2009 Eylül Anneleri

kısss valla sen çok yaşa emi ne güzel deyivermişin gari hadi hayırlısı olsun bakem kardeş gelcekmi kardeş heheeeeezemuszemus

irmik helvası süt yapıyor diye biliyorum...
elma, armut lifli meyvelerden gaz yapmaz, korkmayın....

baharcım öznur facebooka giriyor ama buraya girmiyo, acaba nette mi sorun var. inşallah görüşecem öznurla...

biz sessiz sedasız yapmamız lazım, malum kaynana kayınpeder yan odada yatıyor olacak he he :)...

kızlar maşallah adamlar korkup kaçmazsa iyidir bizden he.
gülaycım babanem bizde bizim de... anladın sen onu :))) öznurla görüştüğünde selam söle kırıldım ben ona unuttu bizi burda diye :)

bu tamamen benim hatamdııı.. yavrum hala aklımdan gitmiyoo......

Fatoşcum çok geçmiş olsun yaa bugün aynı dertten muzdaribiz az önce bende kafasını yanlışlıkla bilgisayar masasına çarptım azcık ağladı zaten süt vermek için pozisyon alırken oldu sonra biberon ağzına girince hemen sustu sonra ara ara emziği ağzından çekmelerimde de ağlamadı sonra uyudu kaldı inşallah birşey olmamıştır yaa kendimi çok suçlu hissediyorum mafoldumben

Tülaycım ve Ebrucum her ikinizinde bebişlerine maşallah çok güzel kilo almışlar umarım hep böyle devam eder....

Ayrıca gece uyandırmaları konusunda bana fikir verdiğiniz için teşekkür ederim bundan sonra uyandırmıycam ama saati 5 saat sonraya kurucam eğer uyanmazsa o zaman uyandırcam zaten kalkıp sütte sağmam lazım siz nasıl yapıyorsunuz ki 5-6 saat boyunca süt vermez veya sağmazsak süt rezervlerimiz azalmaz mı?

Bu arada ara ara bende su veriyorum bebişe , ağzı pamukçuk olmasın diye. İki - üç gündür dili pamukçuk olmuştu karbonatlı su ve mikostatin ile temizledik çok iyi geldi iştahı şimdi daha iyi.

Tülaycım biz haftasonu denedik artık 6 haftayı geçtik diye ama bilmiyorum ki ben mi çok hassasım anormalim olmadı 1-2 deneme ile de hemen oluverecek gibi değil maalesef ,canım çok acıdı ilkini hatırlıyorumda bir hafta sürmüştü yavaş yavaş canım acımadan kaydirigubbakcemile3 sanırım bu da öyle olacak galiba... :kedi: :kedi: :kedi:

yapmıyor tubacım

sagol canımm :kedi:

ooh ne guzel o zaman bir de üstüne sut yapıyorsa zemuszemus

kızlar pamukçuk nasıl olur diye sordum dr.a

tum agzı, damagı dahil beyaz leke leke olurmuş

dilinin üzerinde biriken beyaz tabaka ise bizim sütümüzün yağıymış

ben onu pamukçuk sandımdı onceleri

bilginiz olsunn

inan hala içim acıyor ona baktıkca.. hele o gözlerinden yas gelerek aglaması mahfetti beniii(((

vallla şekerim sez olmasa 9 ay araları olurdu herhal :kedi:

kızlar benim oğlan uykusunda kahkaha atıyor yaaaa. rüyasında süt inecikleri mi görüyor nedir :)))

ay siz çok yaşayın yaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

kıs dilek bilg.masasımı hay Allah yaaa benim bazen omzuma çarpıyo da ay içim eriyo acıttım die ama hep oluyo benim oğlan tavşan gibi sıçramaya başladı çünkikaydirigubbakcemile3
hadi yaaa o kadar vahim durum yani ilkindende beter hee zaten korkuyodum dilek temelli koptum yani şu ankafamçokkarıştı

kızlar bi arkadasım söylemişti.dogumdan sonra hormanların etkisiyle ilk 3 ay canı yanıyomuş kadınların normalmiş...

kızlarcım alıntıları yaptım yaptım yazamadım ne uyuyor ne duruyor.okuyom gelip gelip sizinleyim ha bilginiz olsun.ulen canım irmik helvası çekti kııız sütte yaparmış ne güseeel.

maşallah bebişine anacım ya bizimki niye uyumuyooo:)uyandırıp düzen bozma dilekcim boşver.
kızlar bi arkadasım söylemişti.dogumdan sonra hormanların etkisiyle ilk 3 ay canı yanıyomuş kadınların normalmiş...

evet kuruluk oluyormuş bundan dolayı.

deniz suyu derken sterimar sprey mi?

merhaba bayanlar
benim süt olarak iki göğsümde bariz fark var aynı durumda olan varmı , yoksa bende mi bi gariplik var

kızlar değil kırkını seksenini bile beklesem bende tık olmıcaktı yazdıklarınız sayesinde tırstım 160 ının çıkmasını beklicem :)))

kızlar değil kırkını seksenini bile beklesem bende tık olmıcaktı yazdıklarınız sayesinde tırstım 160 ının çıkmasını beklicem :)))

hohohohhooooo:roflol::roflol::roflol:
ayfercim physiologica die bi sprey verdi dr um yani ben istedim çünkü burnunda sütten pislikler oluyo bazen yavrum nefes alamıyob.asp.hiç bi işe yaramadı ondan aldım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…