2009 Eylül Anneleri

bu arada kızlar şu kabızlığa çare bilen var mı? deli olcam ya. 9 ay başıma gelmeyen şey 3 gündür anamı ağlattı. oğlum da kabız oldu benim yüzümden :KK43: 1 tencere üzüm hoşafı içtim bana mısın demedi :KK43:

kabızlık için dut pekmezi de süper bir çözüm, ben 2 kaşık içer içmez işe yarıyor...

gaz konularını okudum, bizde çok büyük sıkıntı olmadı henüz, ben sabah akşam karışık bitki çayı (rezene, ısırgan, kimyon tohumu) ve birer kaşık kimyon içiyorum. sanıyorum faydası oluyor...

Tülay bu hediye işini kendiliğinden akıl eden erkek sayısı çok azdır heralde. eşim bana aldı hediye ama ben yönlendirdimç ben de doğumdan hatıra kalsın diye hassasiyet göstermedim ağzımla istedim. yani kendim alsam da olurdu...

herkese merhaba ben gökgül.kkya yeni üye oldum.hamileyim.9. haftanın içindeyiz...bişi rica edicem sizlerden.gebelik kıyafetlerinizi kullanmayacaksanız benimle paylaşır mısınız.ben alamıorum.ve güzel bi hamile olmak istiyorum.bana yardım ederseniz bir ömür boyu dua edicem size.çok teşekkür ederim şimdiden..sağlıkla büyütün yavrularınızı..Allaha emanet olun..

herkese merhaba ben gökgül.kkya yeni üye oldum.hamileyim.9. haftanın içindeyiz...bişi rica edicem sizlerden.gebelik kıyafetlerinizi kullanmayacaksanız benimle paylaşır mısınız.ben alamıorum.ve güzel bi hamile olmak istiyorum.bana yardım ederseniz bir ömür boyu dua edicem size.çok teşekkür ederim şimdiden..sağlıkla büyütün yavrularınızı..Allaha emanet olun..

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin.. bizim hamilelikler yaza geldiği için hamilelik hep yazlık ama olabilecekleri yollayabilirim.. özelden adresini gönder

herkese merabaaaaaa asımızı olduk geldikk kuzum biraz agladı uyuyuverdi sonra hemen.. oglusum 4400 gr olmus boyuda 52 cm biraz toparlanıyo gitgide maşallah...
tülaycım o cicegi bende bekledimmm ama gellmedii... ama hediye için cok ısrar etti ne istiyorsun diye tabi maddi durumları bildigim için hiç bişey istemedim.. ama çiçegi düşünmesi gerekirdi onudam ben diyecegimm gitbana cicek all ay n e komik olurduukaydirigubbakcemile3

herkese merabaaaaaa asımızı olduk geldikk kuzum biraz agladı uyuyuverdi sonra hemen.. oglusum 4400 gr olmus boyuda 52 cm biraz toparlanıyo gitgide maşallah...
tülaycım o cicegi bende bekledimmm ama gellmedii... ama hediye için cok ısrar etti ne istiyorsun diye tabi maddi durumları bildigim için hiç bişey istemedim.. ama çiçegi düşünmesi gerekirdi onudam ben diyecegimm gitbana cicek all ay n e komik olurduukaydirigubbakcemile3

hadi gözün aydın canım.. oğluşuna da maşşallah kocaman delikanlı olmuş.. benim eşim çiçek getirdi ama onu da doğumdan önce ben ima ettim yoksa akıl edemezdi..

hadi gözün aydın canım.. oğluşuna da maşşallah kocaman delikanlı olmuş.. benim eşim çiçek getirdi ama onu da doğumdan önce ben ima ettim yoksa akıl edemezdi..

benimki tuhaftır biraz... ima etsen özellikle getirmez... aman getirsede oglan askere gidene kadar söylerr :))))))

saglık ocagındaki hemsire sinirimi bozdu yaa neymiş neden emzik vermişimm zararlıymışşş damak yapısını bozarmıs gördügün gibi emzigimiz damaklı ve kaliteli dedimm kadın olsun bi işe yaramaz dedii eşimde zaten istemiyodu emmesini oda bak zararlıymıs diye arka aldııı.... üstlerine vazife olmayan seye ne karısırlar anlamam.. ilgilen desen dönüp bakmazllar yaa

saglık ocagındaki hemsire sinirimi bozdu yaa neymiş neden emzik vermişimm zararlıymışşş damak yapısını bozarmıs gördügün gibi emzigimiz damaklı ve kaliteli dedimm kadın olsun bi işe yaramaz dedii eşimde zaten istemiyodu emmesini oda bak zararlıymıs diye arka aldııı.... üstlerine vazife olmayan seye ne karısırlar anlamam.. ilgilen desen dönüp bakmazllar yaa

onlar herşeye maydonoz zaten.. sanırsın doktor sen bildiğini yap boşver

fatoşçum gözün aydın paşan kocuman olmuşşşşşş
nino cum valla bekledim ama nerdeee maddi durumlardan bende bi çiçek görseydim hastaneden gelince evde yeticekti ama maalesef
neyse ne yapalım bnm lahusa depresyonu tuttu galibaa çıkmaya 10 gün kala

benim eşimde diğer odaların kapısındaki çiçekleri görünce beni yürütürken ben de alıyım dedi. yok dedim saol gerek yok. bişey söylendiğinde kıymeti kalmıyorki madem gördün içinden geçti git al. eve gelince de sürekli söyledim bari bi çiçekle gelsen eve diye ama yok. hadi onlardan geçtim kapris yapmasa yeterdi bana ...

benim eşimde diğer odaların kapısındaki çiçekleri görünce beni yürütürken ben de alıyım dedi. yok dedim saol gerek yok. bişey söylendiğinde kıymeti kalmıyorki madem gördün içinden geçti git al. eve gelince de sürekli söyledim bari bi çiçekle gelsen eve diye ama yok. hadi onlardan geçtim kapris yapmasa yeterdi bana ...

boşver baharcım biz bize yeteriz hee heee k k da olmasa bilmiyom ne yapcezzz

bende bişey almasa önemli değil diyordum kendi kendime ama sadece çiçekle geçiştirdiğini düşünmek bei üzüyordu. bir gun dedım yaptıgım çocugu begenmedın mı hiç bişey almadın bana dedim:) ben almam dedi. kardeşm kuyumcu. meğer ona siparişi vermiş. begendıgı yuzuk yokmus yapılması için beklemiş:) ne kadar almasa da olur desem de ben bekliyordum:)

tülaycım walla öyle ya. burda da içimizi döküyoruz teselli buluyoruz. iyiki varsınız he.
meryemcim ne mutlu eşine canımcım.

evet meryem cim çok şanlısın cnm kıymetini bil
ay oğlan uyurken bende uzanem accık valla salak gibi oluyom gece yat kalklardan

evet kızlar sağolsun. normal şartlarda olsa aslında alma derdim. çünkü oğlumla birlikte gelen masraflar ve bizim durum malum. ama lohusalık beklentileri gercekten yukseltıyor.
birde sizde oldumu bilmiyorum ama ben ilk 10 gun çok ağladım. sebepli sebepsiz agladım sürekli. en çokda ilk haftamız dolunca. oğluma sarıldım ve seninle kalacagım 12 haftanın biri gitti bile diye ağladım

X