2009 Eylül Anneleri

canım zamanla oturacak inşallah ya. az sabretmemiz gerekiyor. ne kadar uykusuz kalsakta yorulsak ta bu kutsal görev için değer bence.

değer tabi o benim canım ama azıcık uyusa da annesi de dinlense keşke.Şu an kucağımda mehter marşı dinliyor sadece bununla susuyor.Kollarım koptu bıraktığım an feryat figan.Gece de uyumadı ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor anlamıyorum.

mehter marşı mı allah iyiliğinizi versin emi :) daha neler duycaz bakalım. resmen parmaklarında oynatıyor bu veletler bizi ya :)))

slm annişler ve kuzucukları...benim minnoş bi durmuyoki kulübe bakayım :) sizler nasılsınız bakalım..

selam millet bizim oğlan dün çok huysuzdu nedense
dr a gittik bugün oğlum maaşallah 1400 gr almış 4700gr olmuş boyuda uzamış 58.5 olmuş dr muz gaz sancıları normal ilaç kullanmaman ii demiş her halukarda bu sancılar olucak dedi ama biz metsil alalım artık dedik bi şekilde 1 ay idare ettim ama kendimi suçlu hissediyom artık yavrum sancı çekerken
anne sütü yeterli dedi ateş düşürücü aldık yarın aşımız var malum aşı öncesi vercez oğluma inş. onuda atlatırız sağ salim.diğer herşey de normaldi çok şükür pişik içinde dr umuz normal çok sık altı değiştiği için dedi bepanten yazdı bakalım

haaa bide burnu için aspiratörler işe yaramıyo deniz suyu aldık ondan kullancez artık daha sağlıklı dedi dr muz

Son düzenleme:
kızlar benim kızım okadar çok hıçkırık oluyoki sormayın...sizinkilerde öylemi.

selam kıslar kızıma doktor om-x diebi şurup verid okadar rahatladıki kızım dünden beri mışıl nmışıl uyudu ilk defa bigece uyudu gaz sancısı gitti yanına myo oıl verdi masaj yaptım karnıyla ayak tabanına ç.ok iyi geldi gaz sorunumuz kalmadı yani bigünde halletti sagolsun doktor

cnmm maşallah 29 günde 1400 gram almış...nasıl becerdin sadece anne sütümü..mama takviyen varmı?

benım kızda 2710 dogdu 2500e dÜŞtÜ 30gÜnde 1600 gram almıŞ 3600dÜ boyuda 4cm uzamıŞ doktor ııdedı yarın kontrol var yıŞne bakalım kaÇ aldı

cnmm maşallah 29 günde 1400 gram almış...nasıl becerdin sadece anne sütümü..mama takviyen varmı?

cnm aslında 26 gün çünkü dr 3 günlükken gitmiştik o günden bu güne ...1300 almış 29 günde 1400 almış oluyo oğlum valla sadece anne sütü Rabbim e şükürler olsun yaramış sütüm beslenme dikkat et dedi dr um bol kalsiyum tüket dedi
ama Ebru da sadece emziriyor bildiğim kadarıyla onun oğlu 1 ayda 1600 almıştı yani o bizden daha da önde maaşallah
böle böle büyücek bu bıdıklar inş. cnm

maşallah cnm ya benim kızıma hem mama hem anne sütü veriyorum ama sütüm yetmiyo 15 günde topu topu 300 gram almıştı bakalım şimdi ne alemde kontrole götürünce görcez...benim minigimde inşallah kilo almşıtır sizinkiler gibi...

Herkese merhaba kızlar ben geçmişi okumaktayım umarım herkes ve şirin bebişler iidir...

Kızlar tickerdan da anlayabileceğiniz gibi biz 1,5 ayı geçtik hala geceleri 3 saatte bir uyandırıyorum bıraksam daha fazla uyur artık uykularının düzene girmesi için bıraksam geceleri istese kadar uyusamı acaba? Sizler nasıl yapıyorsunuz geceleri onlar acıkınca kendileri mi uyanıyor yoksa siz mi uyandırıyorsunuz?

canım ben doğduğundan beri hiç uyandırmadım 1 kere uyandırıp emzirdim o gün çok huysuzlandı dahada töbe ettim uyandırmam die.. acıkınca kendi uyanıo zaten geçen gün muayeneye götürdüm kilo alımıda güzel 40 günde 1.800 gr almış tabi bu her bebekte farklı olabilir sen bide uyandırmamayı dene en iyisine sen karar verirsin sonuçta annesisin dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…