- 17 Mart 2008
- 5.069
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım, bendede var, hiç korkma, kontrolü aksatma gülinin dediği gibi, bişey olmazselam kızlar
ben de 2 gündür kafam bi dünya uğrayamadım artık şuram buram ağrıyo demeye utanıyorum. son 1 aydır göğsüm ağrıyordu.mamografi korkusuna bir türlü gidememiştim dr.a. neyse arkadaşla gittik .muayene oldum dr.bişey yok ama mamografi -ultrason bakalım dedi. önceki gün mamografi tek göğüs çektirdim acısına dayanamayıp çıktım çrktirmedim. neyse ultrasona girmiycektim ama dün son dakka hadi bi gireyim dedim. 2 göğüste de kitle var.dr. her kadında olur önemli değil ama 3 ay sonra gel bi daha muayene edelim dedi.2 gündür canımın tatlı olduğuna kitle old. ağla ağla mahvoldum. mamografi çektiremem ben acayip korkağım. işte böyle inş. zararlı değildir her şey stresle alakalı ama hayatımız stres.
oh rahatmışsın ozaman, menüyü yaz bak bende merak ettimevet manyaklık dı mı:) ama biri dışında kıme de zahmet etme sen hamılesın demedi emelcim kımseye borçlu kalmayı sevmem.biz de gıttık onlara.ağırlaşmadan alayım çıksın aradan ıstedım.neyse yaptım menuyu yarına yapması kaldı.allahtan kadın var ya yanımda h.içi ona guvenıp çağırdım.yardım edıyo sağ olsun eli de hemçabuk hem lezzetli.
annenede geçmiş olsun canım iyimi şimdigeçmiş olsun tatlım da sen kaç yaşındasın kı momografı çektırıyosun???40 yaş altına önermıyorlar da çekmıyorlar da momografi.kıtleyı de dert etme.bende de var.ama çok kuçuk takmaya değmez.sen duzenlı gıt muayenı ol ıltrasonunu çektır.
benım annem 2001 de göğüs kanserıne yakalandı bı göğüsünü aldılar maalesef.o yuzden 11 yıldır ben duzenlı kontrolumu yaptırırım ıhmal etme ama kendını de yıpratma.
geçmişolsun canımselam kızlar
ben de 2 gündür kafam bi dünya uğrayamadım artık şuram buram ağrıyo demeye utanıyorum. son 1 aydır göğsüm ağrıyordu.mamografi korkusuna bir türlü gidememiştim dr.a. neyse arkadaşla gittik .muayene oldum dr.bişey yok ama mamografi -ultrason bakalım dedi. önceki gün mamografi tek göğüs çektirdim acısına dayanamayıp çıktım çrktirmedim. neyse ultrasona girmiycektim ama dün son dakka hadi bi gireyim dedim. 2 göğüste de kitle var.dr. her kadında olur önemli değil ama 3 ay sonra gel bi daha muayene edelim dedi.2 gündür canımın tatlı olduğuna kitle old. ağla ağla mahvoldum. mamografi çektiremem ben acayip korkağım. işte böyle inş. zararlı değildir her şey stresle alakalı ama hayatımız stres.
geçmiş olsun tatlım da sen kaç yaşındasın kı momografı çektırıyosun???40 yaş altına önermıyorlar da çekmıyorlar da momografi.kıtleyı de dert etme.bende de var.ama çok kuçuk takmaya değmez.sen duzenlı gıt muayenı ol ıltrasonunu çektır.
benım annem 2001 de göğüs kanserıne yakalandı bı göğüsünü aldılar maalesef.o yuzden 11 yıldır ben duzenlı kontrolumu yaptırırım ıhmal etme ama kendını de yıpratma.
selam kızlar
ben de 2 gündür kafam bi dünya uğrayamadım artık şuram buram ağrıyo demeye utanıyorum. Son 1 aydır göğsüm ağrıyordu.mamografi korkusuna bir türlü gidememiştim dr.a. Neyse arkadaşla gittik .muayene oldum dr.bişey yok ama mamografi -ultrason bakalım dedi. önceki gün mamografi tek göğüs çektirdim acısına dayanamayıp çıktım çrktirmedim. Neyse ultrasona girmiycektim ama dün son dakka hadi bi gireyim dedim. 2 göğüste de kitle var.dr. Her kadında olur önemli değil ama 3 ay sonra gel bi daha muayene edelim dedi.2 gündür canımın tatlı olduğuna kitle old. Ağla ağla mahvoldum. Mamografi çektiremem ben acayip korkağım. Işte böyle inş. Zararlı değildir her şey stresle alakalı ama hayatımız stres.
merhaba kızlar.sabah uyandıgımdan berı kasığımda bı ağrı sankı her an altıma kaçırıcakmışım gıbı.2 adım atıyorum duruyorum falan.doktorumu aradım dedım böyle böyle.acaba dedım başı mı çok aşağıda da baskı yapıyo mesaneye.ağrı kasılma falan var mı dedı yok dedı.buyuk ıhtımalle ıdrar yollarında ıltıhap var nı tahlıl yaptırıp haber ver dedı.yaptırıp sonucu okudum telde buyuk ıhtımalle kum dökuyosun ( bol bol su iç dinlen dedı.
kum nerden çıktı yaaa.