2009 Eylül Anneleri

herkese gunaydınnnnnnn gece zorlu gecmiş herkes için anlasılann.. bugun tam 1 aylık oldukkaydirigubbakcemile2 birazdan ilk asımıza gidcezzz....sizler nasılsınız bakalım

Hadi fatoşcum kırkınızın çıkmasınada az kalmış maşallah...

kızlar sanırsam bu kabızlık sezeryandan kalan bişeyyy..

Olabilir canım ama çok kötü yaaa((

teşekkür ederim kızlar. kayısıyı yiyeyim o zaman ben. umarım gaz yapmaz. ya bişey daha sorcam dün elmanın gaz yapmadığını konuşmuşsunuz. ben de yapar diye duydum yemiyordum. bilginiz var mı?

Baharcım korkutmak gibi olmasın ama bende kayısıda işe yaramadı "OSMOLAK" isimli bir kabız şurubum 2 gün önce 2 kez içtim (dün hiç içmememe rağmen çünkü fazla içmek istemiyorum süte falan geçer diye eczacı geçmez demiş ama güvenemiyorum) bugün çok daha rahat çıktım tuvalete bugünde alıcam şurubu sanki düzene girecek gibi....Elma bende gaz yapar diye biliyorum....

Evet canım idrar yollarında enfeksiyon iştahsızlığa yol açıyormuş bebeklerde.

Çok geçmiş olsun Özgecim benim eşimde grip çok kötü oluyor yaa evde birinin grip olması o nedenle Defneye 2 gündür tamamen ben baktım ve yoruldum çok şükür benim kız gayet uslu ama...

Kızlar size birşey sorucam. 1 haftadır kızı yıkamadım üşütmeyim diye ama çocuk çok pislendi ya. Elektrik sobasının karşısında yıkasam acaba üşütürmüyüm ne dersiniz??

Yıka tatlım bizimda kaloriferler haliyle daha yanmadı geçenlerde yıkadığımda elleri mosmor oldu giydirirken gözlerimin içine baka baka öyle bir titreyişi vardı ki içim eridi resmen o günden beri bizde banyodan önce ufo ile odayı ısıtmaya başlıyoruz giydirene kadar yakıyoruz sobayı artık daha iyi... Bence sende öyle yap.

Kızlar yaa benim bebiş geceleri çok uyuyor herkes uykusuzluğundan şikayetçi ben uyumasından şikayetçiyim demeyeyim ama endişeleniyorum işte acaba bu çocuk aç aç uyuyor mu diye dün gece saat 12:30'da sütünü içti 1:30'da ancak uyudu sabah 5:00'te süt sağmaya kalktım o hala uyuyordu 5:15'te uynadırmak için yanına gittiğimde uyanmış beşiğinde uslu uslu etrafına bakıyordu aldım besledim yarım saatte işimiz bitti sonra bir daha uyuduk hemen saat 09:30'tu yine kalktım süt sağmaya saat 10:00'da süt içmesi için uyandırdım ama bıraksm dahada rahat uyur yani...

dilekcim elma yemiyorum bulgur pilavı yedim dün artık onu da yemicem offf neyle beslencem şaşırdım walla.
ne güzel eşin yardım ediyormuş bizimki anca ben bişi dersem yapıyor akşam gelince iki dk seviyor o kadar... gerçi yapabileceği bişey de yok ben olmadan susmuyor ufaklık.
uyku olayına da maşallah canım kızına. uyku da çok önemli aman bozma düzenini canım.

Geçmiş olsun cnm sizede siz aile boyu atlatmışsınız :)

Saol canım teşekkür ederim. Geçer inşallah hemen. Buarada yıkadım kızımı geldim hemencik iyi oldu rahatladı çocuk.

Canım benim kızımda gece 11 de uyuyor sabah 4-5 e kadar. Sonra 2 saat aralıklarla kalkıyor 9 a kadar. 9da kahvaltı ediyoruz eşimle. o arada o yine sızıyor. 2 saat uyuyor gün boyu 1,5-2 saat aralıklarla uyanıyor. Ama dediğim gibi akşam 7 den 11 e kadar ayakta

slm kıslarrr
bizde 1 aylık olduk bugün ilk aşımızı olduk geldik ağladı yavrucum yaaa
yıkadım sabahtan rahat etsin die,dün akşam ilk defa metsil verdim oğluma aman Allah ım çocuk ne rahat etti tim gece alışık değil ilaca tesir etti valla veririm artık tabi alışırsa ne olur bilmem gaz sancılarına dönebiliriz...şimdi emdi oğlum yasin suresini dinlettiyorum sakinledi biras uyumak üzere...
baharcım bende elma gaz yapar die yemiyorum bulgur bende yemedim cnm rahatsız eder die
dilekçim valla çok şanslısın ama dr una sor için rahat etsin ama bnm ablamın kzıda seninki gibi büyüdü ablam uyandırmasa aç kalacak yavru....bazı bebişler öle oluyo
özge cim slmmmm nasılsın??? anladığım kadarıyla sizinde uykularınız düzene girmiş maaşallah
bizde akşamları 7 den 11,30 kadar ayaktayız sonra 12 gibi uyuyor 4 e kadarsonra 4.30 -5 gibi bidaha uyuyor emip altını aldıktan sonra8 e kadar sonra uyumadan bakınıyo öleeee bidaha uyuması 11 i buluyo bizim döngü gece ve gündüz aynı ...aynı saatlerde uyuyup uyanıyo oğlum inş. dahada düzelir 40 tan sonra

selam kızlar ben geldim.. dün akşam annemleri gönderdik memlekete bizde kızımla başbaşa kaldık.. ne güzel tatil yapıyodum ne temizlik ne yemek şimdi napcaz bakalım.. asıl benim için şimdi başlıyo maraton ama kızım için herşeye değer..
benim kızda 11-12 gibi yatıyo gece 4-5 arası uyanıyo sonrası aynen iki saatte bir kalkıyo uzun zamandır uyku düzeni böyle inşallah değişmez bende alıştım bu düzene..

ya akşam bizde eşimle tartıştık
bana doğum için özel bi şey yapmadın dedim senmisin dien senin neyini eksik ediyom da falanda filanda zaten durumla belli ben sana birşey yansıtmıyorum da ben de aldım oğlumu yatak odasına kapndık sabah geldi şirinlik yapıyooo
ya neden bende o şanslı kadınlardan değilim anlamıyorum yaaaaaa
siz biliyonuz nasıl bekledim sıkıntıyla doğumu hep ağladım e doğumdan sonra 2. günden beri oğluma hep yanlız bakıyorum....ama işittiğim laflara bak çok kırıldım vallaaa...eşim nasıl böle konuştu anlamıyorum:gitme:

Geçmiş olsun tülaycım oğluşuna. Paşa 1 aylık oldu he ne güzel maşallah. Sizin uykularda düzende ne güzel çok şükür.

Benim eşimde bişi almadı güzelim bana özel olarak. Zaten isteyemedimde durumları bildiğim için hiç sesimi çıkarmadım. Yalnız değilsin yani :) Sağlık olsun be bacım boşver

sela m kıslar zeyneb adayla sarılık aşıjmızın ikinci dozunu olduk geldik kuzum 35günlük 4kilo olmuş çok iyi dedi ebemiz yarıunda doktor kontrolümüz var bakalım orda ne çıkcak idrar yolu enfeksyonumu z bittimi bakalıommm

tülay biz dirayetli davrandıkça adamlar lahusa bunalımına girdiler sanırım. naz yapmak lazımmış canım naz.

Uyku saatlerimizi ben de yazıyım da halinize şükredin
Akşam 9-12 arası
2-3 arası
4,5 5,5 arası
şanslıysam 6-7 arası
Gündüz 12-1 arası bi de akşamüstü uyuyor sadece

ohh kızlar maşallah evlatlarınıza ben şu saat uyuyor şu saat kalkıyor diyemiyorum. bizim bir düzenimiz yok. rahatsa uyuyor rahat değilse ne uyuyor ne uyutuyor..

ben om-x gaz ilacı kullanıyom gündüz paso uyuyo rahatlatıyo uyku düzene sokuyomuş doktorumuz verdi bide karnına masaj için bitkisel myo oıl yag verdi gaz için onuda sürünce uyuyo rahatlıyo kuzummm

tülay biz dirayetli davrandıkça adamlar lahusa bunalımına girdiler sanırım. naz yapmak lazımmış canım naz.

yaa sorma baharcım aynen valla biz dirayetli oldukça tepemize çıktılar...fazla para harcamadıkça....ama bnm beklentim öle pahalı bişi değildiki bi gül al demi eve gelince ben hastaneden göriyim yani ama nerdeeee.zaten bunu söledimde ....adam çıldırdı anlamıyo ki incelikten

Canım ben ne olursa yiyorum hiç düşünmüyorum gaz maz çünkü o besinlere de ihtiyacı var bebişimin.. Mercimek,kuru fasulye,elma,bulgur hatta bazen abaertıp kola bile içiyorum:))) Evet canım eşim sağolsun çok yardım ediyor haftaiçi gündüzleri çalışıyor akşamlarıda o bakıyor beslemesi, gaz çıkartması, avutması, uyutması ona ait, altını bile değiştiriyor bazen, yoruldum diyor ara sıra şimdi anlaştık annemler geldiği günlerde annem bakıyor çünkü gündüz geldiğinde gece ben bakıcam onlar gelmediğinde yani gündüz ben baktığımda gece o bakacak haftasonu müşterek:)))

Sıhhatler olsun canım güle güle kirlenin tekrar...İyi yaa senin kızda benim kız gibi bayağı uyuyormuş öyleyse endişe etmeme gerek yok sanırım.

Tülaycım takma kafana yaaa bebeğede yansıtma her evde olur tartışmalar bak sonra sütüne yansır allah korusun...

cnm bende aynı dertliyim herkese hastanede çiçekler geldi bana eşmi hiçbişi almadı eve gelince söz alcamdedi eve geldikki tık yok ben ona evlat verdim gül gibi o birgülü çok görüğyo artık söylemem zorla aldıramam ya ama çok kırıldım içim gitt imilelte çiçek geldide kocama ntek güle papatyaya bile razıydım insan arıyo sevdigine dair bişilerrr

8ay sıkıntıyla geçti hamileligim 295igne yedim agrılar çektim annemde kaldım ama yokyas ben cnm dedikçe o biş igöstermedi bi gülü esirgiyosa eşler kırılıyo insan benim diger süper kadınlardan eksigim ne diyom içimde ngül gibi evlat verdim hanımlık ediyom saygım sevgim sonsuz ama bür gülü çok görüyolar odun resmen ya ıodunnnn agladı m bende çok sütüm geri gitti şükür geldi geri

Benim eşim bana kolye aldı ama almasaydıda çok kafama takmazdım çünkü dediğiniz gibi kızlar durumlarımız belli ve bu dönemde o kadar çok masrafımız var ki birde maaşta almıyoruz kaç aydır, mutlaka onlarda istemiştir almak ama bazen şartlar elvermiyor işte.

banada almadı eşim takma kafana zaten alsada pek berğeneceğimi sanmıyom daha öğrenemedi zevklerimi..benim en güzel hediyem kucağımda şu an .. biz doğum yapıyoz ama aynı telaş onları da sarıyo çok üstüne gitme

eŞım 500tl verıd helalı hoŞ olsun eksıklerını al dedı Çocuk parası almıŞ ıŞyerı vermıŞ adagımı kescem bende mevlÜt yapcam pazar gÜnÜ ıŞteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…