor o kadar onuda gözü kapalı götürüyor :))

destekli yani kucakta falan yada ana kucağındaa öyle..
bi yere oturtup yastık falan dayamıyorummm

bugün annneanne demi azra yani cnmm???
sende deliksiz uyursun ne gzl...

yok canım be saadet, annem artık bizde kalcak 1 yaşına kadar, ama gece yine benim yanımda, kıyamıyorum vermeye, bugün dışarda işim çoktu, çok göremedim çok özledim kızımı, işe başlayınca napıcam yaa (

eymen kağan mısır unundan yaptıgım muhallebıyıde kustu....moralım cok bozuluyo...bugun o kadar kustukı artık ıcıme sınmedı bu satte banyo yaptırdım bebişimi...carsaflar,ustumuz basımız battı...2 haftaya kadar gecmesse dr a gıtmeyı dusunuyorum..umarım ılac kullanmak zorunda kalmayız

ggünaydın kızlar,

ilaç kullanmak hiçbirimizin istemediği bişey, ama gerekiyosa kullanmamak için diretmemek de gerek bence, sonuçta ilaç da onların sağlığı için

Günaydın herkese... güzel bir gün olsun bugün..
Biz 7. ayı doldurduk 8 e başladık bugün , büyüdük teyzoşlar :teytey:

günaydın kızlar oturmadan bahsetmisiniz Ceylin desteklide desteksizde oturuyo hatta anakucagında yatarken kalkıp oturuyo yuvarlanarak isteği yere gidip oyuncağını alıyo oyun halısına bırakıyorum 2 dk için de odanın öbür ucuna gidiyo cadı maşallah kuzuma

canım benimkide öyleydi çok kusuyodu dokunmaya gelmiyodu bisüre yamilipanın yada beblacın ARsnikullandım çok şükür azaldı sende dene

selam kızlar.. emelcim hayılrı olsun .. 2 gün sonrada benimki doldurcak 7 ayını.. benim kzıda desteksizide destekli de oturuyor.. maşh.. birşey görmesin uzanıp almaya çalışyıor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…