2009 Eylül Anneleri

kaydirigubbakcemile3degiştircam canımda pc başına oturup bi iş yapamıyorum ki yarım kalıyo,benım yavru senın yavrundan 10 gün küçük gebelıktekı gibi ıkımızde 40+1 de dogurduk

evet yaaaa amma bekledik demi daha gelmeseler direk okula gideceklerdiiii:roflol:

selam kizlar
sonunda bende tickerimi degistirebildim sanirim :)

bu arada oglumun fotogrflarinida albume ekledim merak edenler bakabilir
bunlar ilk dogdugu zaman cektiklerimiz yenilerinide yuklicem insallah

gunaydinlasr hepinize bol sutlu ve uykullu gunlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iiyiz emelcim çok şükür gece sancımız olmuyor sabah uyanınca başlıyor bütün gün devam. ne güzel 2 ayı bitiriyorsunuz. bizim de perşembe kırkımız çıkacak bakalım gazımız da bitecek inş canım.
kızının okulu nasıl gidiyor hayatım?

herkesee gunaydın.......cok uzgunum kızlarrr dun gece oglumun kafasına elim carptı yanlıslıklaa tam uykuya dalmak uzereydi korktu okadar cok agladıkı gözlerinden yas geldi.... mafoldumben tabi benim halimi tahminedersinizzz öyle buyuk bi acı cektimki anlatamanmafoldumben

iyi gidiyor canım okulu seviyor ama eve gelince odev yaptırmakta o kadar zorlanıyorum ki....sozde kendim ogretmenim kendi kızımla bas edemiyorum...terzi kendi sokugunu dikemezmis ya benimki de o hesap :)) . . . .iki sıra yazıyor tenefus diyor .....odev sorumlulugunu kazandırmak onemli olan bakalım ne yapcaz artık.......

bizim aksamustu saat 7 de baslayan aglama krızımız var canım 8-9 a kadar suruyo....aglamamız çok krız gibi degil cok sukur bi sıkıntısı var ama cozebilmis degiliz.....saat 9 gibi mama veriyorum ondan sonra 11 e kadar uyutmaya calısıyoruz ara ara yatıp uyanıyo arada emziriyorum 11-12 gibi uyuyor canım.....sonra ya 4 de kalkıyor yada 6 da . . . . .eger 4 de kalkmıssa 7 de uyanıyor bir daha . . . .gece uykularımız duzene girdi gibi

gunaydın fatoscum tahmin edebiliyorum ne kadar uzuldugunu bazen bende gogsume alıyorum gaz cıkartmak için kafasını kaldırıo birden atıyo tekrar omzuma o zamanda benimki aglıyo carpıyo ya burnu

ємєℓ;9605772 .!.:
gunaydın fatoscum tahmin edebiliyorum ne kadar uzuldugunu bazen bende gogsume alıyorum gaz cıkartmak için kafasını kaldırıo birden atıyo tekrar omzuma o zamanda benimki aglıyo carpıyo ya burnu

bu tamamen benim hatamdııı.. yavrum hala aklımdan gitmiyoo......

herkesee gunaydın.......cok uzgunum kızlarrr dun gece oglumun kafasına elim carptı yanlıslıklaa tam uykuya dalmak uzereydi korktu okadar cok agladıkı gözlerinden yas geldi.... mafoldumben tabi benim halimi tahminedersinizzz öyle buyuk bi acı cektimki anlatamanmafoldumben

ay canım benim kıyamam size ya. alışcaz hayatım. olcak böyle şeyler. benim oğlan da iki defa çok ağladı ama nasıl feryat ediyo sesi kısıldı aldım kucağıma sarıldım ben de ağladım onla birlikte. insanın içi gidiyor dimi.

emelcim benim ablam dediğim bir akrabam var.geçen gün onla konuştuk. yeğenim de okula başladı. diyor ki bir doğduğunda bir de bu sene bu kadar zorladı beni. tam rahatladık derken okul telaşı çıktı dedi.aklıma ilk sen geldin walla allah kolaylık versin işin çok zor canımcım. biz de 10,30-11 gibi uyuyoruz 1-2 gibi uyanıp emiyoruz altımıza yapıyoz uyuyoz hemen saat 5-6 gibi uyanıp tekrar aynı. şansım varsa uyuyor yoksa salona geçiyoruz artık :)

ay canım benim kıyamam size ya. alışcaz hayatım. olcak böyle şeyler. benim oğlan da iki defa çok ağladı ama nasıl feryat ediyo sesi kısıldı aldım kucağıma sarıldım ben de ağladım onla birlikte. insanın içi gidiyor dimi.

evet ya bu evlat cok farklı bişeymişş... rabbim eksikliklerini göstermisin uzun ve hayırlı saglıklı bi ömür versin onlara...

sizde gece uykularını duzene oturtmussunuz canım insallah gunduzleride duzene girer 40 dan sonra . . . . .benim cıkmam lazım hazır oglan uyurken yemek isini halledelim :)

emelcim benim ablam dediğim bir akrabam var.geçen gün onla konuştuk. yeğenim de okula başladı. diyor ki bir doğduğunda bir de bu sene bu kadar zorladı beni. tam rahatladık derken okul telaşı çıktı dedi.aklıma ilk sen geldin walla allah kolaylık versin işin çok zor canımcım. biz de 10,30-11 gibi uyuyoruz 1-2 gibi uyanıp emiyoruz altımıza yapıyoz uyuyoz hemen saat 5-6 gibi uyanıp tekrar aynı. şansım varsa uyuyor yoksa salona geçiyoruz artık :)

maşallah ne güzel uyuyormuş.Benimki artık geceleri de uyumuyor gündüzleri de.Kafayı yemek üzereyim.

X