- 15 Mayıs 2008
- 4.690
- 0
herkese gunaydınnnnnnn gece zorlu gecmiş herkes için anlasılann.. bugun tam 1 aylık oldukkaydirigubbakcemile2 birazdan ilk asımıza gidcezzz....sizler nasılsınız bakalım
Hadi fatoşcum kırkınızın çıkmasınada az kalmış maşallah...
kızlar sanırsam bu kabızlık sezeryandan kalan bişeyyy..
Olabilir canım ama çok kötü yaaa((
teşekkür ederim kızlar. kayısıyı yiyeyim o zaman ben. umarım gaz yapmaz. ya bişey daha sorcam dün elmanın gaz yapmadığını konuşmuşsunuz. ben de yapar diye duydum yemiyordum. bilginiz var mı?
Baharcım korkutmak gibi olmasın ama bende kayısıda işe yaramadı "OSMOLAK" isimli bir kabız şurubum 2 gün önce 2 kez içtim (dün hiç içmememe rağmen çünkü fazla içmek istemiyorum süte falan geçer diye eczacı geçmez demiş ama güvenemiyorum) bugün çok daha rahat çıktım tuvalete bugünde alıcam şurubu sanki düzene girecek gibi....Elma bende gaz yapar diye biliyorum....
dilekcim çocuk az yerse idrar yollarında enfeksiyon mu var demekmiş.
fatoşcum ben doğumdan beri ishal gibiydim canım. hatta ameliyat günü herkes gaz çıkarmamı beklerken ben tuvaletimi bile yapmıştım rahat rahat. uzayınca korktum patates haşlayıp yedim yemez olaydım kabız oldum oğlumu da kabız ettim
Evet canım idrar yollarında enfeksiyon iştahsızlığa yol açıyormuş bebeklerde.
Selam fıstıklar. Nabersiniz? İnş. herkes iyidir.
Ben feci grip oldum. Tam kızım iyileşiyor derken şimdi ben hastayım. Doğal olarak oda kurtulamadı hala hastalıktan.
Buarada gaz sancılarımız bizim akşam 7 den gece 11 e kadar sürmeye başladı. Rutine bindi yani. Her akşam saat 7 de başlıyoruz. Gündüz hiçbirşey yok akşam deliriyor çocuk resmen ya. Ne yapacağımı şaşırıyorum. Yarın kontrolumuz var . Gaz için hiçbir ilaç kullanmamıştım şimdiye kadar ama yarın doktorumuza sorucam.
Hemoroid bendede var. 2 gündür kanamam yok gerçi ama acı var acıııııııııı
Çok geçmiş olsun Özgecim benim eşimde grip çok kötü oluyor yaa evde birinin grip olması o nedenle Defneye 2 gündür tamamen ben baktım ve yoruldum çok şükür benim kız gayet uslu ama...
Kızlar size birşey sorucam. 1 haftadır kızı yıkamadım üşütmeyim diye ama çocuk çok pislendi ya. Elektrik sobasının karşısında yıkasam acaba üşütürmüyüm ne dersiniz??
Yıka tatlım bizimda kaloriferler haliyle daha yanmadı geçenlerde yıkadığımda elleri mosmor oldu giydirirken gözlerimin içine baka baka öyle bir titreyişi vardı ki içim eridi resmen o günden beri bizde banyodan önce ufo ile odayı ısıtmaya başlıyoruz giydirene kadar yakıyoruz sobayı artık daha iyi... Bence sende öyle yap.
Kızlar yaa benim bebiş geceleri çok uyuyor herkes uykusuzluğundan şikayetçi ben uyumasından şikayetçiyim demeyeyim ama endişeleniyorum işte acaba bu çocuk aç aç uyuyor mu diye dün gece saat 12:30'da sütünü içti 1:30'da ancak uyudu sabah 5:00'te süt sağmaya kalktım o hala uyuyordu 5:15'te uynadırmak için yanına gittiğimde uyanmış beşiğinde uslu uslu etrafına bakıyordu aldım besledim yarım saatte işimiz bitti sonra bir daha uyuduk hemen saat 09:30'tu yine kalktım süt sağmaya saat 10:00'da süt içmesi için uyandırdım ama bıraksm dahada rahat uyur yani...