valla kızlar sütü olanın oluyo ama o takviyelerlede daha çok oluyo yeşil mercimek yapıp denicem demiştim yaptım ve denedim gerçekten de oldu gögüslerimden süt akıyodu ve ben elimde su bardağıyla geziyorum inanırmısınız çok su içiyorum ve o yüzden wc ye de çok çıkıyorum ama sütümde oluyo inanmakta moralde çok öenmli amann olmuyo olmıcak dersen olmaz
kızlar aktardan alıyorum ;
hayıtotu
rezene
mürver
ısırgan
sütü biten anneler tavsiye ederim sabah akşam birer bardak:lepi:
canım seninde dediğin gibi bünye meselesi olucaksa oluyo dikkat etmesen bile ama genede dikkat etmek lazım olmuyo dememek lazım inanmak çok önemli olucak bide kafayada çok takmamak lazım azda olsa bile olsun yani azda olsa o bebeğe yararlı canımsenden duyup yaptım ben de bugun yeşil mercimek yemeğini ama değişen bişey olmadı(
Indigo Çocuklar Yikiliyo.mp3 - Windows Live
burdan giriyorsunuzzz
şarkının üzerine tıklayıp karşıdan yükle ile iniyorrr
dinesin eğlensin bebişler :)
akşam gıdıcem aktara.peki bu otları aldık nasıl yapıp nasıl içicez bı de ne kadar alayım?:enbuyukkk:
hep veriyoruz biz ysak değilltatlım site ismi vermek yasak diye ben özelden at demiştim ama
nasılsınız bakalım eşim geldi zehrayı aşıya götürdük alışveriş derken yorulmuşumm
süt azalma konusunda benimde az ama ek gıdalarla tamamlamaya çalışıyorummm
güline katılıyorum olmauınca süt olmuyo ben bazlılarını görüyorum şıpır şıpır akıyo benim hiç akmadı sıkınca bile çok az çıkar artık kahve niyetine içelermiş zatenn
yılbaşında npyosunuz kıslar biz ilk defa evde olcaz
canım benimm benimkide 1 haftadır kapı dışarı çıkmadık bugün cıktık insanlara öyle bi bakıyokii gözleri fıldır çocuklar sıkılıyo ben şu domuz grbinden korkuyorum çıkaramıyorum aslında çıkarmak lazım yoksa asosya olcak benimkiibuün bebek görmeye gittim, doğum yaptığım hastanedeydi, çok duygulandım , çok güzel günlerdi bebişe ilk kavuşma :asigim:
bi de benim dışarı çıkmam olay olmaya başladı yaa, kızım giyindiğimi görünce başlıyo ağlamaya, biraz önce babasını montlu gördü resmen ona gitmek istiyo, çok gezmeci mi ocak, bizim mi gitmemeizi istemiyo anlamadım, işe başlayınca napcam bilmiyorum(
ayy yılbaşındada ne işi varmışş yanii ii yapmışın gülincim gençleri rahat bıraksınlarr şöyle özel günlerde kötükedihüsobiz de evdeyiz şekerim.bu ılk yılbaşımız kızımla olmak ıstıyorum açıkçsı evde olalım dedim eşime.k.valıdem de duydu aa bız de sıze gelelim o zaman dedi:jeyyar:
ben de salağa yattım duymamazlıktan geldimhihoyyyt
canım kaynatıyosun biz 2 tl lik alıyoz hepsinden
Kefİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİr