kaydirigubbakcemile3degiştircam canımda pc başına oturup bi iş yapamıyorum ki yarım kalıyo,benım yavru senın yavrundan 10 gün küçük gebelıktekı gibi ıkımızde 40+1 de dogurduk
ємєℓ;9605772 .!.:gunaydın fatoscum tahmin edebiliyorum ne kadar uzuldugunu bazen bende gogsume alıyorum gaz cıkartmak için kafasını kaldırıo birden atıyo tekrar omzuma o zamanda benimki aglıyo carpıyo ya burnu
herkesee gunaydın.......cok uzgunum kızlarrr dun gece oglumun kafasına elim carptı yanlıslıklaa tam uykuya dalmak uzereydi korktu okadar cok agladıkı gözlerinden yas geldi.... mafoldumben tabi benim halimi tahminedersinizzz öyle buyuk bi acı cektimki anlatamanmafoldumben
ay canım benim kıyamam size ya. alışcaz hayatım. olcak böyle şeyler. benim oğlan da iki defa çok ağladı ama nasıl feryat ediyo sesi kısıldı aldım kucağıma sarıldım ben de ağladım onla birlikte. insanın içi gidiyor dimi.
evet ya bu evlat cok farklı bişeymişş... rabbim eksikliklerini göstermisin uzun ve hayırlı saglıklı bi ömür versin onlara...
emelcim benim ablam dediğim bir akrabam var.geçen gün onla konuştuk. yeğenim de okula başladı. diyor ki bir doğduğunda bir de bu sene bu kadar zorladı beni. tam rahatladık derken okul telaşı çıktı dedi.aklıma ilk sen geldin walla allah kolaylık versin işin çok zor canımcım. biz de 10,30-11 gibi uyuyoruz 1-2 gibi uyanıp emiyoruz altımıza yapıyoz uyuyoz hemen saat 5-6 gibi uyanıp tekrar aynı. şansım varsa uyuyor yoksa salona geçiyoruz artık :)