Canım çok geçmiş olsun. Benimde aynı şekildeydi kanamam ama doktorum bunun normal olduğunu söyledi nedense :uhm: Ama artık bitti zaten kırkımız çıktı pazartesi günü... Bu arada bebişin için üzüldüm tatlım ama olabilir tatlım daha ilk ayları ve gerçek yaşama uyum sağlamaya çalışıyorlar sen elinden geleni yapıyorsun merak etme eminim bir sonraki ay çok daha iyi olacak aslında iyi bile almış sonuçta doğumdan sonra %10 kilo kaybına uğruyorlar biz 14. günümüzde doktora gittiğimizde sadece 80gr almıştı düşün benim durumumu doktor mama takviyesine başlattı 15 gün sonra gittiğimizde ise 660 gr almış dr çok güzel dedi yani canım hiç canını sıkma bak biz sizden çok kötü durumdaydık ki benim bebeğim çok düşük ağırlıklı doğdu 2560gr ama artık yavaş yavaş kendini toplamaya başladı seninkide öyle olacak.
Bu arada kızlar bebeğimin yüzündeki isilikler nerdeyse geçti ılık su ile silmek gayet iyi geldi galiba. Kızım çok kusuyor yaa kızlar bilmiyorum onda da reflümü var yada bizmi çok yediriyoruz acaba??? Kızım biberonla süt içtiği için ne kadar içtiğini görebiliyoruz bazen 50-60ml içiyor o zaman hiç kusmuyor bazende 130-150ml filan içiyor ve mutlaka kusuyor...Bu duruma canım çok sıkılıyor.... Çocuk doktorumuz kalçalarını kontrol etti ve kalça usg'si çektirmenize gerek yok ben kontrol ettim yolunda olmayan birşey yok dedi bu dışardan kontrollede anlaşılabilen birşey mi acaba? Yoksa çektirmemiz mi lazım?
aynen canım kusunca burnundanda çıkıyo .anamdan emdiğim süt burundan geliyormuş yani:)hohohohhooooo:roflol::roflol::roflol:
ayfercim physiologica die bi sprey verdi dr um yani ben istedim çünkü burnunda sütten pislikler oluyo bazen yavrum nefes alamıyob.asp.hiç bi işe yaramadı ondan aldım cnm
aynen bizdede var.emzirince geçiyor. meme az dolu olunca süre uzuyor ama napalım.1 damla azcık limon ağzına değdirince geçermiş.bizde tutmadı ama midesinede günah asit neticede limon.kızlar sizin bebeklerde çok çok hıçkırık oluyomu.benim kızım çok oluyo...
canıım sağolasın.bebek uyusa yapcam.uyumuyorda.bi çala yapıverdim ne süperdi yaa.afiyet olsun hepimize sağolasıın.şekerim gel valla hazır yaptım ben :)) hem oyle bir yapmışım ki tum topiğe yeter kaydirigubbakcemile3
o hoo canım bizimkide öyle.büyük adam mübarekler.Kızlar bebeğim 12 saattir sadece 3 saat uyudu.O da kesik kesik gece de uyumamıştı zaten doğru düzgün.Acaba acile mi gitsek
emsalin doktoru sab simplex kanserojen içeriyor demiş yaa.bende kullanıyordum ama korktum şimdi.anladım..umarım bir an once geçer canım
ben de arada zinco, bazen de sap simplex veriyorum
geceleri ise rezene içiriyorum
Allah kabul etsin ve maşallah diyim canım.slm kızlar mevlütümüzde bitti şükür anca girebildim temizlikler falan derken herşey çok güzeldi kızlar... darısı mevlüt yapmayanlara...
cuma aşımızı olduk bebeğim tam 1 ayda 1700 gr almışşş maaşallah sütümm yetiyor şükür.. artık herşey yiyorum kızlar tabi çok gazlılar hariç... günde 1 kaşık kimyon yutuyorumm üstünede 1 bardak su içiyorumm kuzumm rahat çok şükür arada gaz sancımız oluyor tabi ama yinede eskiye göre çok iyi ... az kaldı kırkımızda çıkıyor şükür...
hangi emzik canım o yaa.7 tane emzik aldım bana mısın demedi.sab simplex için denileni okudun dimi.ay ne biliyim.Merhaba kızlar,
Sorunlarımızın çoğu ortak sorunlar ama benim bebek beni gerçekten çok yordu ya... Şu an 49 günlük olduk. 2-3 gün öncesinde uyanık olduğu tüm saatlerde kesintisiz ağıyordu. Birşeyi mi var diye doktorlara götürdük ama bebeğimiz kolikmiş. Sürekli kıvranıyor gazdan. Ne emzik tuutu ne biberon önceleri. Birsürü emzik aldım çok şükür 2 gün önce birisini beğendi. Hiç değilse şimdi onunla oyalanıyor biraz. Bizler de nefes aldık emzik sayesinde. Herkes 40 ından sonra geçer diyordu biraz düzelme var ama geçmedi. Artık 3 ayı bekliyoruz. Uyku düzeni de yok. Çok şükürkü şu ana kadar yardım eden birileri vardı hep yanımda.
Canım ben önce zinco denedim , sonra nurse harveys şimdi de sab simplex aldım. Rezene dearada veriyorum. Sab simplexi günde kaç damla veriyorsun canım doktorun mu önermiştti. Zinco ve nurse doktor vermişti bize ama sab simplexi ben kendim eczaneden aldım da.
ah yavrum kk açık ben yok.yfersmu, baharcikk, sezens kızlar sobeledim siz
maşallah kuzunaaa.
kizlar cildircam sabah saat 3 ten beri ayaktayiz
uyumuyor durmuyorda surekli kucagimda pispisliyorum yok
surekli ikniyor girtlaktan aci aci sesler cikartiyor
ne zamandir bu kadar kotu olmamisti anlamiyorum ki ne farketti dunden bugune
aysecim sen her yemekten sonra mi 1 kasik kimyon yutuyorsun bende denemek istiyorum faydasi olacak mi bakalim cunku senin oglunda cok fena gaz sancisi cekiyordu diye hatirliyorum ona fayda ettiyse belki bizede eder
birde benden 1 hafta once dogum yapmis bir arkadasim ortakoyde bir aktardan bir cay tarif etti
icinde karisik bitkiler varmis adama gaz icin deyince direk veriyormus
onu sabah aksam icmis oglum cok rahatladi ilac felan kullanmayi biraktik dedi
bugun esim onu da alcak
bu uykusuzlugun ustune bugun mevludumuz var allahim yardim etsinsag salim atlatalim insallah
kizlar hanginiz sormustu hatirlamiyorum gecmisede bakamadim benim oglan 3147 dogdu hastaneden 2 gun sonra 2800 ciktik yani baya kilo kaybetmisti ilk gunler. neyseki simdi iyiyiz cok sukur
off kizlar yaaa bu uykusuzluk caresizlik cok fena bazen o kadar sinirlerim bozuluyorki cocugu hirpalamak geliyor icimden sonra cok vicdan azabi cekiyorum boyle hissttigim icin
ben cok hazirliksizmisim sanirim bu tip durumlara
bu arada kızlar şu kabızlığa çare bilen var mı? deli olcam ya. 9 ay başıma gelmeyen şey 3 gündür anamı ağlattı. oğlum da kabız oldu benim yüzümden1 tencere üzüm hoşafı içtim bana mısın demedi
bu arada kızlar şu kabızlığa çare bilen var mı? deli olcam ya. 9 ay başıma gelmeyen şey 3 gündür anamı ağlattı. oğlum da kabız oldu benim yüzümden1 tencere üzüm hoşafı içtim bana mısın demedi
ємєℓ;9626537 .!.:gunaydın guzel annişler nasılsınız opuyorumnanaktan