2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

3000988924.jpg

SEVGİLİ HAZİRAN ANNELERİ THUDGUARD KORUYUCU BEBEK KASKI'nı tekrar Türkiye'ye getirmek konusundaki çalışmalarımız nihayet meyvesini verdi. Detaylı bilgi için lütfen linke tıklayın. Sevgiyle kalın.....

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...suyor-thudguard-sadece-kk-uyelerine-ozel.html

hoşbulduk arkadaşlar.
balkabağı bebekler için çok faydalıymış.
yeni öğrendiğim ve denediğim bir çorbayı paylaşayım sizinle.
ben de çorbasını yaptım. kabakları doğradım, biraz pirinç (ya da bulgur) ekledim az suda haşlayıp blendırdan geçirdim, sonra da z.yağı ekledim. tadı da güzel oldu, oğlum da severek yedi.
denemenizi tavsiye ederim.

şekercandy benim vsütüm de çok azaldı ya ne yapacaz bilmem senin doğum ne zamandı canım

süt azalırsa sık sık sağmak gerekiyormuş, süt kanallarını uyarmak için
yarım saat bir saatte bir yazıyor nette
bende işteyim öyle sık sık sağamam ki
benim doğumum 22 mayıs canım
melisçim çorbanı denicem, teşekkürler arkadaşım

kızlar zamanla gidiyo artık onları doyurmak içindegil onun için azalıyo birde ek yiyolar itiyaçları kaddar çıkıyo işte benimde az artık

kızlar vitamin veriyoruzya doktorların verdigi d3 hadi kullanmıyoruz kan damlasını kullanıyonuzmu doktor bana kullamıyacan dedide bide hiç pırasadanda çorba yaptınız

ben demir ilacını kullanıyorum canım doktor henüz kullanma diye birrsey soylemedi..sadece multi tabs kullanıyorken diğer d vitaminini kullanma dedi..

merhaba kızlar hafta sonu giremedim c.tesi Zeynep Duru'nun kontrolü ve aşısı vardı çok şükür herşey yolundaymış aşımızda sizinkilerden biraz farklı nedense 2 tane oldu 2 side bacaktan.Ve gelecek ayda 2 tane aşımız var.Zeynep Duru biraz zayıf bir bebek kilosu 7140 gr boyu 68 cm.Biz ferro sanola bu ay başlıyoruz dr.muz kabızlık yaptığından dolayı bu ay başlattı diğer ilacımız dvit 3 başka bişey kullanmıyoruz.BU arada bu gün bizde kaavaltıya başladık 1 dilim eti bebek ekmeği 1 kaşık labne peyniri 1 tatlı kaşıı pekmez 1 çay kaşığı yumurta sarısını sağdığım anne sütüyle karıştırdım ama hiç sevmedi 2 kaşık aldı ve hepsini öğürerek kustu yarında meyve suyuna yapıcam bide öle deniyim bari

bu arada benimde sütüm azaldı çok üzülüyorum.Ne yapsak acaba süt artırıcı otlar varmış onlardanmı alsam acaba

ben de santafer demir damlasından günde 5 damla ve 10 damla da multitabs kullanıyorum.
pırasayı da ben patates ve havuçla birlikte ekliyorum çorbaya.

SÜt arttırıcı otlar ne canım ya.delırıcem ne var bır 8 aylık felan olsalar barı daha 6 ayı yenı dolduruyoruz

kızlar vitamin veriyoruzya doktorların verdigi d3 hadi kullanmıyoruz kan damlasını kullanıyonuzmu doktor bana kullamıyacan dedide bide hiç pırasadanda çorba yaptınız
kullanıoruz biz ferro sanol..
merhaba kızlar hafta sonu giremedim c.tesi Zeynep Duru'nun kontrolü ve aşısı vardı çok şükür herşey yolundaymış aşımızda sizinkilerden biraz farklı nedense 2 tane oldu 2 side bacaktan.Ve gelecek ayda 2 tane aşımız var.Zeynep Duru biraz zayıf bir bebek kilosu 7140 gr boyu 68 cm.Biz ferro sanola bu ay başlıyoruz dr.muz kabızlık yaptığından dolayı bu ay başlattı diğer ilacımız dvit 3 başka bişey kullanmıyoruz.BU arada bu gün bizde kaavaltıya başladık 1 dilim eti bebek ekmeği 1 kaşık labne peyniri 1 tatlı kaşıı pekmez 1 çay kaşığı yumurta sarısını sağdığım anne sütüyle karıştırdım ama hiç sevmedi 2 kaşık aldı ve hepsini öğürerek kustu yarında meyve suyuna yapıcam bide öle deniyim bari
yeşimcim bnde öyle veriyoum kahvaltısını ölçüler brazdaha fazla..
sütümle kaıştırıp yediriyorumm
irem sevdi gzll yiyor
ayrı ayrı ver cnm sende eyvesuyuylda yemezse

valla ben dvit3 de ferro sanoluda kullanıyorum kızım allaha şükür aman nazar değmesin daha kabız olmadı inşda olmaz fakat iki gündür sabah uykum yok bu sabah 4 de başladı mızıldanmaya halada mızıldanıyodu uyuttum kakasını yapamıyo sabah kabızlığıda yok şükür acaba dişmi çıkartıcakda ondanmı böle bilemedim 2 gündür ya 5 ya 4 uyanıyo emiyo beşiğine koyuyorum başlıyo mızıldanmaya ağlamaya ıhlamaya böle salak gibiyim ne yapıcamı şaşırdım valla

süt azalırsa sık sık sağmak gerekiyormuş, süt kanallarını uyarmak için
yarım saat bir saatte bir yazıyor nette
bende işteyim öyle sık sık sağamam ki
benim doğumum 22 mayıs canım
melisçim çorbanı denicem, teşekkürler arkadaşım

şekerkız bende ısyerınde bır defa sutumu sagıyorum saat 10:00-13:30 arası calısıyorum...yolla falan 4:30 saat emzırmemıs oluyorum...bır ara benımde sutum az geldı herzamankınden.............cok korktum ....sonra yıne eskı halıne dondu...ozel bıseyde yapmadım....hemsıre arkadasım donem donem azalmalar olur dedı......bence panık yapmamak da cok onemlı...bırde ısten gelınce bebegı cok emzır.makıneden daha fazla uyaran o...emmmese dudakları degse bıle yeter....ben bebişim ılk dogdugu zaman uyanıpta agladıgında onu kucagıma aldıgımda bırden goguslerımden sutler sıp sıp damlıyordu....daha onu emzırmeye baslamadan....ıcımızdekı merhamet duygusu sutucok artırıyo.....onun ıcın onları sık emzırmek cok onemlı....

sütü azalan anneler bilmiyorum otlara inanırmısınız 2 günden beri benim hiç yok akşam ve sabah iki defa içtim maşallah maşallah diyeyim biraz önce 150cc sağdım

arkadaslar doktorum erkek bebekler ıcın yurutecın zararlı oldugunu soyledı...o sebepten yurutec kullanmıyorum....bırde bebklerın yaklarını bastırmak dogru degıl dedı.cocugum basmıyor dıyen arkadas bence uzulme...bende hıc bastırmadıgım ıcın bızımkıde alısık degıl

X