2009 Eylül Anneleri

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr konular artik bel alti olmus tam atasozuluk yaniiiiiiiiiiiiiisırnaşık şeysırnaşık şey:dance::roflol::roflol::roflol::roflol:oluleler sanarki diriler hergun helva yerrrrrrrrrrrrrrrcokacimcoookcokacimcoookkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey:

tülay doktorumuz yazmak istemişsin bir saattir doktor muz ver diyo diye okudum şaşkın şaşkın bakınıyom he :)

herkese slmmmmmmm tülaycımm bizde yarın 1 aylık olcezz gidip asımızı yaptırıcaz bide tarttırayım bakalım nekadar olmusuzz merak ediyomm? buarada emelcim 1 yılll da nedemek kızz???

canim suttunun cogalmasi icin sut pompasi al sutunu cogaltiyor lutfenmnnn mamayi duisun sen bebegininhn metebolizmasini daha cok calistiriyor ve kilo almiyolar sen bol sut su ic canim ok.

canimm uykudan uyandirmak cok sakincali sen bebegini kendin gibi dusun sen uykludayken birisi senle ilgilenip irgalayinca nasil rahatsiz poluyordsan bebeginde aynisiiii hayatim uyuyan bebek daha zekali oluyor benim oglusumda 4-6 saat arasi yaatiyorrrrrr ve kendisik hep uyaniyor mama saatinde:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ah emelim vah emelimmmm. :)))

emellllllllllllllllllllllllllllllll bende sendenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:asigim::asigim::asigim:

he heeee tüm topikin halı içler acısııı neyse az kaldı sabır
ben çok korkuyom ilk gece bu kadar tırsmamıştım

kızlar bebegklerinize su içiriyonuzmu...içirmek gereklimi ben bi kaç kaşık içiriyorum doktorumuzada sormayı unutuyoruz hep.

yok icirmiyorum canım eger anne sutu alıyorsa su verilmez zaten mama ıcınde oyle olması lazım...sonuçta anne sutunun çogu sudan olusuyor.....rezene verirkende suya katıp veriyoruz soncta

selam millet

daha kahvaltı yapmadım ( size bakayım dedim önce
şimdi gidip yapıcam

uzuuuun zamandırrr unutugumuz muhabbetlere girilmiş kaydirigubbakcemile3
hakaten nasıl olcak bakalım bebekde yanımızdaa kaydirigubbakcemile3

kızlar napalım aman cocuga bisey olmasın dedik 9 ay yan yana gelmedik e oncesinde de her denemeden sonra ya hamileysem deyip dokunmadık oyle boyle derken 1 yıl olcak nerdeyse kaydirigubbakcemile3

bahar duydum geldim valla, ben de sizdenim anacım:) daha tık yok... hey gidi eski günler hey....ben açılışı mersinde yapacam bakalım, cumartesi 3 haftalığına mersine gidiyoruz... büyük günü başka memlekette kutlayalım dedik.... hislerimi sislere yazarım. peki deneyen var mı? şimdi benimki normal doğum olduğundan alt taraf çok hırpalandı, bakalım herşey eski günlerdeki gibi olacak mı... hey gidi eski güğnler heyyyyyyyyyy:)

tülaycım sütün %90 ı suymuş tatlım, suya gerek yok diye biliyorum...

dilekcim birde uyandırmamayı dene bir sefre bakalım kaç saat uyuyacak. uyumak da çok yararlı hem... dene bakalım bir kez...

Son düzenleme:
ya drumuz verebilirsiniz dedi ben aklıma geldikçe veriyom öle hergün olmasadaşimdi rezeneye de başladık su yu daha az verebilirim

oo gülay kutlama felan bizde havai fişek atalım eşime söliyimde bi ekşın olsun yaniii hihihihhiiiiiiiiiiii

yarın 1 aylık oluyoz yaşasınn
kıssllaaarrr özel hayatlar nasıl bakem normal e döndünüzmükaydirigubbakcemile3

:kedi::kedi::kedi: tülayım aşk olsun hayatımmm... bu soruya cvp vermek isterdim ama yazılı olmuo umarım smile imden anlamışındır... valla anacım neyi dr ların dediğine göre yaptım ki bunuda yapam :kedi: hiçbişicikte olmadı o sırada valla tabi uzun zaman sonra olduu için kendini o an el değmemiş gonca gül gibi görüon zemus:sm_cool:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…