- 1 Mayıs 2007
- 6.937
- 3.265
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarcım alıntıları yaptım yaptım yazamadım ne uyuyor ne duruyor.okuyom gelip gelip sizinleyim ha bilginiz olsun.ulen canım irmik helvası çekti kııız sütte yaparmış ne güseeel.
kızlar sizin bebeklerde çok çok hıçkırık oluyomu.benim kızım çok oluyo...
Kızlar bebeğim 12 saattir sadece 3 saat uyudu.O da kesik kesik gece de uyumamıştı zaten doğru düzgün.Acaba acile mi gitsek
Gaz sancısı da olabilir bilmiyorum ki uyutuyoruz anında geri uyanıyor ve canı acıyormuşçasına ağlıyor.
nurse harveys veriyordum zaten düzenli olarak.Kırkını bekliyordum düzelecek diye bizimki gittikçe kötüleşiyor
anladım..umarım bir an once geçer canım
ben de arada zinco, bazen de sap simplex veriyorum
geceleri ise rezene içiriyorum
Gaz sancısı da olabilir bilmiyorum ki uyutuyoruz anında geri uyanıyor ve canı acıyormuşçasına ağlıyor.
Merhaba kızlar,
Sorunlarımızın çoğu ortak sorunlar ama benim bebek beni gerçekten çok yordu ya... Şu an 49 günlük olduk. 2-3 gün öncesinde uyanık olduğu tüm saatlerde kesintisiz ağıyordu. Birşeyi mi var diye doktorlara götürdük ama bebeğimiz kolikmiş. Sürekli kıvranıyor gazdan. Ne emzik tuutu ne biberon önceleri. Birsürü emzik aldım çok şükür 2 gün önce birisini beğendi. Hiç değilse şimdi onunla oyalanıyor biraz. Bizler de nefes aldık emzik sayesinde. Herkes 40 ından sonra geçer diyordu biraz düzelme var ama geçmedi. Artık 3 ayı bekliyoruz. Uyku düzeni de yok. Çok şükürkü şu ana kadar yardım eden birileri vardı hep yanımda.
Canım ben önce zinco denedim , sonra nurse harveys şimdi de sab simplex aldım. Rezene dearada veriyorum. Sab simplexi günde kaç damla veriyorsun canım doktorun mu önermiştti. Zinco ve nurse doktor vermişti bize ama sab simplexi ben kendim eczaneden aldım da.
geçmiş olsun cnmcım hemen hemen aynı sıkıntılar hepimizde var cnmcım