2009 Eylül Anneleri

musyas allah kabul etsin adağına
ya ne bilem bi ilgi bekledim iş te ama:KK43:

saol cnm evet bizler bekliyoz ama kocalar bazen odun oluyo sanki 9ay onlar karnında taşımız gibi bide evde surat yapıyolar benimki normaldede çiçkealmaz hi,ç alsa şaşardım zaten söyledikten sonrada anlamı kalmıyo zatennnn

saglık ocagındaki hemsire sinirimi bozdu yaa neymiş neden emzik vermişimm zararlıymışşş damak yapısını bozarmıs gördügün gibi emzigimiz damaklı ve kaliteli dedimm kadın olsun bi işe yaramaz dedii eşimde zaten istemiyodu emmesini oda bak zararlıymıs diye arka aldııı.... üstlerine vazife olmayan seye ne karısırlar anlamam.. ilgilen desen dönüp bakmazllar yaa

canimmmmmmm turkiyedeki salaklar aferdersiniz ama bir b.... bildikleri yokkkkkk burda bebek emmediginde emzigi biraz sekerli suya battirip veriyorlar damagi guclensin emmeyi ohgrensin diye ve emziginin markasini bilmiyorum bebegin eger aliyorsa ki aliyormus demek ki onun damak yapisina uygunnnnnnn g........zekalilar ustlerine dusenseyleri yapmazlar baskaseylere burunlarini sokarlar bosver canini sikma birsey kafaniza takilirsa bana yazin benim 42gun boyunca hem doktorum hem ebem hemde bebek doktorum evime gelip gidiyor 1er saat haberiniz olsun veeeeee patentlerini yapmis hepsideeeeeee:nazar::1hug:

fatoşçum gözün aydın paşan kocuman olmuşşşşşş
nino cum valla bekledim ama nerdeee maddi durumlardan bende bi çiçek görseydim hastaneden gelince evde yeticekti ama maalesef
neyse ne yapalım bnm lahusa depresyonu tuttu galibaa çıkmaya 10 gün kala

yaaaaaaaaaaa kizlar ben anlamiyorum 1cicek dahimi almadilarr wallaaaaaaa gelenler ayri getirdi esim ayri b^ve ben cicekleri sevmedigimden daha dogrusu alerjim var herkese dagittimmmmmmmm ama 1cicekde aklmamalari ayip 5tl 1gul alabilirlerdiiiiiiiiiiiiiii:eek:klava::eek:klava:

dilekcim elma yemiyorum bulgur pilavı yedim dün artık onu da yemicem :KK43: offf neyle beslencem şaşırdım walla.
ne güzel eşin yardım ediyormuş bizimki anca ben bişi dersem yapıyor akşam gelince iki dk seviyor o kadar... gerçi yapabileceği bişey de yok ben olmadan susmuyor ufaklık.
uyku olayına da maşallah canım kızına. uyku da çok önemli aman bozma düzenini canım.

baharcım bulgur pilavı gaz yapar yeme canım......ben o kadar dikkat ediyorum ki yediklerime....normalde bulgur sut yapar derler ama gaz yaptıgı ıcın yemiyorum malesef

slm güzel annişler
geçmişi okudum yaw siz arada girip konuşabiliyosunuz ben kafayı yıcam tek başıma yavrumda huysuz degıl ama yetişmiyo işler bi düzene koyamadım evimee geleli 4 gün oldu daha valizleri bugun yerleştirdim
dogum hediyelerinden konu açılmış hehe bende magdurlardanım hast.bana diyo burda çicek alamadım eve gidince alcam yok gerek dedim sonra başıma kalkma diyo:)))teyzemın kızına eşi 2dogumundada büyük hediye aldı aradan on yıl sonra aldattı onun etkısınden mi bilmiyorum dogum hediyesıne takmıyorum mutlu olalımda

yaa sizlere bişey sorcam sizin ameliyat yerınde bitimınde delik varmı ıntıhap aksın diye bırakmışlar galiba işin garip tarafı olduda hafif akıntı var ordan ben b..yedim yarın dr gıtcam ınş. kötü şeyler sölemezzzz::KK43:(((

ємєℓ;9635919 .!.:
baharcım bulgur pilavı gaz yapar yeme canım......ben o kadar dikkat ediyorum ki yediklerime....normalde bulgur sut yapar derler ama gaz yaptıgı ıcın yemiyorum malesef
evet doktorum da bulgur süt yapar demişti ben dün azcık yedim ama yemem artık gaz yapıyormuş hakkaten canım.
yaa sizlere bişey sorcam sizin ameliyat yerınde bitimınde delik varmı ıntıhap aksın diye bırakmışlar galiba işin garip tarafı olduda hafif akıntı var ordan ben b..yedim yarın dr gıtcam ınş. kötü şeyler sölemezzzz::KK43:(((
canım benim de ucundan çok az bir akıntı gelmişti. doktora gittim hemen. şükür bişey yokmuş batikon verdi az sürdüm geçti canım. çok dert etme hemen kuruntu yapma.

evet doktorum da bulgur süt yapar demişti ben dün azcık yedim ama yemem artık gaz yapıyormuş hakkaten canım.

canım benim de ucundan çok az bir akıntı gelmişti. doktora gittim hemen. şükür bişey yokmuş batikon verdi az sürdüm geçti canım. çok dert etme hemen kuruntu yapma.

saool baharcım ya inş. benımkıde önemsişz bişeydir çünkü şuan sıkıntı yaşacak hiç durumda degılım

selam kızlar
mevlutumuzu okuttuk allah kabul etsın ınsallah
darısı yapmayanların basına

bana esım cok guzel bır kolye aldı kızlar
bebek bası pembe ıncıden ç bedenınde de 3 tane pırlanta var ben esım ve oglumu sımgeleyen
sonra kayınvalıedmlerde guzel bır bıleklık yaptırmıslar
bana dugunumde hedıye gelen bır bıleklıgı denızde dusurmustum cok aglamıstım onun aynısını yaptırmıslar
kendı annemlerde kolye ve bıleklık hedıye ettıler hedıyeden yana sanslıyım yanı

bugun oglum yıne cok gaz sıkıntısı cektı halada cekıyor
bende kımyon yutmaya basladı bı cay kasıgı bakalım faydası olcak mı
bebeklerıne rezene ıcıren arkadaslar
kendı ıctıgınız rezene poset caylardan mı yoksa bebekler ıcın olan caylardan mı ıcırıyorsnuz

fatoşçum gözün aydın paşan kocuman olmuşşşşşş
evet canım ya kilo alıyo diye havalara ucuyom resmenn:)))
onlar herşeye maydonoz zaten.. sanırsın doktor sen bildiğini yap boşver
aynen öylee ya yok tabi o dedi diye vazmı gecicemmm:umursamaz:
canimmmmmmm turkiyedeki salaklar aferdersiniz ama bir b.... bildikleri yokkkkkk burda bebek emmediginde emzigi biraz sekerli suya battirip veriyorlar damagi guclensin emmeyi ohgrensin diye ve emziginin markasini bilmiyorum bebegin eger aliyorsa ki aliyormus demek ki onun damak yapisina uygunnnnnnn g........zekalilar ustlerine dusenseyleri yapmazlar baskaseylere burunlarini sokarlar bosver canini sikma birsey kafaniza takilirsa bana yazin benim 42gun boyunca hem doktorum hem ebem hemde bebek doktorum evime gelip gidiyor 1er saat haberiniz olsun veeeeee patentlerini yapmis hepsideeeeeee:nazar::1hug:
canım chicco'nun damaklı emzigini kullanıyorum zorda olsa tutturdum damaksız denedim onu almadı bi türlü... bende cok kararsız kaldım verip vermeme konusunda ama netten arastırdıgım kadarıyla hiç bi zararını görmedim... buarada bukadar cok bilgiyi nerden topluyoo bu kız acaba kocasımı doktor diye düşünüyodum bak ii oldu sölediginnkaydirigubbakcemile3

ємєℓ;9635919 .!.:
canım ben yiyiyorum oglumada gaz yapmadı simdiye kadar.
gulcan dikkat et akıntı ii bişey deilll bence sakın erteleme git doktora..
selam kızlar
mevlutumuzu okuttuk allah kabul etsın ınsallah
darısı yapmayanların basına

bana esım cok guzel bır kolye aldı kızlar
bebek bası pembe ıncıden ç bedenınde de 3 tane pırlanta var ben esım ve oglumu sımgeleyen
sonra kayınvalıedmlerde guzel bır bıleklık yaptırmıslar
bana dugunumde hedıye gelen bır bıleklıgı denızde dusurmustum cok aglamıstım onun aynısını yaptırmıslar
kendı annemlerde kolye ve bıleklık hedıye ettıler hedıyeden yana sanslıyım yanı

bugun oglum yıne cok gaz sıkıntısı cektı halada cekıyor
bende kımyon yutmaya basladı bı cay kasıgı bakalım faydası olcak mı
bebeklerıne rezene ıcıren arkadaslar
kendı ıctıgınız rezene poset caylardan mı yoksa bebekler ıcın olan caylardan mı ıcırıyorsnuz
canım allah kabul etsinnnn... darısı basımızaaa:) canım ben rezenenin işlem görmemiş yani cekilmemiş halini aldım onu kaynatıp içiyorum...

fatoşcum çok önemli bişey değildir canım içini rahat tut.
ebrucum ne mutlu bütün ailen hediye almış canım. walla bravo hepsine zaten ne kadar kibar insanlar oldukları belli oluyor. ben rezeneyi aktardan açık aldım canım.içine birazda çekilmemiş kimyon atıyorum kaynar suya bekletip içiyorum bir iki kaşık ta ali efeye verdim baya fark etti bugün canım.

ebrucum ali efeye emzik tutturmaya çalışıyom biyandan elimle tutunca emiyo bırakınca pıt atıyo :) allah kabıul etsin canım mevlütünüzü

ebru cum Allah kabul etsin inş. hayırlı evlat olsun oğluşun ben ecz.den aldım milupanın rezene çayı memnunum ama

gülcancım bende öle bi delik yok ama sen ihmal etme Allah korusun bugün içerden içerden bnmde karnım çok ağrıdı neden bilmiyom bide kolluyom kendimi üşütmiyim die ama.....evdede düzenin anca oturur cnm stres yapma hatta annenlerle olmaktan dahada rahat ediceksin emin ol ama biraz zamana ihtiyacın var cnm moralini bozma

gülcancım bende öle bi delik yok ama sen ihmal etme Allah korusun bugün içerden içerden bnmde karnım çok ağrıdı neden bilmiyom bide kolluyom kendimi üşütmiyim die ama.....evdede düzenin anca oturur cnm stres yapma hatta annenlerle olmaktan dahada rahat ediceksin emin ol ama biraz zamana ihtiyacın var cnm moralini bozma

aman sende dıkkat et tülaycım sezeryan hakketen dıkkat istiyo ya bıgun dıkkat etmeyım hop göbek şişiyo hemen oooo bi ömür böle ise yandık biz,bakalım yarın gitcez doktur beye ne diyecek

fatoşcum ogluşuna maşallah canım büyüyo paşalar

ebrucum allah kabul etsin gelin mevlütünüde görürsünüz inş.

selam kızlar nasılsınız, yavru kuşlar nasıll?
biz gezmeden geldik, çocuk kucakdayken dolaşmak ne zormuş yaa
kollarım koptu valla, hele alışveriş hiç yapılmıyor

Nabersiniz şekerler,

Biz gayet iyiyiz kızımla yemeğimizi yedik geldik şimdi mutfaktan... Bebek arabasına koyuyorum onu mutfakta tüm işlerimi yapıyorum eğer karnı toksa bebek arabasının içinde uyuyor , uyanıyor , kendi kendine gazını çıkarıyor, kakasını yapıyor ve değişik sesler çıkarıyor:)) Bebek arabası gerçekten çok işe yarıyor ha birde dönence oyalamak için birebir bazen içine bir koyuyoruz oyuncakları takip ede ede uyuyor bir süre sonra sesi çıkmayınca gidiyoruz bakmaya uyumuş kalmış yatağında kuşum:))

herkese iii akşamlar kızlar ben çok yazamıyorum ama fırsat buldukça okuyorum oğlum çok gazlı mahfediyor bizi geğiriyo pırtlatıo koca adam gibi ama yine ıkınıo yine kızarıo napıcaz bilmiyorum 1 çorba kaşığı kimyonu 1 kahve fincanına çıkardım midem bulana bulana içiorum rezene zinco denemediğim kalmadı kızlar metsil biraz işe yarıo sanki günde 3 defa her seferinde 4 damla veryorum metsil veren arkadaşlar ne kadar verdiklerini yazabilirler mi eczaneye sormayı unutmşum buarada oğlumun kırkı doğum günümde :)) 5 günümüz kaldı herkesi öpüoruz

herkese iii akşamlar kızlar ben çok yazamıyorum ama fırsat buldukça okuyorum oğlum çok gazlı mahfediyor bizi geğiriyo pırtlatıo koca adam gibi ama yine ıkınıo yine kızarıo napıcaz bilmiyorum 1 çorba kaşığı kimyonu 1 kahve fincanına çıkardım midem bulana bulana içiorum rezene zinco denemediğim kalmadı kızlar metsil biraz işe yarıo sanki günde 3 defa her seferinde 4 damla veryorum metsil veren arkadaşlar ne kadar verdiklerini yazabilirler mi eczaneye sormayı unutmşum buarada oğlumun kırkı doğum günümde :)) 5 günümüz kaldı herkesi öpüoruz

Canım bizim öyle pek gaz problemimiz yok ama olduğunda doktorumuzun tavsiyesi ile bizde metsil veriyoruz. 1 çay kaşığı suya 6 damla günde en çok 4 kez verilebilir.

kızlar acı elma yağını hergün sürüyormusunuz bebeğinize.. yoksa banyodan banyoyamı....

X