Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ok tatlım o zamanhep veriyoruz biz ysak değill
diğer arkadaşlarda baksın istedimm fıstık
son 1 şey.bunları aldık 2 tl lık ya hepsinimı kaynatıcam 1 seferde yoksa 1 tutam falan mı koyuyosun hepsinden?yanı 1 kullanımlık mı bu otlar?
bilemiyorum ama mayalı bi çeçek ve içinde azda olsa alkol var mayalanma esnasında az miktarda alkol oluşu iyi araştırın derim benarkadaslar öncedende yazmıstım....bazı dr lar bebewklere kefir içirmeyi öneriyolar.....bilgisi olan varmı....dr emin mindan sebze corbasından sonra ilk tattırılması gereken besin diyor
ya arkadaslar bebişi kusan var mı....benım oğlan doğduğu gunden beri kusuyo...ne koltuk kaldı ne halı..........kendı ustunu basını gectım babasının benım ustumuz basımız batıyo......hafta sonu 7 posta makıne calıstırıyomyakalık yetismıyo.....zaten boydan asaga kusuyo...bu sorun ne zaman gecer........kucagımıza aldıgımız anda kusuyo.........dokunmya korkuyom cocuga
iki gündür yoktu canım şimdi arttı bakalım inş azalmaz korkuyom bende 6. ay bitecek ama bitmesin daha sütüm erken çokfilizcim senin sütüm vardı da mı artırdı, çok azaldı damı, yaa benimki nerdeyse bitmmek üzere faydası olur mu acabaa
evet yeditepe ünivesitesi has. götüdüm.. bende ar mama falan kullanmıştım ama hiçbir şey gecirmemişti bizim doktor gecer diye bekleyin dediği için bu kadar bekledim ben.. reflü neden oluyormuş bu kusmalara bazı bebeklerde görünüyormuş.. tetkik yapmadı iki hafta sonra kontrole gel geçmezse tetkik yaparız dedi ama ben zaten önceden midesine ultasonla baktırmıştım.. endoskopi yapılıyormuş ama yaptırmak istemem daha çok küçük.. önemli olan erken fark edilip tedavi edilmesi dedi ya bazı bebeklerin 2 yaşına kadar geçmiyormuş en çok ondan korkuyorum zaten..
kızlar naber?of gene çok yorgunum derin çok huysuzde bugün.demın salladım uyudu bakalım ne zaman uyanıcak eşimi gm-önderdim migrosa ay oraya bıle gıdecek halım kalmadı çıkar bı hava alırım dıyodum yok yemedi:) verdim filizin otları da elıne bunları da al gel dedim nıye süt mü yapıyomuş dedi:) dalga gecıyo artık.bu son dedım bu das işe yaramazsa bırakıcam kendı halıne.og yaa okuldayken gunde 100 den fazla çocukla uğraşıyodum valla bukadar yorulmuyodum.