- 22 Haziran 2008
- 1.801
- 2
selam kızlar
biz de bugün bursaya gittik gezmeye ama ece uyudu dolaşınca yoruldu biz de erken döndük zaten yağmurda yağıyordu eceye yine bir sürü şey aldık eve gelince hepsini denedi zilli bir de komşulara gösterdi giyime çok düşkün cadı
canım nasılsın? bizimki de öyle çok geveze 2 çift laf edemiyoz. inan konuşmayı özledik eşimle
gülincim spiral bende yok ama 2-3 kişi duydum spiral old. halde hamile kalan taktıranlar çok da güvenmeyin bence
biz de bugün bursaya gittik gezmeye ama ece uyudu dolaşınca yoruldu biz de erken döndük zaten yağmurda yağıyordu eceye yine bir sürü şey aldık eve gelince hepsini denedi zilli bir de komşulara gösterdi giyime çok düşkün cadı
günaydın kızlar nasılsınız
uzun zaman oldu görüşmeli inş herkez iyidir
sanırım gülinin canı bişey çekmiş hemen sayfaları okuyacağım bakalım ne çekti
bizde iyiyiz şimdilik herşey yolunda
inan iyi maşallah bi çenesi düştü ki bize sıra vermiyo eşimle evde sohbet edemiyoz hemen kendi bişeyler anlatıyo dinlemezsek kızıyo "siz beni dinlesenize ya " diyo bize
neyse ben geçmişi okuyayım uzun zzaman giremedim merak ettim sizi okumaya başlayayım
canım nasılsın? bizimki de öyle çok geveze 2 çift laf edemiyoz. inan konuşmayı özledik eşimle
ılke yaa şu spiralı taktırması nasıl acıyo mu?doğumdan sonra ben de taktırıcam artık kaza lüxümüz yok malum.ama çok korkuyorum ben anestezi verırım hafıften dedı dr da.bı de kanama yapıyo dıye duyuyorum.senın de artmıştı dı mı başlarda?öyle hatırlıyorum.
gülincim spiral bende yok ama 2-3 kişi duydum spiral old. halde hamile kalan taktıranlar çok da güvenmeyin bence