eŞİm 500tl verİd helalİ hoŞ olsun eksİklerİnİ al dedİ Çocuk parası almıŞ İŞyerİ vermİŞ adagımı kescem bende mevlÜt yapcam pazar gÜnÜ İŞteee
bu arada kızlar şu kabızlığa çare bilen var mı? deli olcam ya. 9 ay başıma gelmeyen şey 3 gündür anamı ağlattı. oğlum da kabız oldu benim yüzümden1 tencere üzüm hoşafı içtim bana mısın demedi
bak yine düşünmüş seni.. Allah kabul etsin şimdiden..
herkese merhaba ben gökgül.kkya yeni üye oldum.hamileyim.9. haftanın içindeyiz...bişi rica edicem sizlerden.gebelik kıyafetlerinizi kullanmayacaksanız benimle paylaşır mısınız.ben alamıorum.ve güzel bi hamile olmak istiyorum.bana yardım ederseniz bir ömür boyu dua edicem size.çok teşekkür ederim şimdiden..sağlıkla büyütün yavrularınızı..Allaha emanet olun..
emelcim çok sağol bilgiler için.ємєℓ;9626537 .!.:gunaydın guzel annişler nasılsınız opuyorumnanaktan
ay alem senin bu oğlun yaa:))))))))günaydın emelcim nasıl olalım yorgun kaan kucağımda yine mehter marşı dinliyoruz sussun diye
herkese merabaaaaaa asımızı olduk geldikk kuzum biraz agladı uyuyuverdi sonra hemen.. oglusum 4400 gr olmus boyuda 52 cm biraz toparlanıyo gitgide maşallah...
tülaycım o cicegi bende bekledimmm ama gellmedii... ama hediye için cok ısrar etti ne istiyorsun diye tabi maddi durumları bildigim için hiç bişey istemedim.. ama çiçegi düşünmesi gerekirdi onudam ben diyecegimm gitbana cicek all ay n e komik olurduukaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın canım.. oğluşuna da maşşallah kocaman delikanlı olmuş.. benim eşim çiçek getirdi ama onu da doğumdan önce ben ima ettim yoksa akıl edemezdi..
saglık ocagındaki hemsire sinirimi bozdu yaa neymiş neden emzik vermişimm zararlıymışşş damak yapısını bozarmıs gördügün gibi emzigimiz damaklı ve kaliteli dedimm kadın olsun bi işe yaramaz dedii eşimde zaten istemiyodu emmesini oda bak zararlıymıs diye arka aldııı.... üstlerine vazife olmayan seye ne karısırlar anlamam.. ilgilen desen dönüp bakmazllar yaa
benim eşimde diğer odaların kapısındaki çiçekleri görünce beni yürütürken ben de alıyım dedi. yok dedim saol gerek yok. bişey söylendiğinde kıymeti kalmıyorki madem gördün içinden geçti git al. eve gelince de sürekli söyledim bari bi çiçekle gelsen eve diye ama yok. hadi onlardan geçtim kapris yapmasa yeterdi bana ...