- 15 Mayıs 2008
- 4.690
- 0
gunaydin kizlarrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzz sekerler bebekleride kendiniz gibi dusunun nasil biz fazla yiyince midemizde rahatsizlik oluyor gaz cikarinca bellirli birseyler geliyorsa bebeklerdede ayni hava aliyorlar onlar hem karin agrisi hemde mide agrisi birlesince kusma aglama ve huysuzluk ortzaya cikiyor sakin sikinti yapmayin sikinti yapinca bebek sizden sikintinizi aliyor dahada huysuzlasiyor sakin olarak is yaparsanizzzz goreceksinizki cok uysal olacak bebisleriniz sutz olayina gelince benim tek gogusden masallaaahhhhh allahhhh herkese versinnnnnnn 120-150 arasinda cikiyor onun sebebide bol sut bol suuuuuuuuuuuu ve bebisim suan 5.....ustundeeeeeee:teytey::teytey::Saruboceq::Saruboceq:insallah hep hersey yolunda giderrrrrrrr
Çok teşekkürler Demetcim doğru söylüyorsun sanırım biz herşeyden çok evhamlanır olduk(Çocuk az yer idrar yollarında enfeksiyon mu var acaba derim , çok yer yaa bu çocuk obez mi olacak acaba derim çok yediği için kusar reflüsü mü var acaba derim, çok uyur neden bu kadart çok uyuyor derim, az uyur ağlar acaba bir sıkıntısı mı var derim offff ben kafayı yiyeceğim bu gidişle kaydirigubbakcemile3
kizlar cildircam sabah saat 3 ten beri ayaktayiz
uyumuyor durmuyorda surekli kucagimda pispisliyorum yok
surekli ikniyor girtlaktan aci aci sesler cikartiyor
ne zamandir bu kadar kotu olmamisti anlamiyorum ki ne farketti dunden bugune
aysecim sen her yemekten sonra mi 1 kasik kimyon yutuyorsun bende denemek istiyorum faydasi olacak mi bakalim cunku senin oglunda cok fena gaz sancisi cekiyordu diye hatirliyorum ona fayda ettiyse belki bizede eder
birde benden 1 hafta once dogum yapmis bir arkadasim ortakoyde bir aktardan bir cay tarif etti
icinde karisik bitkiler varmis adama gaz icin deyince direk veriyormus
onu sabah aksam icmis oglum cok rahatladi ilac felan kullanmayi biraktik dedi
bugun esim onu da alcak
bu uykusuzlugun ustune bugun mevludumuz var allahim yardim etsin sag salim atlatalim insallah
kizlar hanginiz sormustu hatirlamiyorum gecmisede bakamadim benim oglan 3147 dogdu hastaneden 2 gun sonra 2800 ciktik yani baya kilo kaybetmisti ilk gunler. neyseki simdi iyiyiz cok sukur
off kizlar yaaa bu uykusuzluk caresizlik cok fena bazen o kadar sinirlerim bozuluyorki cocugu hirpalamak geliyor icimden sonra cok vicdan azabi cekiyorum boyle hissttigim icin
ben cok hazirliksizmisim sanirim bu tip durumlara
Ebrucum sakin ol tatlım ya sen huzursuzlandıkça o daha kötü olacaktır bu dönemi daima geçici bir dönem olarak düşün. Kırkınız çıkınca umarım rahatlarsınız...Mevlüdünüzü de allah kabul etsin...
bu arada kızlar şu kabızlığa çare bilen var mı? deli olcam ya. 9 ay başıma gelmeyen şey 3 gündür anamı ağlattı. oğlum da kabız oldu benim yüzümden 1 tencere üzüm hoşafı içtim bana mısın demedi
Ahhhh ahhh neler çektiğimi bir ben bir allah birde alaturka tuvaletimizin( diğerinde hiç yapamıyorum) fayansları bilir bazen bayılıcam sanıyorum damla damla kanlar akıyor ve bu durum nerdeyse 20-25 gündür sürüyor...mafoldumben