- 26 Aralık 2008
- 287
- 14
Canım bizim öyle pek gaz problemimiz yok ama olduğunda doktorumuzun tavsiyesi ile bizde metsil veriyoruz. 1 çay kaşığı suya 6 damla günde en çok 4 kez verilebilir.[/QUOTEdilekcimmm çok sağol canım opuyorumnanaktanbende doğrudan ağzına 4 damla veriodum artık suya karıştırırım kıvamıda çok yoğun demek öle kullanılacakmış maşaaallah kızına canım inşallahda gazı olmaz senin bebek arabası ve döneneceyi ben de bi denicem hiç iş yapamaz oldum yalnızken bakalım olacak mı gazı çok ya sakin sakin bakındığı an yok denecek kadar az
Nabersiniz şekerler,
Biz gayet iyiyiz kızımla yemeğimizi yedik geldik şimdi mutfaktan... Bebek arabasına koyuyorum onu mutfakta tüm işlerimi yapıyorum eğer karnı toksa bebek arabasının içinde uyuyor , uyanıyor , kendi kendine gazını çıkarıyor, kakasını yapıyor ve değişik sesler çıkarıyor:)) Bebek arabası gerçekten çok işe yarıyor ha birde dönence oyalamak için birebir bazen içine bir koyuyoruz oyuncakları takip ede ede uyuyor bir süre sonra sesi çıkmayınca gidiyoruz bakmaya uyumuş kalmış yatağında kuşum:))
kızlar acı elma yağını hergün sürüyormusunuz bebeğinize.. yoksa banyodan banyoyamı....
kızlar yaa bu sebamed sampuan yuzunden oğlumun kafasında konak denen o kepek gibi seylerden cıktı. yenı sampuana gectık ama bıtmedı hala. bır yerde yanlışmı yapıyoruz yoksa herkesde oluyormu
canım tatlı elma yağının ne etkisi varki gaz sancısına faydasını gördünmüü..ayy acı elma çok kötü kokuyor ama çok etkili maaşallahh..ben tatlı elma yağını kullanıyorum her gün 1 kez masaj mutlaka yapıyorum cnm onun zaten bi yan etkisi yok hemide mis gibi elma kokuyo kuzum
canım acı elma yağı zararı yok ama seyreltilip kullanmak lazımmış ben birazda zeytin yağı karıştırıyorumm çünki yavrumun karnı kızardıı benekbenek yıkadımm geçtii artık seyreltip kullanıcamm.. geceden geceye sürmek yeter herhalde ozaman... canım sen dediklerimi yap bebeğin gazı falan kalmıycakk bak maaşallah bizimki paşa paşa yatıyor yoksa şimdi ikimizde yatak odaında perişandık.. Allah kolaylık versin hepimize...ve bebeklerimize bol uyku....meryemcim sen deyince bizde mustela alip kullanmaya basladik yuzundekilerde epey azaldi sacinda da konak olmadi
benc kullanmaya devam et bi de iyice durula saclari sampuanli kaliyor olabilir mi
aysecim aci elma yagini biz gunde bi kac kez suruyoruz acaba zarari var mi ?
tulycim bu aci elma yagi hic elma gibi kokmuyor valla zaten ustunde baska birsey yziyor
dilekcim boyle anlatip durma valla benim nazarim degebilir biliyosun bizimki hic uyumuyorsaka allah nazarlardan saklasin masallah kuzuna insallah hep boyle gider uykusu darisi bizlerin basina
su an yine icerden ikinma sesleri geliyor yavrumun icim parcalaniyor resmen yaaa allah yardim etsin bitsin su gazi artik :
kızlar sağolun. sanırım kafanın on tarafını ıyı durulayamıyoruz. gozune kacar korkusu falan. demetcım banyodan once zeytınyagı suruyorum kafasına bol bol. bugun esım tarakda alacak ben almamıstım o zaman taraklada temızlerız ınsallah
selam taze annişler a.s.
bende aralık annesi olucam allahın izniyle
doğumdan korkmuyorumda lohusalıktan korkuyorum
şimdiden kara kara düşünüyorum
kimseyi yanımda istemiyorum
anne kaynana falan
ama diyemiyorumda
kimse bebeğimi görmesin ellemesin istiyorum
mevlütü bile 3. ayı bitince yapmayı düşünüyorum
böyle düşünceler sizlerdede oldumu
doğumdan sonra dahada abartmaktan ve insanların kalbini kırmaktan korkuyorum
nasıl geciyor bu dönem :uhm:
valla aksine canım ben devamlı yanımda birileri olsun istedim... hadi bebegine kandin baktın diyelim inan evişleri yemek vs. hiç halin olmuyor en azından onlarda yardımcı olurlar... ya zaten kucucuk bebegi öyle sapur supur öpmezler heralde bizde olmadı cok sukur... annem daha yeni yeni ellerini öpuyoo....ya galiba benim lohusayım diye cokta piskolojim bozulmadı....LOHUSALIGI DEGİL ANNELİGİİİ YASAMAK LAZIMMMMMMMMMMM.......opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selam taze annişler a.s.
bende aralık annesi olucam allahın izniyle
doğumdan korkmuyorumda lohusalıktan korkuyorum
şimdiden kara kara düşünüyorum
kimseyi yanımda istemiyorum
anne kaynana falan
ama diyemiyorumda
kimse bebeğimi görmesin ellemesin istiyorum
mevlütü bile 3. ayı bitince yapmayı düşünüyorum
böyle düşünceler sizlerdede oldumu
doğumdan sonra dahada abartmaktan ve insanların kalbini kırmaktan korkuyorum
nasıl geciyor bu dönem :uhm: